Şimdi Ara

Kulak Kiri:( (Temizlettim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
2
Favori
68.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bugün boğaz ağrısı şikayetiyle KBB uzmanına gittim. İki kulağın da tıkalı dedi. Başağrısı falan yaparmış. Ben de sadece dünden beri baş ağrısı var. En son 3 yıl önce temizletmiştim kulaklarımı. Şu anda tamamen tıkalıymış. Hemen temizlemek istedi ama ben istemedim, yumuşasın diye damla verdi. Mutlaka temizlenecek o kulaklar dedi. En son temizlettiğimde başım dönmüştü, şimdi korkuyorum tekrar temizletmeye. Ama çarem yok. Başka böyle rahatsızlığı olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BetterBosh -- 8 Ağustos 2008; 18:28:20 >

• Bende böyle bi rahatsızlık yok ama kulaklarım bi kere temizlenmişti... sebebini hatırlamıyorum... 5-6 yıl olmuştur.... ben temizlettiğimde baş ağırıs vs. gibi bi sorunla karşılaşmadım... sadece bazen halı saha maçlarında söylediklerim beynimin içinde yankılanıyomuş gibi oluyo nadiren... özellikle maç yaparken oluyodu neden bilmiyorum ve bu olay bewn temizlettikten sonra meydana gelmeyew başladı diye düşnüüyorum ama emin değilim.. Geçmiş olsun... Abim KBB doktoru bi soriyim bakalım eve gelince kerataya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 5 Ağustos 2008; 19:02:25 >
  • Geçmiş olsun.Doktor dinlemekte fayda var.
  • Meyan'ın süper konusunda da aynı smilelar vardı. Senin fakein mi?
  • Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Napalım, kaçış yok...
  • Bir de kulakları bi kere temizlettikten sonra sürekli belli aralıklarla temizletmek zorundasın vs. gibi acaip birşey duymuştum bunu da sorucam bakalım abime... gerçi mum dibine ışık vermiyo ama yapacak birşey yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: SulimoManwé

Meyan'ın süper konusunda da aynı smilelar vardı. Senin fakein mi?

DH'nin listesindeki smiley bu, o zaman herkes mi fake?

@Darkchild, ilgine teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burun Spreyi
    9 yıl önce açıldı
    Cam ve Kaportadaki Kireç Lekeleri
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Darkchild abin hangi hastenede doktor? bileim artık ona gideriz hep
  • Bakalım içinden neler çıkıcak
  • ya bu kulak yikatma muhabbeti nedir arkadas?

ben bunca yildir bir kere bile yikamadim ama kendimi bildim bileli her sabah kulagimi temizlerim.. kaca patlar yikatirsak ne yararini goruruz vs vs vs vs?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata Kan

ya bu kulak yikatma muhabbeti nedir arkadas?

ben bunca yildir bir kere bile yikamadim ama kendimi bildim bileli her sabah kulagimi temizlerim.. kaca patlar yikatirsak ne yararini goruruz vs vs vs vs?

Sakın kendin temizleme, daha kötü olur. Doktor gerekli görürse temizliyor.
  • ayrica senede bir - iki defa boyle kulagimdan lop lop kir dokuluyor kocaman misket kadar bişi. kopkoyu bir renkte oluyor (siyaha yakin)

demekki bunye calisiyor arkadas
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Bakalım içinden neler çıkıcak

içinden lavaş kiri gülen inek çıkıcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ata Kan

ya bu kulak yikatma muhabbeti nedir arkadas?

Bir alet yardımıyla pisliği çekiyor. Süpürge makinasını düşünün öyle bir mantığı var. Kendiniz sadece ön tarafları temizleseniz kafi olur. Ayrıcada ücret çok pahalı birşey değil : ) Yaptıracaksanız kormanıza gerek yok.
  • quote:

Meyanın konusu 12 Haziran'da açılmıştı. Sen 10 Temmuz'da üye olmuşsun. İlginç

Önce kendin fake misin onu sorgula bi

Ben de ehliyet için sağlık raporu almaya gittiğimde doktor yıkat kulağı dedi. Nasıl oluyo ağrı sızı oluyor mu? Yıkatanlar anlatabilir mi nasıl bir şey?

• quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

quote:

Meyanın konusu 12 Haziran'da açılmıştı. Sen 10 Temmuz'da üye olmuşsun. İlginç

Önce kendin fake misin onu sorgula bi

Ben de ehliyet için sağlık raporu almaya gittiğimde doktor yıkat kulağı dedi. Nasıl oluyo ağrı sızı oluyor mu? Yıkatanlar anlatabilir mi nasıl bir şey?

Bir makine var işte, su fışkırtıyor kulağına, tazyik sayesinde pislik dışarı akıyor. Ben en son temizletmeye gittiğimde doktor biraz kurcaladığından başım dönmüştü. Aslında acı veren, ağrı yapan birşey değil.

• Damla yumuşatıyor büyük şırıngayla kulağına su sıkıyor tazikle dışarı çıkıyor pislikler kardeşim 9 yaşında ona yaptırmıştım.Birde yıkattıysan her sene yıkanması gerekiyor diyolardı sıra beklerken küçük çocuğa iyi değil falan konuşuyorlardı.
  • kendi kendimize temizleyemiyormuyuz. Ben duymuştum gliserinle temizleniyormuş. Kulağa gliserin damlatılıyor. Sonra pamuk tıkanıyor ters istikamette tutuyorsun başını sonra bütün pislik akıyormuş pamuğa
  • Yalnız,şunu demeden geçemeyeceğim; kulaktan büyük kirleri çıkarmak zevkli oluyor
  • Temizlet ya artık 3 yıl önceki gibi değildir, hortumu sokuyolar böyle kulak zarın da gitmiş gibi hissediyosun sonra geçer mümkünse akşam temizlet ki eve gidince uyu direk sabah kalktığında kendini bomba gibi hissedersin bi de gece sakin yollardan git kulağın açıldığı için feci ses gelebilir sana
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.