İyi geceler arkadaslar Kulaklik almayi planliyorum, 50 lirayi gecmeyecek. Sizce Sennheiser hd407 alayim mi? Guzele benziyor fakat kablosu 3m ymis. Yardim edin veya baska kulaklik tavsiye edin lutfen
quote:Orijinalden alıntı: mertbarismert Ya orjinal diye aldm iptal ettim. Hic farkina varmadim. Zaten liseli ergenim ne butcesi abicim Yoruma bayıldım,adam kendini biliyor
quote:Orijinalden alıntı: kornography quote:Orijinalden alıntı: mertbarismert Ya orjinal diye aldm iptal ettim. Hic farkina varmadim. Zaten liseli ergenim ne butcesi abicim Yoruma bayıldım,adam kendini biliyor Açıksözlü olcaksin abicim. Saklanicak neyim var ehehe
quote:Orijinalden alıntı: SE_GuRu Paranı az daha biriktirip Brainwavz m1 yada Brainwavz proalpha alabilirsin. daha iyidir aynen
quote:Orijinalden alıntı: mertbarismert Ya orjinal diye aldm iptal ettim. Hic farkina varmadim. Zaten liseli ergenim ne butcesi abicim jlawjflsjdfkldjlsdkjflsdkjflsdjflsdkfjlsdjfls harika :D
quote:Orijinalden alıntı: mertbarismert Ya orjinal diye aldm iptal ettim. Hic farkina varmadim. Zaten liseli ergenim ne butcesi abicim FAIL ! (bknz:imza) adamda iPad var ne bütçesi