Şimdi Ara

Kulaklığa sesler ters geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklığıma sesler ters geliyor yerlerini nasıl değiştirebilirim yardım ederseniz sevinirim.
    Lütfen kulaklığı ters tak diye cevap yazmassanız iyi olur çözümlerinizi bekliyorum.

• kullandığın uzatma kablosu yanlış yapıldığından sağ sol kanal ters o yüzden ters geliyor. uzatma kablosunu çıkar yada düzgün bir kabloyla değiştir. ondan değil diyorsan o zaman ses kaynağına mixer özelliği bulunan bir oynatıcı yükle, böylece sağ sol kanalı değiştirebilirsin.
  • vaziyetu kullanıcısına yanıt
    Hocam link atarmisin dedigin nasil bir program

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Nasil yapicagim peki yardimci olursan cok iyi olur ama kulaklikdan oldugunu sanmiyorum pcye 3 ayri kulaklik taktim hepsindede ters geliyor dogru takdigima eminim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcde kullanıyorsan media player classic home cinema (mpc hc) yükleyebilirsin. ayarlarda resimdeki bölümü aktif edeceksin. burada çek işaretlerini karşı çapraz konuma getirirsen sorun çözülmüş olur.

Kulaklığa sesler ters geliyor
    yaptım bi değişiklik olmadı bu yaptıgımız sanırsam sadecce programda izlediğimiz videonun ses kaynağını değiştiriyor
  • LustShot L kullanıcısına yanıt
    dostum front left'te 2'ye, front right'ta 1'e çek işareti koyacaksın, resimdeki pozisyonu tersine çevireceksin yani. böylece kayıttaki sağ ve sol yer değiştirmiş olacak. sorun çözülmediyse sorunu yanlış anlıyorsun demektir. yada çek işaretlerini yanlış koydun (değişiklikleri uygulamak için programı yeniden başlat). evet programda çaldığın müziklere ve videolara etki eder. windows genelinde çalışanı henüz bilmiyorum. browserlar için bazı audio eklentileri var, illa ki iş göreni vardır. ffdshow ile de directshow kullanan oyunlar dahil birçok uygulamayı etkileyebilirsin ancak hepsinde çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaziyetu -- 24 Ocak 2017; 19:51:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bagajdan garip bir ses geliyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hocam bi yolu olması lazım bi türlü yapamadım gittim kulaklıkdandır dıye kulaklık aldım yıne aynı pc de sorun var format attım gene aynı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.