Şimdi Ara

Kulaklığım Kırıldı Nasıl Yapıştıracaz Bunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
2
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kulaklığım Kırıldı Nasıl Yapıştıracaz Bunu

başına böyle bir olay gelen varmı nasıl tamir ederiz bandla tutmuyor başka metodlar fikirler bekliyorum

japon demeyin tutmadı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklığın Kırılması Durumunda Yapılması Gerekenler

JBL kulaklık kırıldı veya kulak üstü kulaklık kırıldı gibi sorunlar günlük hayatta sıklıkla karşılaşılan durumlardır. Bu gibi vakalarda kırılan kulaklık nasıl tamir edilir sorusu akıllara gelir. İşte kulaklığın kırılması durumunda yapılması gereken adımlar:

• Sorunun Belirlenmesi: Öncelikle kulaklığın hangi kısmının kırıldığını belirlemelisin. Bu, onarım işlemi için gerekli malzemelerin tespit edilmesine yardımcı olur.
    • Malzemelerin Toplanması: Kırığın türüne bağlı olarak ihtiyacın olan malzemeler değişiklik gösterebilir. Genellikle süper yapıştırıcı, bant veya lehim aleti gerekebilir.
    • Temizlik: Onarım yapılacak alanı temizleyerek kir ve yağdan arındırmalısın.
    • Yapıştırma: Kırılan parçaları süper yapıştırıcı veya lehim aleti kullanarak yapıştırabilirsin. Yapıştırma işlemi sırasında parçaları sıkıca tutarak tam olarak yapışmasını sağlamalısın.
    • Düzeltme: Yapıştırma işleminin ardından kırılan parçaların düzgün hizalandığından emin ol.
    • Kuruma Süresi: Kullanılan malzemeye bağlı olarak yapıştırıcı veya lehimin kuruması için belirli bir süre beklemelisin. Bu süre talimatlarda belirtilmelidir.
    • Test Etme: Yapıştırıcı veya lehim kuruduktan sonra kulaklığı test ederek düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol etmelisin.

Bu adımları takip ederek kırılan kulaklıklar genellikle tamir edilebilir. Ancak bazı durumlarda kırık çok şiddetliyse veya kulaklık garanti kapsamındaysa profesyonel bir tamirciye başvurmak gerekebilir.

Anahtar Kelimelerin Kullanımı:

• JBL kulaklık kırıldı
    • Kulak üstü kulaklık kırıldı
    • Kulaklığım kırıldı
    • Kırılan kulaklık nasıl tamir edilir
    • JBL kulaklığım kırıldı ne yapmalıyım
    • Kafa üstü kulaklık kırıldı
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Japon ile tutmadıysa hiç bir şey ile tutmaz o kulaklık, yenisini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Japon ile tutmadıysa hiç bir şey ile tutmaz o kulaklık, yenisini al.

150tlye almıştım bunu yenisini almam zor şuan kırık yeri düzleyip öyle yapıştırmayı deneyelim en iyisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry006

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Japon ile tutmadıysa hiç bir şey ile tutmaz o kulaklık, yenisini al.

150tlye almıştım bunu yenisini almam zor şuan kırık yeri düzleyip öyle yapıştırmayı deneyelim en iyisi

Alıntıları Göster
    güçlü yapıştırıcılar var önce spreyi sıkıyorsun sonra yapıştırıyorsun sonra 1 gün boyunca hiç ellemiyorsun ertesi gün taş gibi oluyor aman kabloyu koparma yoksa geri lehimlemesi çok zor olur dediğim yapıştırıclar bunlar soldaki daha iyi marka vermiş gibi olmasın

• Böyle kullanabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamershell

Böyle kullanabilirsin
    JAPON TEK BAŞINA MUKAVEMET GÖSTERMEZ.ÖNCE BİRLEŞECEK BÖLÜMLERİN ETRAFINI KARBONAT İLE DOLDUR.SONRA 502 JAPON DÖK ÜSTÜNE.KARBONAT KEMİKLEŞECEK İKİ PLASTİĞİ BİR PARÇA HALİNE GETİRECEK. İSTERSEN SONRASINDA ZIMPARA İLE KABARIK YERLERİ ZIMPARALAYABİLİRSİN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AYIN KARANLIK YÜZÜ

JAPON TEK BAŞINA MUKAVEMET GÖSTERMEZ.ÖNCE BİRLEŞECEK BÖLÜMLERİN ETRAFINI KARBONAT İLE DOLDUR.SONRA 502 JAPON DÖK ÜSTÜNE.KARBONAT KEMİKLEŞECEK İKİ PLASTİĞİ BİR PARÇA HALİNE GETİRECEK. İSTERSEN SONRASINDA ZIMPARA İLE KABARIK YERLERİ ZIMPARALAYABİLİRSİN.

Alıntıları Göster
    "kulağım kırıldı nasıl yapıştıracaz bunu" diye okudum ürktüm lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunmamur

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodGuy

quote:

+1

Alıntıları Göster
    onu anca patafix ile yapıştırırsın ya da derby yapıştırıcılar var
    bende de beats talk kulaklık var sol kulağına daha az ses gidiyo benim durumuma bak bide :O

• quote:

Orijinalden alıntı: 2zoğlu

bende de beats talk kulaklık var sol kulağına daha az ses gidiyo benim durumuma bak bide :O

kablosunda kırık vardır kırık olan yeri bulup koparacan tekrar birleştirecen hocam cok kulaklık yaptım lehim işi zordur bu kulaklığın dışı kalitesiz olduğundan böyle ama sesi cok kaliteli
  • Git beats al
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myhustafa

güçlü yapıştırıcılar var önce spreyi sıkıyorsun sonra yapıştırıyorsun sonra 1 gün boyunca hiç ellemiyorsun ertesi gün taş gibi oluyor aman kabloyu koparma yoksa geri lehimlemesi çok zor olur dediğim yapıştırıclar bunlar soldaki daha iyi marka vermiş gibi olmasın

Bence arkadaşa güven. Soldakini dene çok kaliteli.

• quote:

quote:

kablosunda kırık vardır kırık olan yeri bulup koparacan tekrar birleştirecen hocam cok kulaklık yaptım lehim işi zordur bu kulaklığın dışı kalitesiz olduğundan böyle ama sesi cok kaliteli

az daha açsan çünkü onca paralık kulaklık boşa gitmesin ya
  • quote:

quote:

quote:

az daha açsan çünkü onca paralık kulaklık boşa gitmesin ya

Alıntıları Göster
    bir şırınga epoksi alıyorsun yapıştıramadığı bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: > ConfusedChild

quote:

+1

+1
  • quote:

+1
  • quote:

başına böyle bir olay gelen varmı nasıl tamir ederiz bandla tutmuyor başka metodlar fikirler bekliyorum

japon demeyin tutmadı

Kötü yerden kırılmış geçmiş olsun hangi firmaya ait garanti belgesi var mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: \/£Y$€|

quote:

Orijinalden alıntı: Myhustafa

Bence arkadaşa güven. Soldakini dene çok kaliteli.

+1 soldaki spreyli yapıştırıcıyı bul onunla yapıştır eskisinden sağlam olur

• 502yi dene ayakkabi yapistiriyorum onunla ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: GamerShell

Böyle kullanabilirsin

allah kahretsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.