Bildirim
Kulaklık Düğmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kulaklık girişini temizlemen gerekiyor olabilir..Temas ile ilgil bir sıkıntı var sanırım.. Biraz iğrenç olacak ama hüüüp yapıp çekebilirsin agzınla .. -
o zaman bir hüpleteyim bakalım.. :) -
bende de aynı sorun var malesef:( çözebilirsen ve burda paylaşırsan nasıl yaptığını sevinirim çok... -
dediğim gibi aldım elime bi kürdan daldırdım içine kulaklık girişinin biraz kurcaladım toz olmuş içi o yuzden tam oturmuyomuş heralde kulaklık şimdi düzeldi normal çalışıyor...
seninki de düzelir umarım.. -
Bir zamanlar hupturuk muydu neydi sutas'in igrenc bir urunu vardi o zamanlara dondum saka bir yana ayni sorun bende de var kurdanla bi bakayim en iyisi -
valla önce hüplettim sonra gümlettim, yine de birşey olmadı.
Kürdan sokup temizlemeye çalıştım ama o da işe yaramadı...
Acaba i-pod ile ilgili yazılımsal bir sorun olmuş mudur diye düşünüyorum ama, restore yapmaya da direniyorum...
Bugün biraz daha hüpleteyim bakayım... -
quote:
Orjinalden alıntı: eses1979
valla önce hüplettim sonra gümlettim, yine de birşey olmadı.
Kürdan sokup temizlemeye çalıştım ama o da işe yaramadı...
Acaba i-pod ile ilgili yazılımsal bir sorun olmuş mudur diye düşünüyorum ama, restore yapmaya da direniyorum...
Bugün biraz daha hüpleteyim bakayım...
Huplet huplet iyi gelir hatta o bahsettigim igrenc urunun reklamindaki gibi: "hadi huptur, hadi huptur." iyidir -
Hallettim !
Az önce tekrar kürdanla kulaklık deliğine giriştim ve deliğin içinden öyle büyük bir toz yumağı çıktı ki, inanamadım..!
Nasıl toplanmış o kadar anlamadım..
O yumağı çıkarınca düzeldi herşey.. :) -
Hupletmek hikayeymis demekki duzeldigine sevindim hayirli olsun
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone kullanılamıyor 1 saat sonra tekrar deneyin
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- sim box iphone
- iphone 13 ses açma tuşu yumuşadı
- airpods sol kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X