Bildirim
Kulaklık Düğmesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kulaklık girişini temizlemen gerekiyor olabilir..Temas ile ilgil bir sıkıntı var sanırım.. Biraz iğrenç olacak ama hüüüp yapıp çekebilirsin agzınla ..
-
o zaman bir hüpleteyim bakalım.. :) -
bende de aynı sorun var malesef:( çözebilirsen ve burda paylaşırsan nasıl yaptığını sevinirim çok... -
dediğim gibi aldım elime bi kürdan daldırdım içine kulaklık girişinin biraz kurcaladım toz olmuş içi o yuzden tam oturmuyomuş heralde kulaklık şimdi düzeldi normal çalışıyor...
seninki de düzelir umarım.. -
Bir zamanlar hupturuk muydu neydi sutas'in igrenc bir urunu vardi o zamanlara dondum saka bir yana ayni sorun bende de var kurdanla bi bakayim en iyisi
-
valla önce hüplettim sonra gümlettim, yine de birşey olmadı.
Kürdan sokup temizlemeye çalıştım ama o da işe yaramadı...
Acaba i-pod ile ilgili yazılımsal bir sorun olmuş mudur diye düşünüyorum ama, restore yapmaya da direniyorum...
Bugün biraz daha hüpleteyim bakayım... -
quote:
Orjinalden alıntı: eses1979
valla önce hüplettim sonra gümlettim, yine de birşey olmadı.
Kürdan sokup temizlemeye çalıştım ama o da işe yaramadı...
Acaba i-pod ile ilgili yazılımsal bir sorun olmuş mudur diye düşünüyorum ama, restore yapmaya da direniyorum...
Bugün biraz daha hüpleteyim bakayım...
Huplet huplet iyi gelir hatta o bahsettigim igrenc urunun reklamindaki gibi: "hadi huptur, hadi huptur." iyidir -
Hallettim !
Az önce tekrar kürdanla kulaklık deliğine giriştim ve deliğin içinden öyle büyük bir toz yumağı çıktı ki, inanamadım..!
Nasıl toplanmış o kadar anlamadım..
O yumağı çıkarınca düzeldi herşey.. :) -
Hupletmek hikayeymis demekki duzeldigine sevindim hayirli olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X