Şimdi Ara

Kulaklık İade edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Steelseries Arctis 3 kulaklık dün öğlen saatlerinde elime ulaştı, gelir gelmez açtım ve yazılımını yükleyip mikrofon ve 7.1 ayarlarını yaptım.
    Fakat kulaklığın mikrofonu hiç hoşuma gitmedi, sesi çok az ve cızırtılı, sesi en son seviyeye getirdim, mikrofon resmen ağzımın içinde olmadan düzgün ses vermiyor.
    Ben baya gür sesli bir adamım, az önce Discord sunucusuna arkadaşlarla muhabbet etmeye gireyim dedim herkes sesimi duyunca gülmekten yerlere yattı.
    Resmen 15-16 yaşlarına yeni girmiş bir ergen gibi çıkıyor sesim.
    Kulaklığı Gittigidiyor'dan aldım, 14 gün cayma hakkım varmış, ama ben yazılım için verilen keyi kullandığım için iade alırlar mı bilmiyorum.
    Bilgilendirebilirseniz gerçekten mutlu olurum.

EDİT: İADE EDİLDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksafoncu -- 9 Şubat 2019; 6:59:28 >

• Mikrofon sesi çok az ve cızırtı yaptığı için yazılımını kurayım belki değişir dedim, ürün anahtarını kullanıp yazılımı kurdum ayarları da yaptım ama hiç fark olmadı.
    Şimdi sırf ürün anahtarını kullandım diye 380 TL verdiğim halde ses almayan ve cızırtı yapan bir kulaklık mı kullanacağım? :(
  • Kulak içi değil ya gönder gitsin. Hem artık kulak içi bile olsa değişen silikon parça ile herkes kullanabiliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpawniN kullanıcısına yanıt
    Yazılımını kullandığım için iade kabul etmezler diye korkuyorum.
    Ama sadece cızırtı belki yazılımı kurup 1-2 ayar yaptıktan sonra gider diye düşünüp yaptım bunu.
    Sizce bu nedenden ötürü iade kabul etmeyebilirler mi?
  • saksafoncu S kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum.
    Sonuçta ürün arızalı, iade almak zorundalar.
    Hem yazılım aynı şifre ile tekrar kurulabilir. Sen bilgisayarından silersin aynı şifre ile iki kişi kullanamıyorsa eğer...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İade ettim çok şükür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerbank Tamir Edilebilir Mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.