Şimdi Ara

Kulaklık Tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım EP-830 kulaklığımın sağ parçasının üstüne bastım ve maalesef kulaklığın kasası çatladı.. Bir şekilde kulaklığı tekrar yerine monteledim(yapıştırıcı ile). Ancak maalesef şu anda sağ kulaklıktan ses biraz daha az geliyor yani ses dengeli değil.

Kulaklığı gittigidiyordan 35 liraya almıştım. O zamandan beri sahte olup olmadığı konusunda hep şüphelerim vardı Ancak kutusundaki seri numarasıyla creative in sitesinden kayıt yaptırdıktan sonra şüphem baya azaldı. Hele ki kasasının içindeki gerçek mıknatısı gördükten sonra pek bi şüphem kalmadı açıkçası.

Şimdi yine aynı kullanıcıdan bir kulaklık almayı düşünüyorum ama bu aralar AKG324P kafama takılmış durumda, gerçi AKG ne kadar orjinaldir onu bilemicem ama creative in orjinalliğine güveniyorum. daha önceden ep630 kullanmıştım ve ep830 la arasında pek bi fark görmedim. Şimdi daha güçlü bir şey arıyorum.

Sizde ep830 umun yerine ne alabilirim? Bütçeyi de çok fazla aşmamak kaydıyla.

• kafa üstü kullanamazmısın yada kulak üstü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk

kafa üstü kullanamazmısın yada kulak üstü

Kesinlikle hayır :)

Kulakiçi kulaklıklarda aldığım bass lardan sonra asla o kulaklıkları kullanmam. Ben müziği dinlediğim zaman kendimi dış dünyadan soyutlarım. O yüzden başka kulaklık kullanamam
  • tamam git yapay bas al sen
  • kulaklık kullanmadın konuşuyosun hd485 kullan bakalım ne oluyo
  • quote:

kulaklık kullanmadın konuşuyosun hd485 kullan bakalım ne oluyo

Bu konuda bir bilgiye ihtiyacım var ki konuyu açmışım, bu şekilde artist tavırlar takınmanı gerekecek bir durum yok ortada. Düzgün şekilde tavsiyen ya da önerin varsa söylersin bu şekilde "çok bilmişlik" havalarına girmenin anlamı yok.
  • 1 tane bozup ; 1 tane değişimle aldıktna sonra onu da bozup yeni aldığım ipod touch 3.gen 8gb da kullanmak üzere yine i-grado aldım.bugun kargom gelecek...

performansı çok güzel.en iyi 10 hi-fi kulaklıktan biri seçilmiş.kulakiçilerde alamayacağın bi performansı alırsın (shure vs 029340234 milyonluklar hariç tabi) dinleme fırsatın olursa dinle-dene...olmazsa gözün kapalı alabilirsin bence.

ha,olumsuzluklarından da bahsedeyim :

-kabloları çok ince ve bozulmaya müsait
    -kulağa mükemmel oturuyor ama uzun süreli kullanımda kulağı rahatsız edebiliyor.
    -taşıma zorluğu.çantasız çıkıyorsan zor.

iyi yanları :

-ses kalitesi mükemmel.Basslar tizleri öldürmüyor.şarkıdaki tüm enstrmanları ayrıntılı bi şekilde temiz olarak duyabiliyorsun (cx300de böyle değildir)
    -gitar seslerine bitiyorum.
    -bittim:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cco

1 tane bozup ; 1 tane değişimle aldıktna sonra onu da bozup yeni aldığım ipod touch 3.gen 8gb da kullanmak üzere yine i-grado aldım.bugun kargom gelecek...

performansı çok güzel.en iyi 10 hi-fi kulaklıktan biri seçilmiş.kulakiçilerde alamayacağın bi performansı alırsın (shure vs 029340234 milyonluklar hariç tabi) dinleme fırsatın olursa dinle-dene...olmazsa gözün kapalı alabilirsin bence.

ha,olumsuzluklarından da bahsedeyim :

-kabloları çok ince ve bozulmaya müsait
    -kulağa mükemmel oturuyor ama uzun süreli kullanımda kulağı rahatsız edebiliyor.
    -taşıma zorluğu.çantasız çıkıyorsan zor.

iyi yanları :

-ses kalitesi mükemmel.Basslar tizleri öldürmüyor.şarkıdaki tüm enstrmanları ayrıntılı bi şekilde temiz olarak duyabiliyorsun (cx300de böyle değildir)
    -gitar seslerine bitiyorum.
    -bittim:D

Dostum tavsiyen için çok saol bahsettiğin kulaklığı internetten inceledim, ancak şöyle söyliyelim; ben özellikle işe gidip gelirken otobüste müzik dinliyorum, kulakiçi kulaklığı tercih etmemin en başta sebebi bu, bir de kulakiçi olmayan kulaklıkları kullanamıyorum ben şu elimde kulak arkası olan kulaklık var ama kenarda duruyor dokunmadım bile :)

Yani şu anda kulakiçi kulaklık tavsiyesine aç durumdayım. Sennheiser hiç kullanmadım cx300 serilerinde bass düşüklüğü konusunda çok yorum yapılmış, ama hiç kullanmadığım için de çamur atamam şu anda.

• Westone Um 2 tavsiye ederim.
  • Bütçeyi aşmayacak tavsiye Westone Um2 midir? İkinci eli bile bütçeyi darma duman eder
  • ben bütçe detaynı farkedememişim özür dilerim arkadaşlar
    bende 2 senedir alıcam ama hala bekletiyom cowon q5 in kendi kulaklığı bi sony orjinal kulaklık bide creative zen vision 30 gb kulaklığım var hala bozulmadılar. bozulurlarsa o kulaklığa geçerim
    2009 un en iyisi westone um2
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

...daha önceden ep630 kullanmıştım ve ep830 la arasında pek bi fark görmedim. Şimdi daha güçlü bir şey arıyorum.

Hocam, hakkaten fazla fark yok mu aralarında? EP 830 almayı düşünüyordum, sen böyle yazınca 630 yeterli diye düşünüyorum.. Çünkü belli bir fiyat farkı var aralarında.. Bir de kalitesi nasıl bu kulaklıkların? Bu soruyu, şimdiye kadar Sony nin 20 Liralık kulak içi walkman kulaklığını kullanan biri soruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

kulaklık kullanmadın konuşuyosun hd485 kullan bakalım ne oluyo

Bu konuda bir bilgiye ihtiyacım var ki konuyu açmışım, bu şekilde artist tavırlar takınmanı gerekecek bir durum yok ortada. Düzgün şekilde tavsiyen ya da önerin varsa söylersin bu şekilde "çok bilmişlik" havalarına girmenin anlamı yok.

tamam pardon ama bende hd485 al bence doğal basslar o fiyata hiç bi kulak içinden alamıyacağın performansı verir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.