Şimdi Ara

Kullandığınız veya Duyduğunuz En İyi Navigasyon Cihazı Hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızı, dokunmatiği, güncelleme imkanları, yazılımı vb. diğer özellikleri iyi olan bir cihaz öneriniz olur mu? Olursa hangi özelliklerinden dolayı olur? Fiyat olarak 200 TL'lik bir sınır belirledim. Lütfen cevap bekliyorum. Deneyimlerinizi aktarırsanız hem ben hem de forumdaki diğer kişiler aktaracağınız bu bilgilerden faydalanmış olur. Teşekkürler şimdiden herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandalforum -- 15 Ağustos 2013; 3:19:30 >

• Şuan piyasada satılan cihazlar içinda en iyisi gerek donanım gerek yazılım olarak next 5015 ve 5065. Ben 5015 olan modeli aldım ziyadesiyle memnunum. Cihaz atlas 6 1000 mhz işlemci 256 mb ram ve navigasyon yazılımı primo 2.4 ile gelmekte. Şu an hepsiburada.com da 180 tl
  • huseyintel H kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler ilgin için. Bende şuan için Next'i düşünüyorum. Özellikleri gayet iyi ve yorumlarda olumlu. Benim kafamdaki modeller Next 535 ve 515 serileriydi. Şimdi sen bu modelleri yazınca kafam karıştı. Sence benim seçtiğim modellerle senin yazdıklarının arasında çok bir fark var mı? Bunlardan birisini alsam diğer modelleri aratır mı? Yarın veya C.tesi almayı planlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercandalforum

Öncelikle teşekkürler ilgin için. Bende şuan için Next'i düşünüyorum. Özellikleri gayet iyi ve yorumlarda olumlu. Benim kafamdaki modeller Next 535 ve 515 serileriydi. Şimdi sen bu modelleri yazınca kafam karıştı. Sence benim seçtiğim modellerle senin yazdıklarının arasında çok bir fark var mı? Bunlardan birisini alsam diğer modelleri aratır mı? Yarın veya C.tesi almayı planlıyorum.

Tabiki var. İslemci,ram,yazılım daha ne olsun?:-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki o zaman 5015 mi 5065 mi? Ve bunlarda Harita güncellemesi ücretsiz mi? Çünkü 5015'de 5 yıl harita güncellemesi diyor. Not: Bu arada 5065 modeli yok acaba 565 mi yazacaktınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercandalforum -- 15 Ağustos 2013; 22:48:15 >
  • quote:

Peki o zaman 5015 mi 5065 mi? Ve bunlarda Harita güncellemesi ücretsiz mi? Çünkü 5015'de 5 yıl harita güncellemesi diyor. Not: Bu arada 5065 modeli yok acaba 565 mi yazacaktınız?

5015 ve 5065 donanım ve yazılım olarak aynı kasa olarak farklı.5065'in kutusundan TBS aparatı çıkmakta
  • Anladım. Düşüneyim o zaman güzelce. Ben navigasyonu genelde şehir içinde kullanacağım. Ama kafama takıldı bu TBS aparatını görüyorum özellikler arasında Ne oluyor? Ekstra kolaylık felan mı sağlıyor?
  • quote:

Anladım. Düşüneyim o zaman güzelce. Ben navigasyonu genelde şehir içinde kullanacağım. Ama kafama takıldı bu TBS aparatını görüyorum özellikler arasında Ne oluyor? Ekstra kolaylık felan mı sağlıyor?

TBS Aparatı şuan 5 ilde,Ankara,İstanbul,İzmir,Bursa ve antalyada trafik bilgilerini cihaza aktarıp rotanızı ona göre şekillendiriyor.Yani sizi sıkışık tıkanık yollardan bir nebze kurtarıyor.
  • Hımm. Güzel bir ek özellikmiş. Zaten Ankarada'yım iyi oldu bu. Teşekkür ederim.
  • Az önce NEXT 5015 modelini aldım. Kaliteli bir cihaz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ayrı konu açarak bu ürün hakkındaki yorumlarımı aktaracağım. Verdiğiniz bilgiler için TEŞEKKÜRLER.
  • Hayırlı olsun güzel tercih.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huseyintel H kullanıcısına yanıt
    Sağolasın. Öyle oldu evet. :)
  • Bende alacağım (: şehirdışına çıkıldığında acayip gerekli oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Az önce NEXT 5015 modelini aldım. Kaliteli bir cihaz. Bakalım ilerleyen zamanlarda ayrı konu açarak bu ürün hakkındaki yorumlarımı aktaracağım. Verdiğiniz bilgiler için TEŞEKKÜRLER.

Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.