(Örnek : Eve Online) Durum bu. Oyunun paralı ya da parasız olması önemli değil . Yardımcı olursanız sevinirim.
Diablo 3.. Çünkü yaşı küçük kişiler diablonun tadını bilmediğinden çoğu yaşı küçük oyuncu diabloya bulaşmıyor.. Bulaşsa da sayısı az, izlenimlerim bu yönde :)
Diablo 3'ün tam anlamıyla MMO olduğunu sanmıyorum. Ama haklısın muhtemelen yaş ortalaması yüksektir. Önerileri bekliyorum
guild wars 2 - tera online tarzı oyunlara genelde yaşı küçük kişiler para vermediği yada veremediği(kredi kartı yokluğu) için olgun kişilerle beraber oynayabilirsin.Paralı oyunları denemeni öneririm özellikle.MMORPG olmadığı için Diabloyu yazmadım
Final Fantasy XI 45-50 yaşındada oynuyanı var 25-30 yaşındada oynuyanı var.
quote:
Orijinalden alıntı: nedimkara
guild wars 2 - tera online tarzı oyunlara genelde yaşı küçük kişiler para vermediği yada veremediği(kredi kartı yokluğu) için olgun kişilerle beraber oynayabilirsin.Paralı oyunları denemeni öneririm özellikle.MMORPG olmadığı için Diabloyu yazmadım
Guild wars 2 sanırım henüz çıkmadı. Daha farklı öneriler var mı?
Final fantasy XI 7-8 yıllık oyun hala duruyor mu?
ARAF ONLINE .....
Şuan Oyun Turkiye'ye Gelmedi.. 1Haftası var.. Ama Takımımız Kuruldu.. Çin Serverından Oyunu Öğrendik.. Oyun Türkiye'ye gelince direk serverda 1.klan olmak için oynayacağız.. Karakter Dağılımlar belli oldukça seviyeli +18 takımız ... Online saatin çok bize gelebilirsin...
Ts3 Toplantısından 1 Görüntü Ama Daha Eksik Kişiler Çok...
Şuan Oyun Turkiye'ye Gelmedi.. 1Haftası var.. Ama Takımımız Kuruldu.. Çin Serverından Oyunu Öğrendik.. Oyun Türkiye'ye gelince direk serverda 1.klan olmak için oynayacağız.. Karakter Dağılımlar belli oldukça seviyeli +18 takımız ... Online saatin çok bize gelebilirsin...
Ts3 Toplantısından 1 Görüntü Ama Daha Eksik Kişiler Çok...
Guild wars 2 sanırım henüz çıkmadı. Daha farklı öneriler var mı?
Final fantasy XI 7-8 yıllık oyun hala duruyor mu?
2001 yapımı bir oyun final fantasy XI ama hala duruyor hatta forumdan bir arkadaşıda başlattım dün gece oyundaydık beraber.
THE SECRET WORLD
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme