Şimdi Ara

Kültür Üniversitesi Hangi Vakıf Üniversitelerinden daha iyidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hangilerini sollar..Tercihlere az kala bikaç değişiklik yaparım belki ..

• Kültür yeditepe bilgi bahçeşehirden sonra gelir.premıumları saymıyorum koç falan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
    ilk tercihe yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tsubasanınsolayağı

Kültür yeditepe bilgi bahçeşehirden sonra gelir.premıumları saymıyorum koç falan

anladım hocam sagolun..Kimisi cok kötülüyor bazıları da böyle düşünüyor..Ben gidicem buraya inş kararlıyım o konuda olumsuzlara kulak asmıyorum :D
  • bir de özyeğin için iyi diye duydum üstteki ünilere ek olarak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aylin27

bir de özyeğin için iyi diye duydum üstteki ünilere ek olarak:)

Evet özyeğin iyi parası da iyi :D
  • o kısmını bi kademe ayrı tutarsak hani.. :D
  • Abim kultur mezunu iyi oldugunu soyluyordu yani hocalari falan ist uni,galatasaray uni gibi okullardan gelen hocalarmis tabi kampus falan olmayinca oyle pek uni hayati da yasanmazmis ama orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembeterlik

Abim kultur mezunu iyi oldugunu soyluyordu yani hocalari falan ist uni,galatasaray uni gibi okullardan gelen hocalarmis tabi kampus falan olmayinca oyle pek uni hayati da yasanmazmis ama orda

Tanıtımlara gitmiştim kampüs açısından öyle bizim binanın bahcesı kadar kampüsü var..Az ama öz genelde böyle vakıflar yapcak bişe yok.Eğitimi iyi ise kampüsü de biz tamamlarız
  • ikü tam burslu hukuk yazılır mı lütfen bilgi verin arkadaşlar
    burslularla dalga gecme durumu falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

ikü tam burslu hukuk yazılır mı lütfen bilgi verin arkadaşlar

Saçmalama ya

• quote:

Orijinalden alıntı: go girl baby

ikü tam burslu hukuk yazılır mı lütfen bilgi verin arkadaşlar

Bence en son üniversitelerden biridir kültür o konuda..Çünkü aşırı zengin tip yok orda orta ve üstü var en fazla..Yani benım gordugum kadaryla
  • UP
  • Aynen asırı zengın yok.haklısınız ozyegınde saydıklarım kadar iyi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kültür üniversitesi istanbulda koç ve sabancınn ardındann bilgi yeditepe gibi vakıf üni klansmanları arasındadır. Bahçeşehiri beğenmedigim için saymıyorum. Kampüs ne yazıkki şehir içinde olunca geniş alana yayılamıyorlar. Şilede çekmeköyde tuzlada ancak var boyle yerler. Ataköy kampüsüfe fena degil. İyi bir üniversite gelecekte daha iyi olacakr.

• quote:

Orijinalden alıntı: lawyer6

Kültür üniversitesi istanbulda koç ve sabancınn ardındann bilgi yeditepe gibi vakıf üni klansmanları arasındadır. Bahçeşehiri beğenmedigim için saymıyorum. Kampüs ne yazıkki şehir içinde olunca geniş alana yayılamıyorlar. Şilede çekmeköyde tuzlada ancak var boyle yerler. Ataköy kampüsüfe fena degil. İyi bir üniversite gelecekte daha iyi olacakr.

Otoparkın alanından alıp kampüse verseler.. Ya da iyileştirme calısmaaları yapsalar zaten uzun surer ama anca ben mezun olana kadar biter...Kampüsü geniş olsa süper olurdu..Ama kadrodan kurtarıyo
  • UUUUUUUPPPP
  • Benimde araştırmalarıma göre kültür,Bahçeşehir Yeditepe Bilgi Kadir Has 4'lüsünden sonra geliyor.Yani geri kalanlara göre baya iyi bir durumdaymış.Hem mühendislik hem de hukuk fakültesinde çok değerli hocalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meltoli__

Benimde araştırmalarıma göre kültür,Bahçeşehir Yeditepe Bilgi Kadir Has 4'lüsünden sonra geliyor.Yani geri kalanlara göre baya iyi bir durumdaymış.Hem mühendislik hem de hukuk fakültesinde çok değerli hocalar var.

İibf tercih etcem bakalim umarim hayal kirikligi olmaz :))

• UPPPPPPPPP
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.