Şimdi Ara

Kumar bağımlısıyım ne yapmam gerekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 26 yasinda biriyim ve bir kumar bağımlısıyım yada kendimi öyle tatmin ediyorum kumar yüzünden eskiden çalıştığım şirkette çok sıkıntı yaşamadım mahkemelik olmuştum şirketin parasını kumarda yemiştim sonrasinda faiziyle beraber ödedim belli bir süre sonra oynamadım ama tekrardan şu son zamanlarda yine başladım ve daha kötü bir hata yaptım iş kurucaktim 50.bin TL ye ihtiyacim vardı kız arkadaşımdan kredi çektirip 50 bin TL'yi nasil olduysa bir anda kumarda yedim ama Allah sabaha çıkarmasin ki öyle bir amacim yoktu iş kurucaktim sadece ama neyin nasıl olduğunu anlayamadım bu illetten bir türlü kurtulamadim sevgilimle ayrıldım ustune o gunden Beri kendime gelemiyorum uyuyamıyorum geceleri yastığa başımı koyduğumda sürekli saçma sapan şeyler düşünüyorum kuruyorum okadar saçma ki sanki biriyle kavga ederken görüyorum annem sanki ölüyorda cenaze namazını falan görüyorum sürekli bu ve bunun gibi saçma şeyler ve sürekli yaptığım hataları kafam keşkelerle pişmanlıklar la dolu sürekli kendime ne yaptım ben diyip duruyorum bunlar yüzünden uyuyamıyorum odaklanamiyorum ve borçlarımın hala duruyor olması ve çalışıpta hiç bişeye sahip olamamam beni bitiriyor bazen ölmek bazen değil hatta bi an önce ölmek istiyorum elimde olsa yapicam ama yapamıyorum sanki bi bahane arar gibiyim ölüme ne yapicagimi bilmiyorum kendim yüzünden başkalarının zarar gormesini de kaldiramiyorum yani bu söylediklerim az olan kısmı yani inanin bunu kelimelerle anlatamıyorum. Unutmak için ya bi an önce uyumak yada alkol içip zihnimi susturma peşindeyim çıkmazdayim sanki boğuluyor gibiyim ama ölmüyorum kendime sürekli ben bu hayatı yasiyamadim beceremedim yaşamayı diyorum ama gerçekten de öyle hayatım da ki tek sıkıntı bu illet ve para paraya ömrüm boyunca hiç değer vermedim halada vermiyorum ama inanın parayı düşünmekten kendimi Ali koyamiyorum gün icinde çalışırken bile bi iş yapıyorken bile aklıma geliyor ben bunu nasıl odiyicem nasıl dayanicam diye aklima mukayet olamıyorum çalıştığım paraları da yiyorum herkesin benden para bekleyip onlara nasıl para vericegimi düşünmekten beyin kalmadı bu illet yüzünden ömrümden yemin ediyorum 10 yıl verdim çok fazlasıyla sıkıldım bana birşey söyleyin psikiyatriye gidicek param bile yok ne kadar acı verici baktığın zaman durumum çok da kötü değildi Allah'a şükür ama inanin yaparken hiç birşey görmüyorum taaki yalnız kalıp kaybettigim zaman herşey sanki bomboş herkesin birşeylere sahip olduğunu görmek benim bide annem babam ayrı annemle yaşıyorum ömrümde hiç babaya hasret değildim ama şu aralar okadar hasretim ki adam gibi bir babamız olmadı olsaydi belki böyle olmazdı diyorum doğruyu yanlışı gösterirdi diyorum her gece 3 4 ten aşağı yatmiyorum çünkü uyuyamıyorum aynı zamanda yrmek yiyemiyorum günde bir öğün belki bir buçuk stresten saclarim beyazladi yüzünde elimde kolllarimda sivilceler yaralar çıkmaya başladı bana bişey söyleyin Allah rızası için yani bazen diyorum ki uyku ilacını alıyım ömür boyu uyuyayım ama kendi hatalarım sonucunda başkalarının zarar görmesini istemiyorum çünkü bana güvenip para veren insanlara bunu yapmak istemiyorum borcum benim üstüme olsa İnan umrumda olmaz ama başkasının üstüne olunca düşündükçe kafayı yiyorum yaşayan bilir bazıları umursamaz ama keşke kolay olsa kalın sağlıcakla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dine ver kanka kendini, kumar bağımlılığını başka birşeyle değiştirmen gerek. 50 bin tl öyle ahım şahım bir miktar değil, sen yine düzgün türden bağımlılık sahibisin, milyon borçlanıp böbrek verenler var

yavaş yavaş dini bilgilerini genişlet, ibadet etmeye başla. vakitle zihinsel olgunluk kazanıp huzur bulursun

• Öyle yapmaya çalışıyorum elhamdülillah Müslümanım ama irademe nefsime çok çabuk yenik düşüyorum ki bu zorlu şartlarda bazen çok sıkıldığım oluyor ve bir çok kez bıraktım ve ne zaman bi boşluğa düşsem veya paraya ihtiyacım olsa oynamiycam diyip ertesi güne tekrar bu illette buluyorum kendimi 50 bin TL sıkıntı değil ki zaten büyük bir para da değil ama geçmişte bi 100 150 yemisimdir ama geçmiştekilerinde hepsi kendime zarardı şimdi ki yaptığım aptallık başkasının üstüne ve kızdan ayrıldım ve ona verdiğim zarardan ötürü sürekli kendimi suçluyorum sürekli birilerinden borç alıp kendimi sürekli zora sokuyorum bazen erken ödüyorum bazen geç ama sürekli mahçup durumdayım Allah düşmanımin başına vermesin gece bir kere doğru dürüst uyuyamadım huzurla hep sallantılı

• dur büyük yazayım...

TÜM KUMAR SİSTEMLERİ ONU KURANIN MENFAATİNE ÇALIŞIR

BAŞTA KAŞIKLA BİRAZ VERİRLER SONDA DİBİNE KADAR SAPIYLA ÇIKARIRLAR.

bilmeyen öğrensin.

• Üstteki arkadaş doğru demiş.
    Bir kere kumarda kimsenin kazanmadığını, aksine herkesin kaybettiğini bilmen lazım. Yani sen aslında kazanıyorsun, haberin ola.

Eğer şansa ilhin varsa, bu ilgini oyunlara yöneltebilirsin. Sanal ortam, gerçekten bir terapi gibi.
    Hani diyorsun ya, ölmek istiyorum. İşte bu istek, hayattan uzaklaşmaya geliyor. Tabi sadece oyun değil, spor da yapabilirsin. Ek iş de yapabilirsin. Bir arkadaş üstte, dine yöneltebilirsin demiş. Onu da yapabilirsin.

Anlayacağın, kendini bir şeyle meşgul et. Ben bu ihtiyacı oyun oynayarak geçiriyorum.

• Kıza 50k çektirip kumarda yedin üstüne ayrıldın😟

Profesyonel destek alman lazım, buranın sana hiçbir faydası olmaz.

• Kıza çektirdiğin parayı ödedin mi ?
    O parayı ödemediysen sen kumar bağımlısı değil , Tokatçı olabilirsin başkalarının parasıyla iş yapmaya Kalkan birisin , 26 yaşındasın yazık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.