Şimdi Ara

Kumru yumurtladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Odamın balkonuna kapının çok yakınında ki bir saksıya dün güvercin yuva yapmış yumurtlamış ve ben fark etmediğim için kapıyı açınca ürküp kaçmıştı bu sabah tekrar gelmiş şuan balkona çıkamıyorum odamın perdesini açamıyorum korkutmak istemediğimden sizce onu korkutmadan balkona çıkmamın bir yolu var mı yada korkup kaçsa da bir süre sonra geri gelir mi bugün olduğu gibi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 10 Ocak 2014; 11:49:42 >

• sakın yumurtaya elleme.elinin kokusu filan sinerse annesi gelmez bidaha yumurtanın basına.terkeder.ayrıca o balkonda artık sana ait degil.ona ait.cıkmayı ver 3 5 gun ne var balkonda

• Güvercin ve bıldırcın yumurtası sağlığa faydalıdır. Bulmuşsun işte güvercin yumurtasını; pişir ye. Güvercin eti de oldukça lezzetlidir. Yakalayabilirsen onu da kes, pişir, ye.

Hacı, yuvası düzgünse ve yağmurdan çamurdan etkilenmeyecek bir yerdeyse bırak kalsın öyle. Sakın ha sakın yuvasını ve hele de yumurtalarını elleyeyim deme. Aksi takdirde %99 o yumurtaları terk edecektir. Yuvanın yeri yağmurdan çamurdan etkilecek yerdeyse yine yumurtalara dokunmadan sadece yuvadan tutarak hava şartlarından etkilenmeyecek ve şu anki bulunduğu konuma olabilecek en yakın yere taşı. Balkona istediğin gibi çıkıp girebilirsin; sıkıntı olmaz. Yine de mecburi durumlar dışında pek tavsiye etmem bunu.
  • Ora da kuş kankaları ile parti verecekler alkol olmadığı için müsil içecekler.Geçmiş olsun eski evimizde her sene uğraştım bunlarla.
  • yuva fırtına olsa etkilenmez iyi yer seçmiş kereta birde yinede gece balkona pek çıkmıycam anlaşılan geldi balkonumu işgal etti
  • quote:

Orijinalden alıntı: FlameWind6

Ora da kuş kankaları ile parti verecekler alkol olmadığı için müsil içecekler.Geçmiş olsun eski evimizde her sene uğraştım bunlarla.

biliyorum batırıyorlar ama o sorun değil gübre niyetine kullanırım ben onu sorun birde gitti maydonozların olduğu saksıya yaptı yuvayı her sabah taze maydonoz yiyordum ben ordan
  • quote:

Orijinalden alıntı: creative13

yuva fırtına olsa etkilenmez iyi yer seçmiş kereta birde yinede gece balkona pek çıkmıycam anlaşılan geldi balkonumu işgal etti

Hacı, o zaman sıkıntı yok. Mümkün mertebe balkona çıkmamaya çalış. Lakin çıkman gerektiğinde de tereddüt etme. Güvercinler, sanıldığının aksine çok problemli kuşlar değillerdir. Kendisine zarar gelmediğini gördüğü kişilerden aşırı ürkmezler. İlk 1-2 sefer korkup kaçsa ve saatlerce gelmese de sonraki seferlerde yine kaçacaktır ama yakın bir yere konup senin gitmeni bekleyecektir.

Bu arada bu işin sonunda o balkonu temizlemek için belediye ekiplerini çağırman gerekebilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kumru Yavrusu 2 Haftalık
    12 yıl önce açıldı
    GÜVERCİN YAVRULARINI TERKETTİ..
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • creative13 kullanıcısına yanıt
    YUMURTALARI DEĞİŞTİR ONUN KİSİNİ OMLET YAP İYİ GELİR DEĞİP ONA YEDİR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 10 Ocak 2014; 11:16:53 >
  • SS nerde? SS göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

SS nerde? SS göremiyorum

istediğin ss olsun koyarım birazdan

Kumru yumurtladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 10 Ocak 2014; 11:24:22 >

• Güvercin değil o kumru. Baya tatlıymış yalnız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Güvercin değil o kumru. Baya tatlıymış yalnız.

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Güvercin değil o kumru. Baya tatlıymış yalnız.

haklısın gece güvercin sanmışım dur başlığı değiştiriyim gerçi çok bir şey fark etmiyor benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creative13 -- 10 Ocak 2014; 11:50:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.