Helal olsun Abdürrahim Albayrak. şikecilerin sahasında kaldıracağız o kupayı. rezilsin tff rezilsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ibretcrew
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ulan soyunma odasında kupa mı alınır. Bir de bunu tartışıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ft :
" soyunma odasında kupa alınmaz, kupanın alınacağı yer bellidir. "
adamın dibisin imparator.
quote:
Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Bunun adı ortamı germektir kusura bakmayın, boşada kıvırmayın ordaki gsliler tek amacı kupayı kadıköyde alıp deyip fenerlileri sinirlendirmektir. Yoksa onlarda biliyor kupa her yerde aynı kupa.
quote:
Orijinalden alıntı: delton
Helal olsun Abdürrahim Albayrak. şikecilerin sahasında kaldıracağız o kupayı. rezilsin tff rezilsin.
Alıntıları Göster
Sanki biz bu kupayı soyunma odasında kazandık...
quote:
Orijinalden alıntı: V2
Bunun adı ortamı germektir kusura bakmayın, boşada kıvırmayın ordaki gsliler tek amacı kupayı kadıköyde alıp deyip fenerlileri sinirlendirmektir. Yoksa onlarda biliyor kupa her yerde aynı kupa.
Konuşma boş.
Fenerliler dedi kupayı GS alırsa kendi statlarında alsınlar, federasyon hayır dedi. Biz bu şampiyonluğu soyunma odalarında değil, çatır çatır oynayarak sahada aldık. Yok öyle soyunma odasında, tuvalette kupa.
quote:
Orijinalden alıntı: AL[e]N
Sanki biz bu kupayı soyunma odasında kazandık...
Alıntıları Göster
Son durum nedir arkadaşlar? TRT Ünal Aysan'ın ricasıyla soyunma odasında kupa alıncak demiş. Ne iş?
quote:
Orijinalden alıntı: Hypocrite
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Necati çimlerde almadan gitmiycez diyo
quote:
Orijinalden alıntı: Roby
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ünal Aysal açıklama yapmış. "Gerekirse sabah 7 ye kadar bekleyeceğiz. Kupa yı sahada alacağız. demiş."
quote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ne kadar pislik yaparsanız yöneticileriniz engelese de o kupayı o stadda sahada iki kolunu tutata tuta kaldıracağız.çatlayın da patlayın
quote:
Bunun adı ortamı germektir kusura bakmayın, boşada kıvırmasın V2'nin tek amacı kupayı Kadıköyde alacağız deyip Fenerlileri sinirlendirmektir diyerek burdaki Galatasaraylıları sinirlendirmektir. Çünkü o bilmiyor kupanın masada değil sahada kazanıldığını.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Konuşma boş.
Fenerliler dedi kupayı GS alırsa kendi statlarında alsınlar, federasyon hayır dedi. Biz bu şampiyonluğu soyunma odalarında değil, çatır çatır oynayarak sahada aldık. Yok öyle soyunma odasında, tuvalette kupa.
çatır çatır yatarak desene sen şuna
Arena'da yatan da zaten Ankaragücü idi.Neyse çatlayın.
quote:
Orijinalden alıntı: 9090XWB
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Yine hırsız sucsuz tabii ki sen gel sahanın içine gir , orayı burayı yak ondan sonra biz mi tahrik ediyoruz beynininize nerede bırakıp yorum yazıyorsunuz bilmiyorum ki ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Konuşma boş.
çatır çatır yatarak desene sen şuna
Çirkeflik arıyorsan Emre'ye bak. Ne güzel attı öyle kendini. Ohhhhh, kudurun o statta. Hakettiğimizi, çok dramatik bir şekilde aldık.
quote:
Orijinalden alıntı: coxackie
Kendilerine yakışanı yapıyorlar. Ulan kupa sizin zaten. 30-40 bin kişiyi tahrik etmenin anlamı ne?
Ben de isterdim sahada alınmasını, ama taraftara bunu anlatamazsınız. Başlarım kupanıza...
Anlattılar sahada taraftarınıza zaten. Alamadığı kupalara b.k atmak fenerlilere özgü bir durum. Adamlar hak etti sahada alacaklar
quote:
Kendilerine yakışanı yapıyorlar. Ulan kupa sizin zaten. 30-40 bin kişiyi tahrik etmenin anlamı ne?
Ben de isterdim sahada alınmasını, ama taraftara bunu anlatamazsınız. Başlarım kupanıza...
Vay arkadaş tahrikmiş cartmış curtmuş . . Daha kupayı almadan tahrik olanlar kudurup sahaya atladı zaten . Olan adam gibi gelip çoluğuyla çocuğuyla eşiyle maçını izleyip geri evine gitmeye çalışan Fenerbahçe taraftarına oldu .
quote:
Orijinalden alıntı: türker_hoca
kupa bir oraya bir buraya gidiyor.dikkat edin sadri şener arada götürmesin...
çok iyi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
quote:
Anlattılar sahada taraftarınıza zaten. Alamadığı kupalara b.k atmak fenerlilere özgü bir durum. Adamlar hak etti sahada alacaklar
Alıntıları Göster
direnmeyin boşuna o kupayı o sahada kaldıracağız.
quote:
dostum futbolda bu da var. kimi sevinir kimi üzülür kimi kızar... kızacaksınız sinirleneceksiniz diye kupa almayacak mıyız? öyle şey mi olur. eğer bu kupa sahada kalkmazsa bir daha hiç kalkmaz. her sene kupa finali oluyor. bi takım kaybedince diğerleri üzülmesin diye kupa almayacak mı kazanan takım?