Şimdi Ara

Kurallara Uyunca Enayi Yerine Konmak (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
2
Favori
17.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurallara uy kardeşim. Örnek olmak için uy, sakatlık çıkmasın diye uy. Ayrıca onlara bir şey olmaz, şans eseri sana kuralları denetleyen birisi denk gelir, ceza yersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kurallara uyarim ama boş yolda bende sinyal vermiyorum, delimiyim yahu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş çevreni değiştir benimkiler hiç öyle şeyler demiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çevreni değiştir o çevreden sana hayır gelmez.

Emniyet kemeri senin hayatın için isteyen istediğini desin. Motoru çalışan arabada far açtığın içi akü bitmez bunu diyen zırcahil zaten.

• Burası kanada ya da isveç değil gardaş,
  • unalper_ U kullanıcısına yanıt
    Çok güzel analiz etmişsin. İnsanin kuralları uygularken bu hale düşmesi çok koyuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Lan senin çevrende de ne çok konuşan varmis sicsan o bokun şekli öyle mi olur olum diyecekler herhalde😀😀😀

• Kuralara uymayı enayilik olarak görenler bir zahmet uymayıp cezalarla ıslah olsunlar.
  • ben de kuralları uygulayınca etrafımda genç - yaşlı uyuyor bana. ses çıkarmıyorlar.

mesela kemer takmayan olursa aracı hareket ettirmem .

Bi de bazıları kemer takmamak için " sana güveniyoruz " diyorlar. Alem insanlar var ya cidden görünmeyen koruma kalkanına sahibiz sanıyorlar heralde.
  • dostum hepsi doğru, en iyisini yapıyorsun da gündüz farlarını açık bırakma yav. karşıdan gelen olunca korkuyorum, lan radar uyarısı mı yaptı adam diye :D
  • Özellikle bir güruh var , adam trafik ışıklarında söyleniyor . Niye trafik ışığı varmış efenim .

• KKTC'drn geldim 3 gündür araç kullanıyorum Türkiye'de.Ben ki hayatinda küfür etmeyen birisiyim, küfürbaz oldum trafikte.İnsanlarin birbirlerine saygısı yok bu ülkede.Sadece kendileri var sanki.

• Yanlış iş yapmaya o kadar alıştı ki bu millet, doğruyu görünce garipsiyor. Ona göre sen hatalısın ve kendini haklı gördüğü içinde zıvanadan çıkıyor. Biz bencil, saygısız bir toplumuz. Dur tabelası kavşakta geçiş üstünlüğü, yayaya yol verme felan olmaz. Bunlar önce insan olmayı becermiş toplumlarda olur. İnsan olamadık ki daha trafikte başkalarına saygı duyalım.

• Evet enayisin ben değil kendin dedin. Bura türkiye, bu dediklerini avrupaya gidince yaparsın

• Burada doğru bildiğinden şaşma aslansın kaplasın diyenler arabasında -ki varsa- arka tarafta oturan biri kemer taksa tribe girer, boş yolda sinyal veren birini görse sabaha kadar katıla katıla güler.

Ulan sosyal mecra sen nelere kadirsin.Gerçekte bu kafada olanları tenzih ederim de millet nasıl koftiden kelimeler yazıyor insan hayret ediyor.

• Hangi şehre geldiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Hangi şehre geldiniz?
    İzmir

• İran'dan halliceyiz, hiçbir trafik kuralına uyulmuyor Türkiye'de, Fatih'te araba kullanmak rezalet bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: szymek61

Şartları tutan Fahri Trafik Müfettişliği için bu ay sonuna kadar başvuru yapsın. Şayet onaylanırsa gördüğünüz ihlalleri affetmeyin.
    40 yaş çok hocam

• Yarıya kadar okudum. Ben de kurallara uymaya çalışıyorum lakin bu ülkede nafile. Pes ettim, zorunda olmadığım sürece dışarı da çıkmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.