< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Şubat 2018; 10:50:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 23 Şubat 2018; 10:50:48 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tanrının bir kitap göndermeye gerek duyması bile saçmalık.
|
Biliyorum hz ali avliye yontemini gelistirmis sonradan. Ama bu kuran daki matematik hatasini acikliyor mu? Aciklamiyor. Eger oradaki mantik hatasi olmasaydi avliye diye bir yonteme ihtiyac duyulur muydu? Duyulmazdi. Demek ki hata var. Curuttum sizi efendi.
|
(2/3)+(1/6)+(1/6)+(1/8 )= 27/24 = 1,125 ederken 1.000 eder diyebildiğinize göre ,
Sizin mantığınızla iki kere ikinin beş etmesinden tabii bir şey olamaz allah bir ayet çıkarır , iki okur üç üflersiniz hatta 565 bile eder . |
Tamam iste ben de diyorum ki israf etmeyin allah israf edenleri sevmez yaziyor ama her ayetin sonunda allah bagislayicidir yaziyor. Bu nasil tezatliktir? Toplamda kac sayfa olduklarini saysak bu tekerrur eden kelimeleri, 200 sayfasi bu kelimelerle dolar. Hic mantikli gelmiyor bana.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 20 Şubat 2018; 23:49:35 > |
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|