Hocam,özellikler 10üstünden 10 ama sonuçta bu notebook CASPER.Kime sorduysam Casper alma diyor.O iş kafama takılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ahmtottroglu
Hocam,özellikler 10üstünden 10 ama sonuçta bu notebook CASPER.Kime sorduysam Casper alma diyor.O iş kafama takılıyor.
Güven dedim.
absolutexA
kullanıcısına yanıt
İddialısınız.O zaman Ona bir bakayım
arkadaşlar mesajların çoğunu okudum. bende laptop almak istiyorum 2000 tl ye kadar. i7 olsun hdd 7500 veya ssd olsun istiyorum. ekran çözünürlüğüde biraz iyi olsun istiyorum. ultrabook olabilir (uygun fiyatlı olursa) dokunmatik ekran lı olursa allah verdi iki göz derim. tavsiyelerinizi bekliyorum. birde kliksada fiyatlar çok düşük diğer sitelere göre fakat şikayet sitelerini okudum hep teşhir ürünü veya kutusu açılmış ürün gönderdiler yazıyor bilgisi olan varmı?
ahmtottroglu
kullanıcısına yanıt
s500 kullanmadığım için bilemiyorum ama özellikler kağıt üzerinde iyi gibi duruyor.
Daha önce Sony kullanmadım ama sony yi bilmeyen yoktur kaliteli sorunsuzdur diye düşünüyorum ama dediğim gibi daha önce kullanmadım bu da seçenekler arasında olabilir çözünürlüğü diğerlerinden daha iyi. 1600*900 tabi çözünürlük film izlerken yazı yazarken avantajdır fakat oyun için dezavantajdır. Ekran kartı aynı sony de de.
Sony'inin resmi sitesinde bu notebookun özelliklerinde ekran çözünürlüğü 1366 x 768 olarak yeralıyor, vatanbilgisayar özelliklerini hatalı yazmış olabilir. !
quote:
Orijinalden alıntı: sabena
quote:
Orijinalden alıntı: kocak157
Daha önce Sony kullanmadım ama sony yi bilmeyen yoktur kaliteli sorunsuzdur diye düşünüyorum ama dediğim gibi daha önce kullanmadım bu da seçenekler arasında olabilir çözünürlüğü diğerlerinden daha iyi. 1600*900 tabi çözünürlük film izlerken yazı yazarken avantajdır fakat oyun için dezavantajdır. Ekran kartı aynı sony de de.
Sony'inin resmi sitesinde bu notebookun özelliklerinde ekran çözünürlüğü 1366 x 768 olarak yeralıyor, vatanbilgisayar özelliklerini hatalı yazmış olabilir. !
Bilmiyorum tam araştırmak lazım veya almadan önce gidip alacak kişinin kendn.isinin bakması daha iyi olur zaten.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme