Şimdi Ara

Kurban Kesim Tercihleri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben küçükken babamla neredeyse 1 ay kurban pazarlarına gidip kurbanlık arardık. Babamın yaşlanması ve benim iş hayatımın yoğunluğu ile bu mirasımızda her şey gibi rafa kalktı. Her sene başkalarından rica ederek bir kurban hissesine giriyorum ama bu sene gidip bir yerden Kurban Kolisi almayı düşünüyorum. Hem ödeme kolaylığı hem de hazırlama zahmeti olmadan ibadetimi yerine getirmek istiyorum. Bunun için ise birkaç market ve dernek araştırması yaptım. Açıkcası derneklere biraz uzağım. Kestiğim eti görmek istiyorum ve kişilere kendim dağıtım yapmak istiyorum. Bu sebeple A101, Carrefoursa, BİM gibi marketlerin kurban hisse fiyatlarına baktım. Niyeyse A101 ve BİM bana et konusunda hiç güvenilir gelmiyor. Bu yüzden Carrefoursa'nın kampanyasını detaylı inceledim ve kafama yattı. Hatta sizin içinde kampanya detaylarını ekleyeceğim.

Özellikle vade farksız 9 taksit seçeneği beni çok etkiledi :)

İnternetten alınca da ücretsiz teslimatla geliyor.

Kurban Kesim Tercihleri

Başlığı açmamın nedeni daha önce bu şekilde Kurban hissesi alan arkadaşlarımdan bilgi almak. Bu konuda beni aydınlatırsanız çok iyi olur. Teşekkür ederim şimdiden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seçim ve Üniversite Tercihleri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.