Bildirim
kurtarın beni bu sesten :S
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartinin kendi programindan otomatik olarak fan hizini kontrol et i secip deneyin birde.eger hala devam ederse sorununuz ,o zaman servise
Gonderin derim -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanizmir74
Arkadaşlar ekran kartımdan her yarım saatde bir kafayı sıyırtacak kadar fan sesi gelmektedir. Açtım temizledim ama fayda etmedi.Bir yardım eli uzatırsanız sevinirim.. yoksa pc'yi azad edeceğim.
aynı sorun benim diğer pc imdede var fanı değiştirme imkanın varsa dene.yakında video izlerkende görüntü hızlı hızlı ilermeye başlarsada şaşırma -
quote:
Orijinalden alıntı: DarkSmellMan
Macun degişimi fayda saglayabilir.
Deneyin.
Fanın ses yapması ile macunun ne alakası var ? -
Fazla yük biniyorsa ekran kartına sesli çalışması normaldir. Isı değerleri normal mi ? -
arkadaşım ekran kartının marka modelini yaz kullandığın psu yu yaz ona göre bişe söyleyelim sen direk ekran kartı fanından ses geliyo diyosun belki psu yetersiz geliyo ekran kartı kasılıyo -
Hocam fanın ortasında kağıtı kaldır.Bir delik olacak oraya damlat makine yağı çevir elinle 2-3 kere çalıştır ses gelecek mi yaz buraya. -
arkadaşlar ilginize teşekkürler.Ekran kartının fanını değiştirerek sorun çözülmüştür.Konu kapanmıştır.Teşekkürler. -
ekran kartı fanını degiştir.. tabi sokmusken termal macunu unutma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X