Şimdi Ara

kurumsal olmayan 11 im

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     kurumsal olmayan 11 im
    [/simage]

sneijderin yerinde ben selçuğu istiyorum burağın per formansı artacaktır en basitinden .tek öl melo yeter herkese

şu kadro olmadiği sürece biz yaratıcı olmayan maçlar izlemeye devam edeceğiz.7 ynde oynayabilir yabancıyı bilerek yazdım amrabat yerine engin oynar yada ebue yerine sabri .

• bana laf eden adamın kadrosuna bak.

bu kadroyu buraya yazan arkadaş, bana kızıyor laf atıyor. yahu ayıptır ya...

• Burak a2 takımında oynasın anca.

Muslera
    Sabri Semih Chedjou Hakan
    Selçuk Melo
    Engin Sneijder Bruma
    Drogba
  • Hala Hakan'ı koyan var sonra Burak'ı koyan var
  • Kardeş ne yaptın sen Drogba'yı sil Gökhan Zan'ı yaz oraya.Bruma'yı sil Eray İşcan'ı yaz tam sıva yapmışken
  • ebue

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Hala Hakan'ı koyan var sonra Burak'ı koyan var

heee. mancinide anlamıyor terimde bi tek sen anlıyorsun demi futboldan .burak son adam olcaksa oynatsınlar yoksa terim gibi kovsunlar onuda .kanatta ne işi var burağin.

gerçekten diyorum gs kovsun kanatta oynatacaksa italyada hol kralı olur burak lazioda bile.selçuğuda götürsün oda balon zaten.gerçekten kovsunlar hatta meloyuda göndersinler gs ya yakışmıyor .sonra görcem ben sizi .

juventus maçında sneijderin maç boyunca yapamadiğini hakan 50, mtden drogbanın kafasına indirdi topu oda umuta geldi 1 puan.hakan kafanıza düşsün.nankörler.

• Aslinda gayet makul bir kadro. Hem lig maclarinda kanat organizasyonlarini guclendirmek icin Riera/Hakan, Sabri/Eboue degisikligi yapilabilir.

Dalga gececek ne var gercekten anlamadim. Sneijder'in ismi Sneijder olmasaydi, su anda tribunde cekirdek citliyor olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.