Merhaba, kurutmalı çamaşır makinası almak istiyorum. Forumu okumadan once Electrolux ve Samsung arasında bir seçim yaparım diye düşünüyordum ve Electroluxe kendimi daha yakın hissediyorum ama okuduktan sonra AEG'yi de düşünmeye başladım. Samsung 10 yıl motor garantisi veriyor ama bu bir çeşit satış argümanı mı sadece emin değilim. Kullanan arkadaşlar var mı? Mesela bu üçününde teknik servisi nasıl? Bazen teknik servis o kadar kötü oluyorki keşke almasaydım dedirtiyor.Electrolux- EWW1697MDW, AEG- L87695WD, Samsung-WD906U4SAGD/AH arasında seçim yapacağım. Teşekkürler
Üç makinede de inverter motor ve 10 yıl motor garantisi mevcuttur.
Benim de önerim AEG.
Tambur daha büyük, kurutma kapasitesi daha fazla, tambur dokusu daha gelişmiş, sıkma devri 1600 olduğundan kurutmayı daha hızlı yapar, daha az harcar ve yıpratır, woolmark sertifikalı yünlü yıkama ve kurutma programı var, Samsungta süre kısma yokken AEG'de 2 kademe kısılabiliyor, 60dk yıka kurut programı var, ses seviyesi daha düşük ve en önemlisi AEG bu konuda uzman ve Avrupa üretimi, Samsung ise Uzakdoğu. Son olarak AEG'de su jeti var, aklıma şimdilik bunlar geldi :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Candoğan Bey çok teşekkür ederim. Zaten ben de Samsungdan pek emin değildim. Açık konuşmak gerekirse ya Electrolux ya da AEG alacağım. AEG'ye hiç bakmamıştım gidip bir bakacağım. Tekrar teşekkür ederim.