Şimdi Ara

kuşadası mı marmaris mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kuşadası ist.a daha yakın içimden o geçiyor, otobüsle gidecem daha önce uçağa hiç binmedim+havalimanı şehre uzak

• param yok diye ağlyorsun nasıl gitcen tatile

• 50 yaşındayım
    guşadası bodrum ölüdenizi gördüm emme merak edipte marmarise gitmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

50 yaşındayım
    guşadası bodrum ölüdenizi gördüm emme merak edipte marmarise gitmedim

5 sene önce didime gitmiştim sen niye kuşadasına gitmedin ki burası yaşlı yeri diyolardı

• marmaris

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

marmaris

Peki neden

• geçen yaz ikisine de gittim, kuşadasını görünce otele girmekten vazgeçtim öğle yemeğimi yiyip marmarise doğru devam ettim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

geçen yaz ikisine de gittim, kuşadasını görünce otele girmekten vazgeçtim öğle yemeğimi yiyip marmarise doğru devam ettim.

Neden

• bana pek iç açıcı bir yer gibi gözükmedi, iki arkadaş gittik ikimizin de fikri aynı olunca kalmaktan vazgeçtik başka bir nedeni yok.

• quote:

bana pek iç açıcı bir yer gibi gözükmedi, iki arkadaş gittik ikimizin de fikri aynı olunca kalmaktan vazgeçtik başka bir nedeni yok.

Hocam tek gitçem 3 gece kalıcam

5 gece gitmiştim sıkılmıştım, 1 gün de kamptaki ark.ın yanına gittiğim halde

kafa dinlemeye gidiyorum

ama 1 kez de gece kulübüne gitmek isterim marmarista damsız alıyorlar mı

tip falso biraz

2 3 gün görsen konuşmasam bile temiz çocuk dersin ama ilk görüşte barzoyum tam

• Kusadasi, Bodrum, Fethiye, Seferihisar gördüm lakin Marmaris e esimle plan yapiyorduk sonrasinda iptal oldu. Benimde cok merak ettigim bir yer acikcasi. Her iki yeri de bilen kisiler yorumlarda bulunursa süper olur.

• Valla o konuda bilgi veremeceğim çünkü gece kulübüne uğramadık bile, bizim tatilimiz daha çok dalış paraşütle atlama tekne turları müzeler yüzme şeklinde geçti özel araçla gittik balıkesirden yola çıktık 2 gün selçuk, sonra kuşadası devamında 2 gün didim, 4 gün marmaris , 4 gün fethiye ölüdeniz, 4 gün kalkan-kaş, 1 gün burdur salda gölü, 3 gün pamukkale, dönüşte 2 gün altınoluk. Hareketli canlı ortam seviyorsan geceleri hisarönü ölüdeniz güzeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: etoiledorient

Kusadasi, Bodrum, Fethiye, Seferihisar gördüm lakin Marmaris e esimle plan yapiyorduk sonrasinda iptal oldu. Benimde cok merak ettigim bir yer acikcasi. Her iki yeri de bilen kisiler yorumlarda bulunursa süper olur.

hocam üstteki mesajı size de yazıyorum sayın

• Marmaris'te kaldim, Kuşadası'nı ise Selçuk'a efes için gittiğimde tam olmasada görmüştüm. Ben Marmaris'i tercih ederim denizi daha temiz ve daha ormanlikti. Kuşadası'nı ise efes müzesini ziyaret edecekseniz öneririm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sonradan gördüm mesajınızı görmemişim. Teşekkür ediyorum.

• 20 yildir aydindayim net olarak marmaris giderdim ha ben yuzucem aksam kendi capimda takilicam diyosan kusadasina gel yuzmeyede milliparka git 3. Veya 4. koylar hafta ici cok guzel oluyor sessiz sakin deniz tertemiz halk plajlarina kusadasinda bisi yok bosa gidersin didim davutlar millipark tarafinda takil kusadasina gelirsen :)

• Eğlence için gidiyorsan marmaris. Kafa dinlemek için gideceksen kuşadası güzelçamlı

• Marmaris'e gitmedim. bilgim yok. Kuşadası için tatil beldesinden çok giderek büyüyen bir şehir görüntüsünde. Esnafını pek sevmem.

• Tabiki Marmaris

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.