Şimdi Ara

🌴 KUVEYTTÜRK (15B ₺ FAİZSİZ TAKSİT) (FAST ÜCRETSİZ) FIRSATLAR AKTİF (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
715
Cevap
89
Favori
106.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğitim ve sağlıkta limit yok sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 26 Kasım 2022; 13:4:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Banka iyide eksik ödeme yapılırsa kartı kullanıma kapatıyor orası sıkıntı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoltafatih kullanıcısına yanıt

Eksik ödeme derken hocam?

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Bu kartta asgari ödeme diye birşey yok, ekstreyi tam olarak ödemek lazım.

• Fatura ödeme yapınca komisyon çıkıyor ?Fatura ödeme ücretsiz değilmiydi ?

• Bu ihtiyaç kartın ödeme planını nerden bakacağız? 5000 TL/10 taksit yapmıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt

degil, on seneye yakindir kullaniyorum; belki bazi kurumlar icin komisyon almamistir ama genelde hep komisyonlu gordugum icin ben kuveyt turktten neredeyse hic fatura odemedim

odeme plani ilk alisveris tarihinden 2 ay sonra kesinlesiyor, o zamana kadar malesef hicbir yerde cikmiyor.

diger detaylara mobilde karta girip kart bilgilerini goruntule gibi bir sey yapmislar, sanki sanal karttin numarasini ogrenir gibi onay ekrani cikiyor, orada orani, taksit sayisi vs bilgisi var sadece

• Bugün Kuveyt Türk atm sinden para yatırmak istedim tam onay kısmında makine sapıttı ve hata vererek parayı yüklemedi lakin öncesinde paranın yüklendiğine dair sms ve uygulamada paranın yüklendiğine dair ss de aldım sonrasında hesaptan da para düştü atm de şube yanında yer almasına rağmen offsite atm imiş önce sms geliyor sonra hesaba geliyor para ama atm hata verince hesaptan para düşüyor lanet olsun

Hesaptan ödeme ücretsiz, kredi kartına komisyon alıyor.

• İyi akşamlar sağlık harcamaları için 250 ve üzeri 6 taksit yapıldığını biliyorum burada sormak istediğim üst limit var mi ben 5000 civarı harcama yapacağım yine taksit yapılabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01halil kullanıcısına yanıt

Yapılıyor...

• BerkantEser kullanıcısına yanıt

Talimatlı fatura ödemelerime komisyon almıyor, doğalgaz elektrik su ...

• Herkese merhaba,

www.kuveytturk.com.tr
    Vade Farksız 5.000 TL’ye Kadar İhtiyaç Finansmanı Fırsatı! | Kampanyalar | Ana Sayfa | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/vade-farksiz-5000-tlye-kadar-ihtiyac-finansmani-firsati

Bu linkteki kampanyayla ilgili bilgisi olan var mı? Nakit avans gibi mi yoksa alışveriş mi yapmam lazım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• nammuyenki N kullanıcısına yanıt
    Adınıza özel banka kartı tahsis ediliyor. Onaylandıktan sonra sanal kart olarak ya da şubeden bastırıp fiziki olarak harcama yapıyprsunuz. Para vermiyor. İslami finansa uugun alışveriş yapmanız gerekiyor. Pos koduna göre.

• tzobu kullanıcısına yanıt
    Evet talimatlarda da almıyor.

• Geçen pazar ATM de para yatırırken uçan param hakkında burada anlatmıştım bugün mh 2 kayıt açmama rağmen güvenlik kameralarına ve atm de ki paraların incelendiğini ve noksan olmadığını söylemesi ile sinirlenip şube yolunu tuttum ve ancak şube telefon görüşmesi yaparak paramı kurtarabildim arkadaşlar "Z" ile başlayan ATM ler (sağ üst köşedeki harf ile başlayan kod) offsite atm yani şube dışı atm "N" ile başlayan atm ise şube içi atm olarak geçiyormuş siz siz olun şube içi ATM yani "N" ile başlayan atmlerden işlem yapmaya gayret edin bugün sinirle şubeye gitmesem daha çok beklerdim parayı

• İğrenç bir olaymış hocam. Ne demek noksan yok? O zaman niye parayı geri yatırdılar? Hani noksan yoktu? Para yatırırken illa kameraya mı çekelim, ne yapalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

İğrenç bir olaymış hocam. Ne demek noksan yok? O zaman niye parayı geri yatırdılar? Hani noksan yoktu? Para yatırırken illa kameraya mı çekelim, ne yapalım?

Hiç sormayın iki kez aradım biri sorun yok diyor diğeri kayıdınız yok diyor o sinirle şubeye gittim bir yeri aradı şube gorevlisi (atm ile ilgili bir yer gailba bir şeyler dedi ama o sinirle duymamışım) sonra sordum onlarda göremedi zor gözüktü falan dedi şube gorevlisi 15 dk ya gelir dedi tam da öyle oldu şubeden çıktım 15 dk oldu olmadı yansıdı para hesaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 8 Aralık 2022; 16:34:42 >
  • ”A” ile başlayan ve “C” ile başlayan kod vardı hocam. Bankanın dibi ama. Bu şimdi şubeye bağlı değil mi?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.