Şimdi Ara

KYK adaylarına tavsiyeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
71
Favori
31.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımızla aynı okula dusersek ve ıkımıze de yurt cıkarsa aynı odada kalma ıstegınde bulunabılıyor muyuz?
  • chandler1978 kullanıcısına yanıt
    Ben de merak ediyorum bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı

• çok teşekkürler bu günlerin en faydalı konusu
  • Emeğinize sağlık hocam

• Bazenoguz kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben şu an akdeniz üniversitesindeki kyk da kalıyorum sorunuz varsa alabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizce kyk mı gideyim özele mi
  • Hocam tek kişilik odalar olmuyo mu

• sonuçlardan sonra açılan en yararlı konu resmen emeğine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mezun16

Hocam tek kişilik odalar olmuyo mu

Olmaz olur mu hocam jakuzi bile var

• Her yurdun imkanlari farklıdır hatta en uç iki örnek vereyim. Benim asıl yurdumda halı saha ve sauna bile vardı ama misafir olarak kaldığım başka bir yurtta bahçe bile yoktu.

Seçemiyorsun ama son yapılan yurtlar genelde hatta hepsi 4 kişilik eski tiplerde fazla kişi kalıyor başvuru yap çıkarsa bakarsın duruma göre kayıt yaptırmazsın olur biter

eğer fazla kişi çıkarsa dişini sıkabilirsen yarı dönemde daha iyi bir yurda geçiş için başvurabilirsin

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    hocam bunun sonuçları ne zaman açıklanıyor ki ? özel yurda kayıt yaptıracak zamanım olur dimi
    Valla bu konuda harbi dengesizler ben 15 girişliyim üniversitemin başlamasına 2 gün kala açıkladılar o yüzden o konuda tam birşey diyemem

• beyaz1616 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam saolun yardımcı olduğunuz için
  • Özgürlüğünüze düşkünseni, temizlik önemliyse, etrafınızda ses varken uyuma probleminiz varsa, bilgisayar ile çok haşır neşir iseniz veya tuvalet banyoda rahatınıza düşkünseniz gitmeyin. İlk sene gidin bi tane 2 kişilik öğrenci apartına. bi odada en fazla 2 kişi kalın. Yoksa sene boyu sürünürsünüz. Ortalamayı yükselteyim de evime geri döneyim dersiniz. Ama uyuyamadığınız için derslere de gidemeyip bir çoğundan kalırsınız. Ha eğer ben rahatsız olmam her ortama uyarım, çok saçma muhabbetler dönse bile aldırmam, etrafımdakiler beni sömürebilir diyorsanız gidin tabii. 3 oda arkadaşının 3ünün de iyi olma olasılığı çooook düşük. Hele ki kyk da. (Eğer yeni yapılan 2-3 kişilik KYK lardan ise rahatlıkla gidin.)
  • Okuyunca bir garip oldum . Demek o gunler yaklasiyor

• Hocam bende anksiyete var da şu an iyi olsam da ilaca devam ediyorum kyk yurtları sıkıntı çıkarır mı? Gizlemem mi gerek.

• Hocam benim şimdi sigaraya alerjim var kokusuna(rahatsız oluyorum baya).Yurtta oda da içme hakkı yok onu biliyorum ama içen oluyor mu?İlk günler tartışma/kavga olaylarına girmek istemem.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.