Şimdi Ara

KYK adaylarına tavsiyeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
71
Favori
31.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki yurt ücretleri ne kadar 3 4 kişilik istanbulda.
    birde babası memur olanlar için çıkma durumu daha mı az.
    vakıf okullarında tam burslu okuyanlar için yine çıkma ihtimali düşer diye birşey söylenebilir mi ?
  • Güzel konu iyi tavsiyeler vermişsin de 5 yıldır kykda kalıyorum dediklerinin çoğu yurda göre değişebilecek şeyler

-1 kere bile dolap kitlemedim ve hırsızlık olayı görmedim
    -Hiç kimseyle problem yaşamadım
    -Hiç izin almadım giriş çıkış saat problemi yoktu bizim yurtta istediğin zaman gir istediğin zaman çık
    -Çamaşırhanede hiç problem yaşamadım gayet güzel bir biçimde yıkayıp kuruttular
    -İnternet kötü ama arkadaşın anlattığı kadar kötü değil zamanına göre değişiyor bedava internet için gayet iyi
    -5 yılda hiç tuvalet ve banyo sırası beklemedim, ortak kullanım olmasına rağmen boş sürekli

Biz zamanında tavsiyeyle gelmedik yurtlara şimdiki arkadaşlar da gidince görecekler boşu boşuna canlarını sıkmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 2 Ağustos 2017; 16:5:25 >
  • Sabah kahvaltısı falan iyiydi de o lanet kyknın akşam yemekleri varya hatırladıkça kusasım geliyor. Hele okuldan geç geldiğim saatlerde o tepsiyi alıp elimde yemek sırası bekliyordum insan ne günler atlatıyormuş. Anne yemeklerinizi iyice yiyin gidince çook ama çoooook özleyeceksiniz.
  • Başvurular için link atar mısınız ?
  • nano6824 kullanıcısına yanıt
    kyk sıkıntı çıkarmaz da sağda solda dillendirme sonra dedikodun falan çıkar aptal saptal insanlar oluyor kyk da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medyy

Ne götürüp ne götürmemeliyiz bunları da yazar mısın?

Eşya olarak soruyorsan nevresim takımı yorgan yastık falan filan onlardan. Şampuan sabun havlu gibi kişisel ürünleri kendin gotureceksin tabi ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptobunuzun yanında kesinlikle oyun kolu götürün. PES FİFA keyfi evde oynamaktan çok daha zevkli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

Başvurular için link atar mısınız ?

Link yok henüz.

Tercihler açıklandıktan sonra kyk nın sitesine girip bakarsın. Dh dede yazarlar zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet devlet memuru ve benden baska bir de ablam uni de okuyor.

• KYK'da kaldığım zamanları hatırladım. Güzel anılardı Kendi içinde dezavantajı/avantajı olan bir yer devlet yurdu, eğer gece hayatı olan biriyseniz cefasını çekiyorsunuz, ama yurdu otel odası misali kullanacaklar için çok uygun. Ayrıca cebinizde inanılmaz para birikiyor, çok ekonomik bir seçim oluyor KYK yurdu her öğrenci için. Hiç bir şeyi dert etmeyin, yapmakla yükümlü olduğunuz bir sosyal durum yok. Bir maske takmanız gerekmiyor yani oda içinde, kimseniz o olun. Yoksa nasıl rahat edeceksiniz ki? Hayırlı olsun herkese.
  • hocam devlet para veriyor dediniz ya şimdi bu nasıl oluyor tam olarak anlatır mısın? yani hesabımıza mı yatıyor yoksa fiş gibi bir şey mi veriyor?
  • Hangi yurtta kalirsaniz kalin odaya ilk günlerden agirliginizi koyun,kendinizi ezridmeyin sonra tepenize cikarlar.

Ama agirlik koyun dediysek adamlara surekli tepkili davranmayin,mesela benim oda arkadasim sabah her dk ya alarm kurar ve uyanamazdiben uyandiriyodum genelde,diger bi arkadasim ise ısık olmadan uyuyamiyo,cocuk kısık sesle dizi aciyo lapyoptan filan.İlk baslarda cok sinirim bozuluyodu uyuyamiyodum ama sonradan alismaya basladim.

Yani sunu demek istiyorum;sonucta o odada 4 kisisiniz ve herkesin özgürlügü esit,ha bi de benim idada banyo tuvalet vardi baya iyi oluyo

Not:Üniye baslayana kadar elime iskambil karti almadim,1 ay icinde tüm oyunlari ögrendim,hergün blöf oynamadan yatmaz bizim oda

• Yüzbaşı Selim kullanıcısına yanıt
    yüzbaşı selim çok safsın çoook
  • Ankarada kyk da kalacaksanız allah sabır versin ülkücü ergenlik döneminden çıkamamış acayip tipler dolu

• 2 sene kocaeli arızlı öğrenci yurdunda kaldım hala kalmaktayım soru sormak isteyen varsa özel mesaj atabilir yardımcı olmaya çalışırım.
  • Faydalı konu olmuş, şehirdışı gelirse birkaç kez daha okurum.

Bu arada konudaki bazı tavsiyeler sadece KYK için değil hayat boyu arkadaşlıklar için uygulanması gereken şeyler. Elinize sağlık.
  • O zaman şansınız var

• mucahitkaraci M kullanıcısına yanıt
    Vakıf okulu için bilmiyorum ama memur için daha az ve 200 ila 265 arasında olur

• quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

quote:

Orijinalden alıntı: gambino_

quote:

Orijinalden alıntı: SvadyaDerebeyi

Arkadaşlar ben şu an akdeniz üniversitesindeki kyk da kalıyorum sorunuz varsa alabilirim

Hocam nasıl rahat mı?Genel bir bilgi verir misiniz?

Hocam yurt daha yeni yapılmış hala bir çok yerinde inşaat devam ediyor. A b c ve d blokta klima yok ama e blokta var. A ve b de internet var ama c d ve e de yok

Aylık ne kadar veriyorsun? Odalar kaçar kişilik şeklinde? Uniye şehir içine falan uzaklığı nedir?

Kampüs okulun içinde zaten. Şehire hem yakın hem uzak ne istediğine bağlı ve aylık 265lira

• Vay vay vay yurt değil otel mübarek bizim zamanımızda bunlar yoktu 8 kişilik odadan 6 kişilik odaya geçince bayram etmiştik.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.