|
Bildirim
|
Yararlı konu emek var up
|
Kardeş senin neyini çaldılar 20cm asma kilit ne ?
Brezilya cezaevine gidiyormuş gibi hissettim hepiniz hırsızsınız bütün DH |
Eline sağlık anladığım kadarıyla ilk hafta oda arkadaşlarımı dövüyorum Baştan taviz vermeyelim demi
|
Okuyunca bir garip oldum . Demek o gunler yaklasiyor
|
Biraz saçma olmuş dostlar cok cok fazla abartı yapmış yok söyle yapın böyle yapın
6 kisilik odada kaldim 2 yabancı vardı ışık yüzünden ses yüzünden sözlü kavgalarım oldu ama bu her odada olur Fazla abartmayin ama asla sessizde kalmayın Arkadas batak falan demis öyle bir oda varsa kaçın o odada full bos adam vardir sabaha kadar uyumazlar Güvenlikçi temizlikci demiş yine gereksiz bir durum ne gerek varsa artık yine bos adamlarım dikkat ettiği mevzu çünkü adam ses yapar sigara icer her türlü moku örtmek için arkadasin dediğini yapar Kendiniz olun pısırık olmayin korkmayin efendi olun ders çalışın takılın ama edep ve saygı çerçevesinde |
ANLATACAKLARIM BENİM BULUNDUĞUM KYK İÇİN GEÇERLİDİR.
Odalar 3 kişilik ve oldukça geniş. Bahçede halısaha,voleyboy sahası vardı.Yeni yurt yapılacağı için halısahayı yıkmışlardı.Seneye gittiğimde büyük ihtimalle giden 2 voleybol sahası yerine futbol sahası, futbol sahası yerine de yeni yurt yapılmış olur. Yemekler normal ev yemekleri ve sürekli patates kızartması köfte var. Odalar temiz, sıcak su derdi yok istediğin kadar kullan banyoyu. Internet öğle 12 gece 2 arası dandik seviyelerde dolanıyor.Youtubedan video izleyecek olsanız 360p izlersiniz.(Bi süre sonra 480p ULTRA FULL HD gelmeye başlıyor :D) Gecenin geç saatlerinde ve sabahın erken saatlerinde internet youtubedan 720p video izleyecek hızda oluyor.Film falan indirmek isterseniz (IDM Tavsiye edilir.) 03:00-12:00 arası 1MB/s hıza kadar çıkıyor.Steam LoL Battlenet vs. bloklu :D ? Sigara vb. maddeler yasak olduğu halde içen sığırlara hazır olun.(Sigara içmeyen biri olarak 2 sigara canavarıyla aynı odada kalıyorum bazen işkence gibi olabiliyor.) Bazen anlaşmazlık olabiliyor.Sabretmeyi KYK yurdunda öğreneceksiniz :D (Sadece KYK değil tüm yurtlarda bu durum söz konusu olabiliyor.) Siz uyurken başkası uyumaz, başkası uyurken siz uyumazsınız. Birisi şarkı söylerken birisi kitap okur. Sadece batak, pişti, okey gibi kıraathane oyunları oynayan bi tayfa var denk gelme ihtimalleri yüksek.(Kanser tipler olma ihtimali %80) 23:00 son giriş saati ve yemek alırken, dışarı çıkarken, içeri girerken parmak basıyorsunuz.(1-2 gün giriş çıkış yapmazsanız pasif duruma düşebilir isminiz anons edilir parmak basmanız için :D Kendim yaşadım hoş bi durum değil) Çarşaflar 15 günde bir (sanırım) değiştiriliyor. Buzdolabı var dışarıdan meyve-sebze(?), içecek, peynir zeytin gibi atıştırmalık şeyler koyabiliyorsunuz. KYK tanıtımı bittiğine göre şimdi tavsiyelerime geçiyorum. 1-Odayı bir yurt odası gibi değil de eviniz gibi kullanırsanız çok daha rahat ve huzurlu hissedersiniz.(Rafları kitaplarla doldurmak, kapı askılığı almak, banyo için temizlik malzemesi falan almak gibi.) 2-Yemek saatlerini 2 saatten fazla geciktirmeyin çünkü bazen artık dandik yemekler kalabiliyor ve mecbur onu yiyorsunuz. 3-Bir sürü garip tiple karşılaşacaksınız, üstelik bunlar sadece okulda görmelik tipler değil beraber yaşayacağın, beraber uyuyacağın tipler olacak.Sabır sabır sabır yani :D 4-Millete kendini ezdirmemen gerek çünkü bazı yüzsüz arkadaşlar b.kunu çıkarabiliyor.Bilgisayarını isteyen bile olabilir ne kadar güvensen de kimse baban, kardeşin değil.Cömert biri olarak bilinirsen işler kötüye gidiyor :D (Film izlemek için aldığın cipsin kolanın saniyeler içinde tükenmesi gibi.Şanslıysan oda arkadaşların da alır. Şahsen benim arkadaşlar üşengeç ve oldukça beleşçiler eğer odaya ben sürekli bi şey alıyorsam hiç onlar işin içine girmiyor.) 5-Bir şeyden rahatsız olduysan bunu dile getir. 6-En önemlisi siyaset,din tartışmalarına girme! %99 olasılıkla zararlı çıkarsın. Çoğu kötü yanı olsa da yurtlar çok güzel anılardır.Hayatın zorluklarını, hayatta karşılaşacağın tiplerle yaşarsın.Ben yurt zamanımda lanet okurken şimdi evde özlüyorum o günleri (Çok da değil :D) KYK çıktıysa şanslısın demektir çünkü diğer yurtlardan bi hayli ucuz ve daha iyiler.(Çoğu yerde) |
okurken heycanlandim sinirlendim adam benim masamda yemek yiyecek ha kan alırlar kan
|
Yararlı konu, sayenizde kyk'dan soğudum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|