Şimdi Ara

KYK adaylarına tavsiyeler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
71
Favori
31.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
198 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    biz normalde 6, yaz okulunda 7 kişi kaldık ve hiçte bayram edilecek gibi değildi
  • eline sağlık
  • heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Vallahi dostum aslında kişi sayısı önemli tabi ki ama odadaki insanlar daha önemli. Ben 4 sene kaldım KYK da bir sürü gerçek kardeş kazandım hayatımda eğlenmedigim kadar yurtta eğlendim. Tabii arada isyan ediyorduk küçücük oda bu kadar kalabalık ölümü diye falan ama yine de yurt hayatını özlüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • unutulan madde kyk ile guantanamo hapishanesinin farkı pek yoktur.
  • Yüzbaşı Selim kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşın dolabı patlatıp bilgisayar tablet sarj cihazı kulakligina varana kadar patlattılar.

• Pexagon P kullanıcısına yanıt
    Çok doğru. Benim bu sene ikinci senem. Kafama yatan bir arkadaş ile beraber yaklaşık 30 m2 odaya çıktık. Hala bazen 50 lira fazla verip tek mi ciksaydim diyr düşünüyorum

• Beyler ben şunu anlamadım.

İTÜ'nün yurtları var mesela. Kendi sitelerinde bir sayfa var. Yerleştirme açıklandıktan sonra gerekli bilgiler orada yazacakmış. Onunla kyk'nın farkı var mı? Yoksa o da mı kyk yurdu?

Hangisine başvurmalıyım ben Teşekkürler...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim özel yurtta var hocam.

• heidinindedesi kullanıcısına yanıt
    Birkaç kısım hariç genel olarak benim kyk için de doğrudur . Bende 8 kişilik odada kalıyorum.

Ailemin evinde o büyüklükte odada tek kalıyorum normalde yaşadığım alansızlık psikolojisini siz düşünün.
  • Pexagon P kullanıcısına yanıt
    Hocam siz özel yurtta tek kişilik odadamı kalıyorsunuz?
  • Riven Mı kullanıcısına yanıt
    Hocam Abdi Palas mı?
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    abdi palas ? beşiktaş maçkada ki yurdu mu dediniz ? şuan ordayım hayatımda görüp görebileceğim en kötü yurt diye düşünüyorum.
  • yurt konusunu bilmem ama kredi asla almayın benden tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: -ForeverY-

Benim özel yurtta var hocam.

Konu özel yurtlar değil KYK yurtları. Benim kaldığım KYK yurdunda sauna ve halı saha vardı.

• Birkhoff kullanıcısına yanıt
    bende normalde tek kalırken sizin gibi aynı duruma düştüm. yaz okulunun sonlarına doğru arkadaşla 2+1 ev tuttuk şimdi yurdun önünden geçince bile sövüyorum artık takıntı yaptım
  • gigok kullanıcısına yanıt
    benim yurtta biz pek anlaşamadık ama en azından düzgün insanlardı. yan odadakiler içerde çiftleşme dansı yapıp anırdıkları için bütün yurt şikayetçi oluyordu güvenlik gelip uyarıyordu. ertesi gün yine devam. 4 sene kalmayı denesem ya sinir hastası olur ya birini ölümüne dövüp kendimi attırırdım sanırım. ortalamamda düşük geldi yurt yüzünden, odalarda ders çallışılmıyor 6 kişi illa gürültü oluyor, etüt odasına inmen gerekiyor orası da çok basık konsantre olamıyorum. 2,40 tan çok daha yüksek yapabilirdim.
  • Tek veya iki kişilik odalar standart odalara göre ne kadar pahalı oluyor ? Ve her yurtta varmıdır bu imkan ?
    Teşekkürler
  • Kardeşimde yurtta kalıcak yararlı bilgiler teşekkürler.
  • eski kankaları fetonun yurtlarını kapattıkları için öğrenciler açıkta kaldı o yüzden kyk özel yurtları devraldı ve yarı kyk yarı özel yaptılar. yoksa kykdan bırak sauna halı sahayı 2 3 kişilik oda beklemek bile hayal olur. bizim yurtta özelden devralmaydı ve odalar 3 kişilik tasarlanmıştı gel gör ki 6 kişi kaldık.
  • Neden

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.