Şimdi Ara

KYK Borcunu Ödemeden Ölen Birisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kredi Borcu silinirmi yoksa aileyemi devrolur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hoşgeldin arkadaşım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Intihar etme, deymez.

• Bu nasıl bir soru la intihar etmeden önce KYK borcunu düsünen ilk anlayıslı insan evladısın tebrikler
  • aileni düşünüyorsan niye intihar ediyorsun hocam
  • Hayat sigortan varken ölürsen sorun yok o karşılar ama ailene kalır muhtemelen. Gerçi devlet bu belli olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya o borcu 3-4 kere yapılandırıp ödemeyen insanlar var. Acelesi yok onun, elbet işe girince ödenir, takam kafana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kyk borcu ödenmezse ne olur
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekrar konu açmak istemedim. Konuyu gören olursa cevap yazarsa sevinirim. Bu ay sonunda intihar etmeyi düşünüyorum. Kyk borcu silinir mi bu durumda yoksa aileye mi devredilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LaciRomantik

Tekrar konu açmak istemedim. Konuyu gören olursa cevap yazarsa sevinirim. Bu ay sonunda intihar etmeyi düşünüyorum. Kyk borcu silinir mi bu durumda yoksa aileye mi devredilir ?
    İntihar etmemeni tavsiye ederim.

• quote:

Tekrar konu açmak istemedim. Konuyu gören olursa cevap yazarsa sevinirim. Bu ay sonunda intihar etmeyi düşünüyorum. Kyk borcu silinir mi bu durumda yoksa aileye mi devredilir ?
    Kardeşim kyk borcu için intihar felan edilmez,daha doğrusu hiçbir şey için intihar edilmez,yarının ne getireceğini bilemiyorsun güneş her zaman doğabilir umutlarına,varsa derdin gel konuşalım özelden.Sakın öyle bir hataya düşme,ailene bırakacağın kyk borcu yerine,gamı üzüntüyü kederi acıyı düşün,ailen işte asıl bunlarla yaşayamaz.
  • Daha ev ödeyceniz, araba ödeyceniz, nereye öyle erken erken!
    Canınızın, sıhhatinizin, gençliğinizin kıymetini ve ölümün ne kadar, acı ve kötü bir şey olduğunu görmeniz için cumartesi gecesi düşük semtlerdeki acil servisleri gece 12.00 gibi bir gezin.
    Tek bir nefes almak için çırpınan, ölüm titremesine giren insanları görün, hayatın ne kaypak, ne kadar acımasız, ölümün ne kadar sinsi, nalet bir şey olduğunu görün ve halinize şükredin.
    Parası batsın, hepsi yerine geliyor ama çırpınarak ölen yakınlarınız, canlarınız çok canınızı yakıyor, çokkkk.
    Sizden sonra kalanlara bu acıyı yaşatamazsınız, buna hakkınız yok. Bütün para babalarını, paylaşmayan, düğüm üstüne düğüm atan, yedi sülalesine toplayan, yatlar, katlar da gezen hepsini Allah bildiği gibi yapsın.

• Düşünmeyin öyle şeyler daha yeni başlıyoruz hayata. İllaki düzelecek herşey

• Peki, bu kyk borcunu nasıl hapis cezasına çevirebiliriz ?

• Cevap atan teşekkürler ama intiharım, borçla falan ilgili değil. Yaşanmaya değer bir hayat olduğunu düşünmüyorum, uğruna çabalanacak bir şey yok. Zaten herkesin sonu ölüm. Kyk'yı sorma nedenim olumumden sonra aileme yük olmamak istemem. Ailem bile olsa arkamdan kötü konusmalarini istemem, borc birakmak istemem. Eğer intihar durumunda aileye kaliyorsa, borcumu oderim öyle intihar ederim. Cevaplar için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Cevap atan teşekkürler ama intiharım, borçla falan ilgili değil. Yaşanmaya değer bir hayat olduğunu düşünmüyorum, uğruna çabalanacak bir şey yok. Zaten herkesin sonu ölüm. Kyk'yı sorma nedenim olumumden sonra aileme yük olmamak istemem. Ailem bile olsa arkamdan kötü konusmalarini istemem, borc birakmak istemem. Eğer intihar durumunda aileye kaliyorsa, borcumu oderim öyle intihar ederim. Cevaplar için teşekkürler.
    Sevgili arkadaşım, ben de intiharı çok düşündüm, düşünüyorum. Görüyorum ki sen intihar edecek noktaya daha gelememişsin. Korkuların ,hayallerin devam ediyor.

Çok bunalıyorsun belki, intihar fikrini aklından çıkaramıyorsun ama korkuyorsun çünkü bunun geri dönüşü yok. Içini ferah tut, istediğin zaman intihar edebilirsin ama intihar edersen geri dönüşü olmaz. Bu hayatı yaşa, dene , yanıl, hiçbir şeyi kafana takma. Baktın dönülmez bi yola girdin kasma istediğin zaman intihar edersin ama çıkışı bulamazsan.

• boşgeçmeyin kullanıcısına yanıt
    Beni anlamışsın cidden dediklerin doğru. Ailemi üzmekten çok korkuyorum. Beni ipten alan tek şey onlar zaten. Onlar olmasa bir saniye düşünmem. Ama arada onların gözlerine bakıp kendime küfrediyorum bencilsin sen diye. Hayallerim yok, herhangi bir şeyi yapma isteğim de yok, ne para da ne de başka zevklerde gözüm var. Ama bu dedigini sevdim " istediğin zaman intihar edebilirsin ama intihar edersen geri dönüşü olmaz." Güzel mesajin için teşekkür ederim.

Ayrıca intihar konusunda elimde olmayan sebepler de var. Büyük ihtimal bipolarım, dedem de bipolardı intihar etmişti ben küçükken. Ama doktora gidip öğrenmek istemiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.