Şimdi Ara

KYK KREDİSİ ALIP FULL TİME ÇALIŞMIŞ OLAN VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KYK kredisi alıyorum, bu yaz döneminde asgari ücret düzeyi veya üstünde sigortalı çalışmayı planlıyorum. Daha önce bunu denemiş olan varsa kredisi kesildi mi kesilmedi mi paylaşabilir mi ?

Konu hakkında yeterince araştırma yaptım şöyle yazıyor aradım böyle dediler vs. gibi bilgiler yerine sadece deneyimlemiş olanlar başlarına ne geldiğini yazarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seymseym -- 18 Haziran 2018; 18:10:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim arkadaşın amcasının oğlunun arkadaşının sevgilisinin teyzesinin kızının bu yüzden kyk kredisini kesmişlermiş

• up

• Asgari ücret alırsan kesilir kyk.Sigortan yapılacağı için mecbur en düşük asgari alacaksın çünkü.
  • Kesinti olmaz. Ben 2 sene asgari ücretle full time 1 sene de güvenlik işinde full time 1950 TL ücret ile çalışıyorum kesinti yapmadılar.Zaten geri ödeyeceksin 10.000 TL gelirin olsa yine de verirler 470 TL yi merak etme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinti falan yok.
  • karakas1996 kullanıcısına yanıt
    çok sağol paylaştığın için. kredi ama dimi seninki burs değil ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öğrenim kredisi aldığım dönem yazın asgari ücretin nereyse 2 katı ücretle işçi olarak çalıştım. Kesinti olmadı
  • Peki bursta bi sıkıntı oluyo mu bilgisi olan var mı
  • Bursu bilmiyorum şahsen kredi de sıkıntı yok çevremde de çalışan arkadaşlar var zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.