Şimdi Ara

KYK KREDİSİ VE OKULDAN KAYIT SİLDİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyla ilgili net bilgiye ulaşamadım internette. Şu an ünideyim tekrar hazıralnıyorum bu sene kazanırsam eğer yeni okul için şu anki üniden kayıt sildirip tekrar diğerine kayıt olacağım. bu durumda kyk kredisinin kesilme olasılığı var mı kayıt sildirildiği için ? daha önceden tecrübeli olanlar varsa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bende kredi alıyordum kaydımı sildirdim bu sene . Krediyi ben aynı günün aksamı kendim iptal etmistim . Ama yeni okuluna kayıt olduğunda tabi ki tekrar basvuru yapıp olursa burs olmazsa kredi alabiliyorsun .
    İnternette o zaman okuduğumda sen haber vermediğin yani kendin iptal etmediğin sürece kredi almaya devam edersin ama farkedilirse ceza alırsın yazıyordu . Ne kadar doğru tabii bilemem ama yine de sen sildirdiğin gün nolur nolmaz iptal ettir bence .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrisEymen

Bende kredi alıyordum kaydımı sildirdim bu sene . Krediyi ben aynı günün aksamı kendim iptal etmistim . Ama yeni okuluna kayıt olduğunda tabi ki tekrar basvuru yapıp olursa burs olmazsa kredi alabiliyorsun .
    İnternette o zaman okuduğumda sen haber vermediğin yani kendin iptal etmediğin sürece kredi almaya devam edersin ama farkedilirse ceza alırsın yazıyordu . Ne kadar doğru tabii bilemem ama yine de sen sildirdiğin gün nolur nolmaz iptal ettir bence .

hocam iyi de kaydı sildirip yeni okula başlayacağım sonuçta kazanırsam. iptal ettirip tekrar mı aktifleştirmem gerekiyor

• Hayir hayir kazandigimiz zaman normal yine basvurumuzu yapacagiz . Obur kyk borcu olarak kalacak daha almazsan eger . Yani iptal ettigin anda o donem bitiyor isin kyk ile . Eger daha sonra Alirsan da ustune eklenecek iste .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.