Selamlar. Bu yıl üniversiteye başlayacağım. 20 yaşındayım. Önceki seneler birkaç sorundan dolayı gidemedim. Bu yıl nasipse gideceğim. Ama o kadar fazla şeyden çekiniyorum ki aklımdakileri buraya yazmak istedim. Tecrübeliler belki yardımcı olur. 1- KYK yurtlarına yerleştiğimde yabancılık ya da dışlanma olur mı? Odadakiler önceki yıllar beraber yaşamış üst sınıf öğrencileri de olabilirmiş. Ben sonradan gelip yabancı olacağım nasıl karşılanırım ya da alışabilir miyim ki? 2- Forum sitelerinin hepsini okudum ve çoğu yurtların iğrenç yerler olduğunu ne yemek ne de konfor olduğundan bahsetmiş. Evimdeki konfor alanının yarısının olmayacağının farkındayım da çok mu berbat? 3- Yurt tipleri rastgele mi seçiliyor? Kimi oda ayrı yataklı kimisi ranzalı daha konforlu bir odayı seçme şansımız yok mu? 4- Yemek işleri nasıl oluyor. Arkadaşlarım üniversitede onlara sorduğumda hem kampüsün yemekhanesi var hem yurdun demişlerdi pek anlamadım onu. Bir de arkadaşlar ilk günleri özet geçebilir misiniz mesela odaya yerleştik ne oluyor ertesi sabah kalkınca falan yaşadığınız deneyimlerini de anlatır mısınız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim