Şimdi Ara

KYK YURT BAŞVURU TARİHLERİ SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş benim üniversitem 7 Eylülde başlıyor.Yurt başvuruları ne zaman başlayacakta açıklanacak?Ben nerede kalıcam bu süre içinde?Bu konular hakkında bilgisi olanlar yorum yapabilirler mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beklemedeyiz bakalım
  • Muhtemelen ek kontenjan adayları açıkta kalmasın diye ek kontenjan yani ek tercih sonuçları açıklandıktan sonra sistemi aktif edip başvuru kabul etmeye başlarlar diye düşünüyorum. En erken 1 Eylül diyorum yani

• quote:

Orijinalden alıntı: burak4242

Muhtemelen ek kontenjan adayları açıkta kalmasın diye ek kontenjan yani ek tercih sonuçları açıklandıktan sonra sistemi aktif edip başvuru kabul etmeye başlarlar diye düşünüyorum. En erken 1 Eylül diyorum yani

1 eylülü başvuruların başlama tarihi olarak mı düşünüyorsunuz?

• Aynen kardeşim ya bu ne belirsizlik böyle adam gibi neden şu tarihte başlatıcaz demiyo kimse

• bu yaz ösym resmen sınıfta kaldı hiçbi şeyi doğru düzgün beceremediler
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    1 eylül den itibaren yurt kayıtları başlıyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burak4242 kullanıcısına yanıt
    1 eylül den itibaren yurt kayıtları başlayacak
  • 1 eylülde başladı ne zaman açıklanacak adamın okulu 7 sinde başlıyor ülkenin eğitiminde saçma sapan bir sistem var plan yok bişey yok bir tane bile kurum adam akıllı hizmet vermiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: antepo

1 eylül den itibaren yurt kayıtları başlayacak

1 Eylülde başlayabilir ben ona bir şey demiyorumda.Benim okulum 7 Eylülde başlayacak.Ben nerede kalıcam bu süre içerisinde? Bir açıklama yapsalarda bizde ona göre önümüze baksak.
  • karakaplan90 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım 7 eylüle kadar ailenin yanında kalırsın yurt çıkarsa da 1 eylülden itibaren kayıtını yapıp sonra üniversiteye ne zaman gidersen o zaman yurda gidersin bu kadar basit
  • Eylülün sonuna belkiii
  • Öncelikle mesajımın bu kadar eksilenmesinin nedeni nedir onu anlayamadım, herneyse. Yurt başvurularının 1 Eylülde başlatılıp 4-5 gün gibi kısa bir sürede sonlandırılıp en erken 1 hafta sonra açıklanacağı kanaatindeyim. Bunlar benim fikrim. Kesin bişey bilmiyorum. Ayrıca başvuru tarihlerinin kaydırıldığı gibi yurt kayıt tarihleride 1 Eylül‘den daha ileriye kayabilir antepo hocam.

• burak4242 kullanıcısına yanıt
    dostum kayıtlar eylül ün birine başlayacak diye açıklamalar var sen hala diyosun ki başvurular 1 eylül
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.