Şimdi Ara

KYK Ziraat Bankası hesabı ile ilgili...???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Ziraat Bankası'ndan vadesiz mevduat hesabı açtırdım. Şu an banka kartım vs. hepsi elime geçti. Yani bu bankada bir hesap numaram var.

Sorum şöyle: Şimdi bana Kyk bursu veya öğrenim kredisi çıkarsa, bu kurum bana ayrıyeten tekrar ziraat hesabı açıp başka bir hesap no ile başka bir kart gönderip malum parayı oraya mı yatıracak yoksa araştırıp benim zaten var olan ziraat hesabıma mı yatacak para?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b3rzah -- 10 Kasım 2010; 22:06:14 >

• emin değilim ama yeni kart gelme ihtimali yüksek yeni hesap açılabilir yani...
  • Tamam da, bir insanın aynı bankada iki farklı hesabı nasıl olabilir ki. Ya da üniversitenin olduğu şehirdeki şubeden ayrı bir hesap açıyorlardır.
  • şubeler farklı olur dediğin gibi üni merkezli bir şehir de olabilir ankara şubeli bir hesap da olabilir ...

normalde de istediğin kadar açarsın bir mani yok ...
  • Ben de işgüzarlık edip kendim hesap açtırdım. Sonra uğraşmayayım diye. Meğer adamlar açıyormuş zaten. Eh, kapattırayım bari kendi hesabımı, boşuna hesap işletim bedeli ödemeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b3rzah

Merhaba canlar.

Ben Ziraat Bankası'ndan vadesiz mevduat hesabı açtırdım. Şu an banka kartım vs. hepsi elime geçti. Yani bu bankada bir hesap numaram var.

Sorum şöyle: Şimdi bana Kyk bursu veya öğrenim kredisi çıkarsa, bu kurum bana ayrıyeten tekrar ziraat hesabı açıp başka bir hesap no ile başka bir kart gönderip malum parayı oraya mı yatıracak yoksa araştırıp benim zaten var olan ziraat hesabıma mı yatacak para?

Ayrı hesap açılıyor. Hesap numaran da şu olur.
    Şube kodu müşteri numaran 5002
    şubeyi kyk dan öğrenirsin. Müşteri numaran ise aynıdır kartına bakarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademguduk

quote:

Orijinalden alıntı: b3rzah

Merhaba canlar.

Ayrı hesap açılıyor. Hesap numaran da şu olur.
    Şube kodu müşteri numaran 5002
    şubeyi kyk dan öğrenirsin. Müşteri numaran ise aynıdır kartına bakarsın.

aradan 2 yıl geçmiş. Şimdiye kadar halletmiştir.

• Benim telefonda tarihlerin son rakamı okunmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.