Şimdi Ara

Kyocera km 3035 tarayici sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde bulunan kullandigim kyocera km 3035 modelli 2. El.aldigim fotokopi makinasi nda tarama ozellligini aktif edemiyorum bu konuda yardimci olabilecek kisi var mi ? Tarama scanner tusu algilamiyor bile ustten fotokopi alamıyorum bile bu konuda yardimci olabilecek kimse varmi çok acil ihtiyacim var.şü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArfMatematik -- 10 Ekim 2016; 6:26:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up

• feeder ( ust besleme ) den kağıt fotokopi çekebiliyor musunuz? fotokopi cekiyorsa tarama da yapar. taramayı usb bellege yapabilirsiniz ( bu ozellik yeni makinelerde var ) yoksa usb kablo ile bilgisayardan da taramayı kullanabilirsiniz.

ustten kağıt almıyorsa feeder arızalıdır. ben de cihazı ( kyocera 1128 ) 2. el 400 liraya aldım cok sukur memnunum. geç de olsa sorun olunca yardımcı oluyorlar. siz kaça aldınız.
  • Ben 500 e aldim heybetine aldanip :) keske bende kucuk bisey alsaydimda en azindan isim yuruseydi:)

• öncelikle geçmiş olsun aklıma gelenleri söylemek isterim

1:km3035 modelinde fotokopi için kullanılan üst bir kapak vardır açıp kapadıgımız oradan makinanın ana gövdesine giden bir data bandı göreceksin onunla zedelemeden oynamaya çalış büyük ihtimalle scart baglantısı gevşemiş olabilir

2: makinayı tamamen kapat ve power kablosunu çek power kaplosu takılı degilken 3 dakika bekle ve yeniden elektrik vererek çalıştırmayı dene basit işlemdir ama hiç umulmadık yerlerde işe yarar

dilerim yardımcı olabilmişimdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.