Bildirim
L.A. Noire Unboxing Video
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Zor bir oyun özellikle ingilizce bilmeyenler fazla tad alamayacak bu oyundan maalesef -
beni hiç sarmadı ingilizceden dolayı değil mesela orda arabaya geri dönsek ortağımızı vursak arabaları parçalasak felan :) -
2 dakka önce izledim tekrar baktım videoyu uçurmuşlar -
Ben silinmeden download ettim hemen oyun film gibi olmuş,çok beğendim,çok güzel başlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 13 Mayıs 2011; 16:23:58 > -
quote:
OXM UK incelemesi sızmış. 10/10
+ Uzun ve dolu dolu hikaye modu. (30 saatte oyunu bitirip 40 saatte herşeyi tamamlamışlar)
+ Çok sinematik. LA Confidential filminden esinlenilmiş sahneler varmış. Sinema ve oyun dünyasını birleştiren bir oyun olmuş.
+ Motion Scan ve gerçek bir dedektif olma hissine bayılmışlar. Hiçbir oyunda tecrübe etmedikleri bir deneyimmiş.
+ Çok iyi hikaye anlatımı. Heavy Rain gibi dramatik ve sinematik, MGS gibi komplex, RDR'den de daha uzunmuş.
+ Hızı çok kararındaymış. Yavaş başlayıp rütbeleri hızlıca atlıyormuş.
- Gameplay biraz aksakmış. GTA ve RDR'dan sonra biraz geliştirmelerini beklemişler.
Sonuç: Oyun dünyasını yeniden değiştiren, devrim yaratacak bir oyun. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
+ Uzun ve dolu dolu hikaye modu. (30 saatte oyunu bitirip 40 saatte herşeyi tamamlamışlar)
+ Çok sinematik. LA Confidential filminden esinlenilmiş sahneler varmış. Sinema ve oyun dünyasını birleştiren bir oyun olmuş.
+ Motion Scan ve gerçek bir dedektif olma hissine bayılmışlar. Hiçbir oyunda tecrübe etmedikleri bir deneyimmiş.
+ Çok iyi hikaye anlatımı. Heavy Rain gibi dramatik ve sinematik, MGS gibi komplex, RDR'den de daha uzunmuş.
- Gameplay biraz aksakmış. GTA ve RDR'dan sonra biraz geliştirmelerini beklemişler.
Sonuç: Oyun dünyasını yeniden değiştiren, devrim yaratacak bir oyun.
Budur
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
quote:
Sonuç: Oyun dünyasını yeniden değiştiren, devrim yaratacak bir oyun.
İnceleme fakemiş.
http://www.computerandvideogames.com/301224/la-noire-review-from-oxm-is-yet-to-come-fake-exists/?cid=OTC-RSS&attr=CVG-General-RSS
-
Yine kaçırdık be. -
tüh izleyemedik -
Video neden gözükmüyor acaba -
oyunda videoların silinme hızında çıksa keşke
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skywalkerhan -- 13 Mayıs 2011; 20:24:06 > -
İzlemek isteyen buradan bakabilir.FLV formatına çevirdim yükledim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Exodus09
İzlemek isteyen buradan bakabilir.FLV formatına çevirdim yükledim.
Teşekkürler -
dudak uyumu, dudak uçuklatıcı cinsten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zildjiann -- 14 Mayıs 2011; 18:47:06 > -
Bazı dükkanlarda satışa sunulmuş, oynayanlar var -
İngilizceyi ilerletmek lazım acilen. -
Çıkışına çok az kaldı sanırsam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X