Şimdi Ara

L-Carnitine Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 4,5 aydir fitness body yapiyorum ve 4 ay sonunda 20 kilo verdim su siralar kilo vermem biraz yavasladigi için l carnitine almak istiyorum.

Program olarak hergun 20 dk bisiklet,30 dk koşu,yarim mekik,dumbell esneme hareketleri yapiyorum kardiyo sinifina girecek.

Tavsiye edeceğiniz ürünler nelerdir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA_Erencan -- 19 Mart 2014; 21:00:34 >

• PRV'nin karnitini iyidir. MusclePharm da öyle..
  • uA_Erencan U kullanıcısına yanıt
    l carnitin yerine cla yada hardline burner alınız.ben hardline burner alacağım.içerisindeki maddeleri bir araştırmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

l carnitin yerine cla yada hardline burner alınız.ben hardline burner alacağım.içerisindeki maddeleri bir araştırmanı öneririm.

İkisinide almayın. Burner'ın verdiği tek şey enerji o da kafein sağolsun. Çok yüksek kilolarda olduğumdan motivasyon amaçlı baya para dökmüştüm 3-4 kutu. 2 hafta ara vererek kullanmıştım daha sonra kalp çarpıntısı yapmaya başladı bıraktım. Tekrar diyet ve spor yaptım burner kullanmadan aynı şekilde verdim. Kesin kanıtlanabilirliği olmadığı için şişiriyolar bu ürünleri. Alıyorsan ben muscletech,universal gibi markalara bak derim.
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    du bakalım diyetisyene danışıcam
  • Yağ oranın kaç ki ?
    bi kere ölçmüşlerdi mezroyla sağlık bakanlığı tarafından 15 mi ne çıkmıştı.ama ben göbek için de sorucam.ne yesem göbeğe yarıyo bitek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bi kere ölçmüşlerdi mezroyla sağlık bakanlığı tarafından 15 mi ne çıkmıştı.ama ben göbek için de sorucam.ne yesem göbeğe yarıyo bitek

Diyetisyenin diyeceği bişey yokki genetik yapın öyle. Basit karbonhidrata çok yüklenmeyeceksin, yağ oranını düşüreceksin o kadar. Yağ oranını mezurayla ölçeni de ilk defa görüyorum, maymun iqsuna falan sahipler heralde.
    havalar az ısınsın evde de karidyo ytapcam
  • Prv l carnitine 3000mg dozunda kendimde bizzat diyette aliyorum.veya prv cla 100 kapsül 1800mg cla 600 carnitine vs var icinde.ikisinide kargo dahil 75 er tl den gonderebilirim.her turlu urun onerisi icin iletisime gecebilirsiniz.uygun fuyat veriyorum garanti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hey maşallah 4 ayda 20kilo çok iyi derece bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

quote:

İkisinide almayın. Burner'ın verdiği tek şey enerji o da kafein sağolsun. Çok yüksek kilolarda olduğumdan motivasyon amaçlı baya para dökmüştüm 3-4 kutu. 2 hafta ara vererek kullanmıştım daha sonra kalp çarpıntısı yapmaya başladı bıraktım. Tekrar diyet ve spor yaptım burner kullanmadan aynı şekilde verdim. Kesin kanıtlanabilirliği olmadığı için şişiriyolar bu ürünleri. Alıyorsan ben muscletech,universal gibi markalara bak derim.

muscletech,universal gibi marka karnitinler ne kadar hocam acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

quote:

muscletech,universal gibi marka karnitinler ne kadar hocam acaba ?

Eksik yazmışım sen alıntılayınca farkettim. O markaları termojenik yağ yakıcılar için vermiştim, l carnitine almaya gerek yok isterse en iyi marka olsun, şişirme. Güzel bir diyet ve sporla zayıflanıyor gayet güzel.

termojenik yağ yakıcılar ne kadar usta
  • quote:

Google :)
  • quote:

quote:

Alakasız olur belki abi ama enerji içecekleri sence işe yarıyormu kafein varmı onlarda ben geçen sene kullanıyordum işe yarıyordu sanki
  • quote:

quote:

quote:

Alakasız olur belki abi ama enerji içecekleri sence işe yarıyormu kafein varmı onlarda ben geçen sene kullanıyordum işe yarıyordu sanki

Yüksek miktarda kafein ve taurin içerdiklerinden işe yarar ama örneğin redbull'un uyarı kısmında yoğun fiziksel aktivite öncesi ve sonrasında alınması tavsiye edilmez diye yazar. Uyarıcı maddelerin aşırısı kalp krizini tetikleyebilir. Soğuk suyla 2-3 tatlı kaşığı kahve şak, 1-2 tanede kesme şeker atarak, o da işe yarar. Bu kadar takmayın kafaya diyetinizi sporunu yapın protein ağırlıklı, zayıflarsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.