< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
dsmart'la yaptıkları içerik takası sonucu la liga'dan haftada 4-5 maç yayınlayacaklarını açıkladılar
digitürk ile de benzer bir anlaşma yaparlarsa italya ve fransa liginden bile bazı maçlar yayınlanmaya başlayabilir. s sport çok güzel bir politikayla ilerliyor. bundan 3-4 sene sonra türk ligine talip olacak seviyeye gelirlerse hiç şaşırmam. sadattin saran çok başarılı bir yönetici. |
|
|
Satıldı mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben kullanıyorum ve çok memnun kaldım .bir sürü lig var umarım İtalya'da Fransa'da buraya gelir .ve yıllık 159 TL . Android TV de uygulaması da var 1080p yayın kalitesi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün 1 aylik uye oldum. Premier , bundesliga , laliga disinda hangileri var bilmedigim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Portekiz ligi çin ligi libertodores almann 2.ligi yakın zamana kadar İskoçya ligi vardı umarım devam eder . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sagol hocam. Websitelerinde goremedim ben bu ligleri . İyi oldu. İskocyayi kaldirdilar mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sagol hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İskoçyayı tivibuspora verdiler. Tivibu bazı maçları şifresiz veriyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 16 Ekim 2020; 15:54:38 > |