Şimdi Ara

LADA SAMARA KAÇ FARKI MODEL ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
19.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lada Samara Almayı dusunuyorum ancak bır kac sey kafamı karıstırdı,tamam konfor yok,motor guzel,parça ucuz ama bu Samara'ların bir kaç farklı halleri var o kafamı karıştırdı,hangileri tutuluyor hangileri iyidir yenidir bilmiyorum...

Enjeksiyonlu sistem tamam da karbüratörlü modellerde kafam karıştı...Elimden geldiğince fotolar ile anlatmaya çalışacağım,Şimdiden herkese teşekkür ederim...

Bu İki kasanın farkı ön panjurları farklı,bunlardan hangisi daha yeni,iyi bilmiyorum...

Bir de bazı modellerde plaka yeri kapalı SAMARA yazıyor,bazıları sonradan değiştirme ama bir çoğunda orjinal sanırım,bunlar arasındaki farkları bana anlatırsanız çok memnun olurum...

ŞİMDİDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...

• Yapay Zekanın Yanıtı

LADA Samara'nın Farklı Modelleri

LADA Samara, 1984-2004 yılları arasında VAZ (şimdiki adıyla AvtoVAZ) tarafından üretilen bir otomobil serisidir. Serinin aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli modelleri bulunmaktadır:

• LADA Samara 2108: Üç kapılı hatchback
    • LADA Samara 2109: Beş kapılı hatchback
    • LADA Samara 21099: 2109'un beş kapılı station wagon versiyonu

Hangi Model Tutuluyor?

LADA Samara'nın en popüler modeli 2109'dur. Bu model, geniş iç mekanı, dayanıklılığı ve uygun fiyatı nedeniyle popülerlik kazanmıştır.

Tutulan Modelin Özellikleri

2109, 1,3 litrelik veya 1,5 litrelik bir motora sahip beş kapılı bir hatchback'tir. Arka aks tahriklidir ve manuel şanzımana sahiptir. Diğer özellikleri arasında şunlar yer alır:

• Konforlu ve ferah iç mekan
    • Büyük bagaj alanı
    • Sağlam yapı
    • Düşük bakım maliyeti

LADA Samara 2109, dayanıklılığı, pratikliği ve uygun fiyatı ile bilinen güvenilir bir otomobildir. Bu nedenle, bütçesi kısıtlı olan ve güvenilir bir araç arayanlar için popüler bir seçenek olmaya devam etmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1999 Yılına kadar sanırım enjeksiyonlu değildi. 92 Model önü kesik olmayanını kullandım şahin gibi parçasını buluyordum heryerde.
  • Kimse Yardımcı olmayacak mı...
  • Görüntüden başka hiç bir farkı yok, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, yada hangisinin temizini bulursan.
  • Plaka olayını anlamadım bende sedanını kullanıyorum[Jettam var bazı forumdakıler atlar sımdı hanı jettan vardı dıye babam yaslandıgı ıcın saglam ve guvenlıklı arac sursun dıye ona verdım aracımı ben onunkını kullanıyorum] Sağlam arabadır parcası ucuz hararetine dıkkat et plakayı anlamadım ne demek istediğini Parçası ucuz karbürötörlü bnmki az yakıyor enjeksyonlular hakkında cok bılgım yok ama eskileri 1990-1994 arasını al bence babam alırken eski almıstı cunku enj çok araştırmıs ustası eski al demiş Saygılar sorun olursa sor
  • kardeş bunlarda sedan ve hb var kasa olarak motor olarakta karbürotörlü ve enjeksiyonlular var 2000 2004 arası enjeksiyonludur.
  • 94 den sonra ön tasarım en üstteki fotodaki gibi oldu diye biliyorum. 5 bine temiz bir lada bulunur karbüratörlü olanlar tabiki ama yinede az yakar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lada samara karbüratörlünün üç tip modeli vardır ama dikkat et karbüratörlü dedim 1990-1995
    gövde tiplerine göre
    4-kapı sedan
    5-kapı hatchback
    3-kapı hatchback
    motor tiplerine göre 1300S 1500s
  • Lada , Samarayi yeniden Türkiye pazarina sunsa kapis kapis gidecek.Ne müthis arabaymis yahu
    hani beni bilen bilir, lada düsmani olarak taninirim ama yollarda bir sürü eski kasa samaralar halen faal durumda:
    yigidi öldür hakkini yeme. samaraya saygi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.