< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1196. sayfa)
-
-
Faz1 üstadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam faz 2 bı video var ama 1 için bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar laguna 2 benzinli araçlarda egr valfi var mı.faz 2
Selamün aleyküm arkadaşlar. 2004 laguna 2 1.6 privilege sahibiyim. Arabayı alalı çok olmadı. İlk defa klimayı kullanacaktım. Şöför tarafı buz gibi yolcu tarafı aksine ılık değil ateş gibi üflüyor. İnternetten araştırdım. Klape dediler. Sanırım kronik sorunmuş. Açtık baktık. Motor dönüyor ama motorun takıldığı yer boşa dönüyor sanırım sıcak soğuk havalandırmayı yönlendiren klape içeriden kırık. Bunun la ilgili sorun yaşayan var mı? Var ise buna nasıl çözüm buldunuz? İnternette birkaç video buldum ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Lütfen yardımcı olunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ayhankirazSelamün aleyküm arkadaşlar. 2004 laguna 2 1.6 privilege sahibiyim. Arabayı alalı çok olmadı. İlk defa klimayı kullanacaktım. Şöför tarafı buz gibi yolcu tarafı aksine ılık değil ateş gibi üflüyor. İnternetten araştırdım. Klape dediler. Sanırım kronik sorunmuş. Açtık baktık. Motor dönüyor ama motorun takıldığı yer boşa dönüyor sanırım sıcak soğuk havalandırmayı yönlendiren klape içeriden kırık. Bunun la ilgili sorun yaşayan var mı? Var ise buna nasıl çözüm buldunuz? İnternette birkaç video buldum ama tam olarak ne yapacağıma karar veremedim. Lütfen yardımcı olunuz. Şimdiden teşekkür ederim.
Aynı sorun benim aracımda da var,tamir için konsol komple sökülecek dendi kime gösterdiysem.Komple konsol sökülmesi çok uzun iş ve daha sonra heryerden ses gelir diye sıcak bakmadım.Bunun yerine elle yaza ve kışa ayarlatıyorum bi elektrikçiye,adam torpidonun içini söküyor oradan elini sokup yapıyor ayarı,yasak bitince götürüp soğuğa ayarlatacağım bende
Birisi konsolu sökmeden hallederiz dese yaptıracaktım,bu araçlarda kronik sorun çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 10 Mayıs 2021; 11:46:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
YouTube da bir arkadaş bir çözüm bulmuş hocam ama zahmetli 3d yazıcıyla kırılan parçanın yerine bı parca uydurmus ama bunu yapacak usta bulmak da hiç kolay olmaz sanırsam
https://www.youtube.com/watch?v=dYuO-c3OlxY&feature=youtu.be
quote:
Orijinalden alıntı: Thantos7575
YouTube da bir arkadaş bir çözüm bulmuş hocam ama zahmetli 3d yazıcıyla kırılan parçanın yerine bı parca uydurmus ama bunu yapacak usta bulmak da hiç kolay olmaz sanırsam
https://www.youtube.com/watch?v=dYuO-c3OlxY&feature=youtu.beMümkün değil kimseye yaptıramayız bunu,keşke yaptırabilsek ama kimsenin uğraşacağını sanmam böyle.Elinde araç gereç olacak kendin yapacaksın anca
Aynen öyle hocam bı kaç usta ile görüştüm ama yok kimse yanaşmadı zaten tek çare konsol sökülüp yapılması oda hem çok masraflı hem de çok uğraştırıcı.
quote:
Aynen öyle hocam bı kaç usta ile görüştüm ama yok kimse yanaşmadı zaten tek çare konsol sökülüp yapılması oda hem çok masraflı hem de çok uğraştırıcı.O konsolu söküp taktıktan sonra heryerden ses gelir birde o var, düzgün söküp takmakta önemli.Birde dünya para isterler dediğiniz gibi
Valla hocam geçen sene serviste konsol üst torpido parçasını değişmek için serviste söküldü benim aracım herhangi bi problem yaşamadım ama dediğiniz gibi ufak bı parçayı kirsalar al başına bela.
quote:
Valla hocam geçen sene serviste konsol üst torpido parçasını değişmek için serviste söküldü benim aracım herhangi bi problem yaşamadım ama dediğiniz gibi ufak bı parçayı kirsalar al başına bela.Benim cd çaların dışındaki kapağın yayı kırıldı oda kronik bi sorun onu bile yaptıramadım,servis bile o küçücük kapağın yenilenmesi için konsolun sökülmesi gerek demişti,reno mühendisleri sağolsun nasıl iş yapmışlarsa o kapak için bile konsolun inmesi gerekmiş
Selamün aleyküm değerli dostlar. 2004 Laguna 2 sahibiyim. Arıza kodlarında oksijen sensörü bank1 sensör 2 arızası veriyor. Motor arıza lambası yanıyor. Isıtıcı arızasıymış. Sanırım bu sensör eksoz üzerindeki arabanın altındaki olanı. Fakat bunun tam olarak kodunu bulamıyorum. Katalizörden sonraki olan sanırım acaba bu sorun ile karşılaşan oldu ise bana yardımcı olabilir mi? Öncelikle değiştirmeye gerek varmı? Değiştirirsem olumlu ne katkısı olur? Birde tam olarak oem kodu nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Hocam bu 9 inç olanı mi 10 inç olanı mı? Geçen sene niyet ettim 500 liraya Çin'den sipariş verecektim aynı ürünü sonra söylentiler çıktı çok vergi alacaklar aliexpresden diye ben de vazgeçtim. Ama aklım hâlâ bunda. Muhtemelen 9 inç bu. Çünkü 10 inçlik versiyonu çerçevesiz tam sıfır oturması lazım o yuvaya.
Hocam 9 inch olanı. Ancak çerçeve daha hoş bir hava verdi bence. Ön konsolu çok değiştirdi. Ben guvenemedim siparişe Sinoptan kalkıp Ankara'ya gittim yaptırıp geldim:) Bilgi açısından toplam tüm işlemleri 2350 ye mal oldu. Gayet makul geldi bana.
Bunlar çeşit çeşit. En düşük özellikli olanlar 400-500den başlıyor 1500e kadar fiyatları var. Dışarıdan bakınca anlaşılmıyor hepsi aynı görünüyor. Sizinki iyi bir modelidir yoksa bu kadar fiyat farkı olmaz zaten.
Arkadaşlar merhaba,
Kısmetse Temmuz'da evleneceğim, evlilik sonrası arabaya ihtiyacımız olacak ve araç alacağım. Malum piyasa uçtu, ve kararımı 1998-1999 bir RXT ya da RXE 2.0 Laguna 1'den yana kullanacağım gibi görünüyor. Hem aracın konforu ve dış görünüşü itibari ile yol tutuşu ve genel özellikleri sebebi ile tercih edeceğim gibi görünüyor. Bu fiyat bandında daha mantıklı bir tercih göremiyorum 40-50 Bin TL aralığında... 2007'den beri evden Dacia Solenza kullanıyoruz babamın aracı, o bile 40-50bin TL bandında satılıyor, Pegaut 307'lere falan bakıyorum onlarında temizleri 55-60lara gidiyor.
Sizce mantıklı bir karar mı, bu doğrultuda aramalarımı arttırayım mı? Yoksa bu yanlış bir karar mı?
Deneyimli arkadaşların görüş ve düşüncelerini bekliyorum.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X