< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1198. sayfa)
-
-
O zaman sana son sözüm motor hava alıyor olabilir. Isınınca manifolddaki contalar felan gevsiyorsa ordan hava alır ateşleme uzun sürer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralarda benzın basinc valf varmı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla yok. Sen manifoldu sokturmediysen bir söktür. Kırık çatlak varsa ısınınca oradan hava alır. Contalari eskiyse yenilensin. Motor bloğunda çatlak olup olmadığına baksınlar özellikle yanma odasına komşu bölgelere. Diğer dediklerini yaptirdiysan bunu da yaptır derim.
Aks değişimi yaptıran var mı?
Sevgili grup üyeleri çok büyük bir sorunum var umarım yardımcı olursunuz 2008 Laguna faz II privilage aracımın anahtarını kaybettim 3 tuşlu eller serbest özelliği vardı yedek anahtar da yok çilingir anahtar yapamadı anahtar bulunmuyormuş karşılaşan oldu mu acaba yardım lütfen
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kartı bulabildiyseniz ben size bir cihaz tavsiye edeyim çekim işlemi için ama önce yetkili servisten bir fiyat isteyin belki onlar daha ucuza yapar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 4 Temmuz 2021; 6:31:34 >
Servisten fiyat aldım biraz yüksek söylediler ama 3 hafta beklemem gerekiyor Fransa’dan gelecekmiş anahtar buralarda da bulamadık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar. 2004 Laguna 2 1.6 arabam var. Arabanın hava filtresinin ucundaki boru tam olarak nereye takılacak? Aldığımda boştaydı. Bu dediğim boru akünün yanına kadar gelen spiral şeklinde esnek kalın hava borusu. Bağlantı yerini resim çekerek tam olarak nereye takıldığını gösterebilirseniz çok sevinirim.
-
Arkadaşlar merhaba aracın kliması açıkken 2.5 devirden sonra biraz sesi değişiyor nasıl tarif edeyim böyle hıriltili daha sesli çalışıyor sanki alt devirde veya rolantide sorun yok sizce neden olur bu durum ya da normalmidir şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.
Benim klima da geçen sene öyleydi derinden bir uğultu yapıyordu. Pek rahatsız etmiyordu şimdi bambaşka bir şeye dönüştü (kötü anlamda) artık takır takir ses geliyor klimayı açınca. Ne yapacağız bilmiyorum ustasını da bulamadım kimse anlamıyor. Şimdi durum bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 19 Temmuz 2021; 18:39:11 >
Kilimaciya soruyorum adam açmamış bakmamıs arızayı bile anladığını zannetmiyorum kompresör yok radyartor 3.500 4.000 lira masraf çıkarıyor resmen araçtan sogutuyorlar.
3700 lira sıfır kompresör. Sorunu çözecekse uzun yıllar da sorunsuz olacaksa verilir. Ama işte sorunu net olarak tespit edebilen yok.
Hocam sıkıntı o zaten aynen buna sebeb olanı bulmadan yaptıklarını iş orda tekrarlıyor. Bide bilginiz varmıdır laguna faz 2 lerde normal ampul değişimi için tampon mu sökülmesi lazım.
Yüksek hızda giderken klima açıp kapatınca oluyor diyorlar. Saçma gelebilir ama tek sebep bu gibi görünüyor. Bir de klimanın kış aylarında da çalıştırılması gerekliymiş onu da yapmadık.
Far ampulleri için tampon sökülmez. Farların arkasında yuvarlak plastik kapaklar var onları çıkarıp bütün ampulleri değiştirebilirsiniz. Başta imkansız gibi gelebilir ama oluyor biraz uğraşın.
2001 yılında sıfır Astra almıştı babam ve aracı teslim ederken görevli uyarmıştı.klimayi süratli giderken değil araç dururken açın demisti. Ozaman anlam verememistim
Merhaba arkadaşlar. 2004 Laguna 2 privilege arabam var. Bugün sabah birden bire giderken arabada service isigi6uandi. Turuncu renkte Orta ekranda. Ama hiç arıza uyarı ışığı yok. Anlamadım. Yağ bakımı da 8 ay oldu ve uyarı sıfırlandı. Lütfen acil ysrdim. Ne yapmam lazim
Bilgisayara bağlanması lazım. Çekişinde gidişinde hiç fark yok mu?
Birşey yok arıza isigi da yok. Ama turuncu service ışığı yanıyor ortada kocaman. Yağ bakımı gelen araba da service ışığı yanar mı ben sifurlamayi denedim ama olmadı yine yandı
Yağı değiştirin diye mesaj da gelmesi lazım her marşa basinca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X