2008 model laguna faz 2 için xenon far beyni nereden bulunabilir? Stabilize yolda farlar titreme şeklinde kapanıp geldikten sonra ampülü söküp takalım belki düzelir demiş akrabalar ama bu sefer taktıktan sonra hiç çalışmamış. Sanayide ampüle ve arkasına takılan ateşleyiciye baktırmışlar sağlam çıkmış. Sonra servise götürünce far beyni arızalı demişler |
LAGUNA II GRUBU *** Gelin; Konuşalım, Tartışalım, Paylaşalım *** (1200. sayfa)
-
-
bunlardan hangisi makyajlı laguna 2'ye uyar? Ürün özelliklerine bakınca hepsi Laguna 2 2005-2007 modellere uyuyor yazmışlar ama imkanı yok. Farı sökmek yada illa servise mi sormak gerekiyor tam olarak araçta hangi balasttan olduğunu öğrenmek için?
-
Hocam servisten parca kodunu öğrenebilirsiniz ya da sokup üstündeki numaraya bakabilirsiniz diğer şekilde ben de çok parça da sıkıntı yaşadım faz 1 2 ve paketler arasında epey fark oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Son mesajımdan sonra sorduk parçanın referans numarası 7701207586 imiş. Ama şimdi niyetimiz daha çok xenonları iptal etmek çünkü sağ balast gittiğine göre solun gitmesi de çok uzun sürmez heralde. Toplam çıkacak masrafın çeyreği bile tutmaz dönüştürmek ama bu sefer aydınlatma yetecek mi yetmeyecek mi yeterse karşıdan geleni kör eder miyiz etmez miyiz ona bakmamız gerekecek..
-
Bende aynı sorunu yaşıyorum. Çocuk orijinal joistigi kırdı. Yan sanayi aldım 1 kere açıp kapadım calisti. Bir hafta sonra tekrar denedim çalışmadı. Her gönderdim sagolasunlar yenisi ile değiştiler ama aynalar kapanmıyor. Ayar kolu motorlarami zarar verdi henüz inceleyemedim.
Orijinal almak gerek sanirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cakinBende aynı sorunu yaşıyorum. Çocuk orijinal joistigi kırdı. Yan sanayi aldım 1 kere açıp kapadım calisti. Bir hafta sonra tekrar denedim çalışmadı. Her gönderdim sagolasunlar yenisi ile değiştiler ama aynalar kapanmıyor. Ayar kolu motorlarami zarar verdi henüz inceleyemedim.
Orijinal almak gerek sanirim
Ayna ayar butonu Megane 2 ile aynı gibi görünsede değilmiş,insanlar daha ucuz diye Megane 2 nin butonunu tercih ediyor ama ayna motorlarını yakıyor diye okumuştum bir yerde.Alırken buna dikkat etmek gerek
megane ıcın olan 80 tl laguna ıcın olankar 130 tl. laguna ıcın olanı almıstım ama bısey degısmedı. sol ayna motoru yandı şimdi ayna gevsek. cıkma ayna alacaz sanırım.
-
-
Tekleme sıkıntısı yakıt kalitesinden ve boğaz kelebeğinden olabilir. Benzin basıncı düşük olabilir. Benzin hortumlarını kontrol edin.
Egzos emisyondaki arıza ise diğerlerine ek olarak Oksijen sensörlerinden olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahan_zorbey -- 10 Eylül 2021; 16:43:24 > -
Egzoz emisyonu hatasını söylememiştim onu nasıl bildiniz? Gerçekten o da çıkıyor bir süre sonra.
Bende de Laguna 2 var. Benzer sorunları yaşıyorum. Egzos emisyon sıkıntısı söylediğiniz sıkıntılardan sonra oluyor. Hatta bir sonraki sorun da ESP de sorun var sıkıntısı. Emisyon la esp nin ne alakası var demeyin var. Birbirini tetikleyen sorunlar.
Ustaya gittim beni LPG'ciye gönderdi, o da LPG beyninden şüphelendi bir elektronikçiye gönderdi. Beyne bakıldı sağlam. Tesisata bakıldı sağlam. LPG ustası bu %100 enjektör arızası dedi. Benzin enjektörünü kast etti. İlk ustama geri döndüm o da orjinal parça bulamayız internetten iste getir takalım dedi. Internetten istediğim enjektör de yan sanayi çıktı, hem de orijinal parasına sattılar. Hemen paketleyip geri gönderdim, hatalarını kabul ettiler. Şimdi orijinal parça arıyorum ama yine yan sanayi gönderecekler diye de korkuyorum çünkü kimsede orijinali kalmamış.
Selamlar.
Yağmurda kalan arabanin arka kapılarının içine su dolmuş. Kapı contalarindan tahmin ediyorum. Aynı sorunu yasayaniz yada çözümü olanınız varmi
Faz 2 lerde gaz kelebeği kalibrasyonu nasıl yapılıyordu?
Selam arkadaşlar. Geçen hafta bakımsız ve nispeten uyguna 2004 2.0 16v otomatik previlege aldım. Gerekli alt takım, kayışlar vs. bakım yaptım. Çoğu kullanıcının da muzdarip olduğu 1-"egzost emisyon+esp+akü ve arada sırada 2- "enjeksiyon+otomatik vites kutusu" hataları veriyor. Bugün farkettim ki map sensörü delinmiş. Muhtemelen 2. arızayla dolaylı olarak ilişkilidir.
- ve 2. hataların cözümü hakkında tavsiyerleriniz nedir?
-------------- ek olarak şanzıman yağ soğutucuyu (pimpirikliyim) sanki, güya değiştirmem gerekiyor hissi var :) sizce ? --------------
-
Enjeksiyon ile egzoz uyarısı birbirine bağlı. Ben enjektörü değiştirdim ikisi de gitti. Bilgisayara bağlatmak lazım yoksa bilemezsin
Merhaba arkadaşlar. 2004 Laguna 2 privilege arabam var. Arabayı sürerken boşa aldığımda bazı zamanlar rölanti 1500 2000 devirde takılı kalıyor ama bazen yapmıyor. Bunu bir türlü çözemedim. Hava mı alıyor anlamadım. Manifold contalarını değiştirdim. Yine düzelmedi. Yorumlarınızı bekliyorum.
-
MAP sensörünü kontrol edin derim.
-
Ya gaz kelebeği adaptasyon istiyor ya da map sensörü. Başka ihtimal yok. Çünkü geçen gün ikisini de temizleyip taktım sonra dediğin olayı hemen yaşamaya başladım.
Termostattan yağ kaçırma olayını nasıl çözdünüz? Ben metal termostat takmayı düşünüyorum artık çünkü orijinalini taktık o bile 1.5 yıl sonra yağ kaçırmaya başladı. Fikri olan?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X