Eski Laguna II kullanıcısı olduğum için Laguna III e göre C5 daha heyecan verici geldi bana,bambaşkaydı çünkü eski aracımdan izler taşımıyordu ..
C5 Laguna dan,Laguna da C5 ten herşeyiyle üstün olamaz,bunu iddia etmek fanatiklik olur,aracınıza aşık olun ama fanatik bir yorumcu olmayın..
Sevgili kardeşim, benim babam 50 küsur yaşında. Bir araçta dış görünüme önem verdiği felan yok neolacak şimdi? Konfor dediğinde laguna da yeterince var. C5 daha iyidir süspansiyonu sayesinde onu bilemem. Dinamiklik derken sadece motorun güçlü veya ataklığından bahsetmedim. yol tutuşu limitlerinden bahsettim. Herneyse güle güle kullan aracın çok güzel , ama konfor ve dış görünüm senin tercihindir. Farklı insanlar da farklı kriterlere bakabilirler. Ne citroen c5 laguna dan çok daha iyidir, nede laguna c5 ten , ikisinin farklı konularda farklı artıları eksileri var.
quote:
Orjinalden alıntı: expli
Selam, Arkadaşım demişsin ki; "Kısacası KONFOR VE DIŞ GÖRÜNÜM ikilisine önem veren C5 i , daha dinamik ve içi kaliteli bir araç isteyen LAGUNA YI TERCİH EDER. "... Zaten Otomobil alacak insanların GENEL olarak ilk baktıkları veya test ettikleri şey bir arabada Konfor ve Dış görünümdür..Ben şahsen C5'imi alırken ilk önce dış görünüşüne vuruldum..Ayrıca sizinde dediğiniz gibi çok konforlu ve de çok kaliteli bir araç..Aracın içine binip sürmeye başladığınızda bu kalite hissini fazlasıyla yaşıyorsunuz..Demek istediğim şu yeni araba alacak çoğu insan Genel olarak alacağı arabada ilk önce dış görünüşe ve konforlu olmasına dikkat eder..Bu iki özelliğin yanında birde Kalite eklenince alın size Yeni C5..C5 kullanıcıları ne demek istediğimi sanırım anlamıştır..Gerçekten kullanmadan sahip olmadan ne kadar yazsam boş..C5'i yaşamak lazım..C5 benim Şimdiye kadar 11. arabam..yaşım 37. İnanın şu ana kadar kullandığım arabaların içinde en sorunsuz ve kalitelisi ve en memnun kaldığım araç C5 oldu..Almadan önce çok tereddütleirm olmuştu Fransız arabası diye ama 3 aydır kullanıyorum kafamda C5 le ilgili hiç bir tereddüt ve sorun kalmadı..İyiki almışım diyordum ama bazı kredi ve maddi sorunlarım yüzünden de çok sevdiğim aracımı satılığa çıkarmak zorunda kaldım..Bakalım hayırlısı..Biraz maddi açıdan rahatlayabilirsem satmaktan vazgeçeceğim zaten..C5 sahipleri bence çok şanslı..Saygılar.Ayrıca birşeyi daha yazmayı unutmuşum..Yeni C5 1.6 HDİ motorla gerçekten çok dinamik ve atak bir araba..
Ben de bu iki araba arasında kalıp tercih yapmak zorunda kalanlardanım. C5 de kesinlike güzel araba ama ben tercihimi Laguna 3 dinamique + sunroof paket 'ten yana kullandım. Neden derseniz iç dizaynı, malzeme işcilik kalitesi ve donanım özellikleri daha hoşuma gitti, bu kadar basit. C5 tercih eden arkadaşların da kendine göre başka zevk sebepleri olabilir. Laguna aldım ama bence de C5'in dış tasarımı daha iyi fakat Lagunanın dış görünüşü de çok güzel, kötü değil.
c5 c5 c5
laguna class..panoromic tavanı yeter.. ama o 110 bg lik benzinli!..hiç yakışmadı....dizel tarzım değil..niye performansı biraz daha fazla diye 5 bin tl fazla verilsinki..acil adam gibi 1.6 lık motor
quote:
Orjinalden alıntı: isimbulunamadı
Ben de bu iki araba arasında kalıp tercih yapmak zorunda kalanlardanım. C5 de kesinlike güzel araba ama ben tercihimi Laguna 3 dinamique + sunroof paket 'ten yana kullandım. Neden derseniz iç dizaynı, malzeme işcilik kalitesi ve donanım özellikleri daha hoşuma gitti, bu kadar basit. C5 tercih eden arkadaşların da kendine göre başka zevk sebepleri olabilir. Laguna aldım ama bence de C5'in dış tasarımı daha iyi fakat Lagunanın dış görünüşü de çok güzel, kötü değil.
Hayırlısı olsun arkadaşım, açılır tavanı bende düşünmüştüm ama tercihimi panoramik tavan hariç full paketten yana kullandım. Çok memnunum, kesinlikle Laguna3
Hangi aracı aldınız?
konu başlığına istinaden...c6
DURUMUNUZ PASSAT ALMAYA MÜSAİT SANIRIM.EN İYİSİ SİZ TSİ PASSAT ALIN.HEM AZ TÜKETİYOR HEMDE PERFORMANSLI ARAÇ.D SEGMENTİNİN EN İYİ ARACIDIR.ÜST DÜZEY ARAÇLAR HARİÇ.2.ELİ EN KUVVETLİ ARAÇTIR D SEGMENTİNDE.ZATEN KENDİNİ İSPATLAMIŞ BİR MODEL PASSAT.DİĞER ARAÇLARIN TUTULACAĞINI SANMIYORUM KENDİ DÜŞÜNCEM TABİİKİ.ŞUNU DA SÖYLEMEDEN GEÇMEYEYİM C5 FREN MESAFESİ 40.5 METRE DENMİŞ LAGUNA 42.2 DENMİŞ PASSATI DA BEN SÖYLEYEYİM 38 METRE. (FARK VAR)
Her 2 arasında ilk çıktığı zamanlarda yorumlar yapılmış.Ben 2.el olarak 2008-2009 model laguna 3 privilege/dynamique veya citroen c5 sxpk arasında seçim yapmak istiyorum.Araçları bu süre zarfında kullananların yorumları benim için önemli.Yol tutuşu, konforu, ucuz yedek parçası ve servis ağı ile laguna daha çok aklıma yatıyor.Genelde lagunanın tasarımı beğenilmemiş.Tasarım zevk meselesi tabiiki ama lagunanında tasarımı binilmeyecek gibi değil.Özellikle 35000 tl civarına focus, auris gibi C sınıfı araçlarla aynı fiyatta olduğunu düşünürsek.
TAVCIT
kullanıcısına yanıt
bende laguna arıyorum hocam da kimseden yorum alamıyorum forumda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme