Merhaba arkadaşlar.Elimde 55 bin ytl gibi bi rakam var ve D sınıfı bi araç almak istiyorum.Dizel olsun istiyorum.Hem yeni C5 i hem de Laguna yı gördüm ama test sürüşlerini yapamadım.C5 in dış tasarımı çok güzel olmuş içini de kaliteli malzemeden yapmışlar ama laguna nın dış tasarımını pek beğenmedim.Ancak C5 e göre el freninin olmaması kartlı çalışma gibi artı özellikleri var.Hem de okuduğum kadarıyla içeriye daha az ses alıyorumş yeni lagunalar.Alacağım araçta konfor ve güvenliğin en üst düzeyde olmasını istiyorum.Bir türlü karar veremedim bana bu konuda yardımcı olur musunuz?
ikisinide inceledim. bence iç ve dış tasarım ve malzeme kalitesi olarak c5.
C5 çok şekil olmuş bence Lagunayı geride bıraktı tip ve tasarım olarak ama hangi marka dersen tabikide Renault!!!
yol tutuş ve süspansiyon sistemini yapancı sitelerden izlediğim kadarı ile laguna derim.
laguna
yeni C5 kendi aracımda kullanılan motoru ile yani 1.6 HDI seceneği ile lagunadan çok daha hoş bir seçim olacaktır zaten tasarımı yeter..
c5 te 6 lı cd çalar bile yok deli para ödüyorsun.l kesinlikle laguna
Kesinlikle citroen C5 görünüşü yeter
lagunanın görünüşü daha güzel. c5 hantal hantal sırıtıyor
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
senin o dediğin 6 lı cd çaları bu ülkede kaç kişi arıyor veya sahip acaba lafa bak,sanki abs si bile yok diyor gibisin..ben laguna3 e kötü demedim zaten,gittim inceledim laguna2 ye göre resmen araba olmuş ama C5 e göre tasarım olarak hoş değil,fanatik olmayan biri bunu rahatlıkla görebilir..saygılarımla..
sen zaten tasarımını beyenmedıgın bır arabaya bakma bıle bence cunku tıpının beyenmedıgın arabaya ısınamazsın
o yuzden c5 al derım ben
laguna III
laguna III hem fiyatı daha ucuz hem parça servis sorunu çekmezsin ikinci elde üzmez donanımı daha iyi
otohaber dergisinin bu sayısında c5 ile laguna karşılastırması var kaçırmayın derim
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
laguna III hem fiyatı daha ucuz hem parça servis sorunu çekmezsin ikinci elde üzmez donanımı daha iyi
2, el için bence çok erken. Piyasada tutulup tutulmayacağı daha belli değil. Bu iki araç arasında kalsam C5 derim.
quote:
Orjinalden alıntı: cardinal636
quote:
Orjinalden alıntı: serdar1646
senin o dediğin 6 lı cd çaları bu ülkede kaç kişi arıyor veya sahip acaba lafa bak,sanki abs si bile yok diyor gibisin..ben laguna3 e kötü demedim zaten,gittim inceledim laguna2 ye göre resmen araba olmuş ama C5 e göre tasarım olarak hoş değil,fanatik olmayan biri bunu rahatlıkla görebilir..saygılarımla..
o kadar para vermişken o da olsun artık yaa
C5'in tasarımı çok hoşuma gitti, ayrıca çok daha klas duruyor...Ama Lagunanın yol tutuşu falan daha güzel, malûm arka lastiklerde dönüyor... Ama bence c5 daha iyi tasarımı yeter...
Arka lastikler standart modelde dönmüyor ki, sadece GT versiyonunda varmış.
lesinlikle laguna III
c5 in tipini yesinler oda güzel araba ama laguna bana göre daha iyi