Şimdi Ara

Laguna III mu Yeni C5 mi? (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
20.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • citroenin siteye giriyimde fiyatlarına bakıyım dedim adamların site calısmıyorki onların arabasını alıyım...
    4ever laguna

Database error: Invalid SQL
    MySQL Error: 1030 (Got error 28 from storage engine)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reelmamo -- 30 Temmuz 2008; 17:51:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cartman_c06

Ben Laguna III çok beğendim iç olarak bu arada arkadaşlar birşey sorabilir miyim??Sizce bu Citroenlerin direksiyonlarının ortaları neden dönmüyor yani neden böyle birşey düşünmüş olabilirler??Ama seçimim tabikide [ L A G U N A ] Aracın testinde Renault F1 Team pilotu Heikki Kovalainen demiş ki: "Çok güzel bir araç eve götürebilir miyim?"

Bildiğim kadarıyla kaza anında havayastığının sunduğu güvenliği maksimize etmek...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_aragorn

quote:

Orjinalden alıntı: aolcer

Ben farklı bir araç tavsiye edeceğim. "VOLVO S40 1.6 D Dynamic paket" araca bindiğiniz zaman emin olun hiçbirisi ile kıyaslamazsınız. Ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine martta aldım. iyiki almışım diyorum. Passat 1.4 tsı ile arasında karar vermekte güçlük çekmiştim ama şu an kullanıcısı olarak VOLVO nun neden farklı olduğunu daha iyi anlıyorum. kesinlikle 10 numara kalite bir araç. Hürriyet oto yaşam dergisi yılın otomobili seçti Volvo S40 ı, belirtmek isterim. O yüzden bence inceleyin.

hocam volvo S40 1.6 d nin iç panelini pek beğenemedim.O yüzden şimdilik onu düşünmüyorum.Zaten ben D segmenti bir araç almak istiyorum..Bu arada Volvo nun yedek paraçaları ne durumda ?? Ford almış diye duymuştum.saygılar

Şunu unutma ki C5 ile VOLVO S40 ın motorları aynı platformların motoru. sadece yazılım ve yalıtım farkları var. Ayrıca servis ücretleri citroen ve renault u bilmiyorum ama Passat örneği vereyim, Passat tan daha ucuz. ben de volvo yu alırken Passat ile arasında tercih yapmak zorunda kalmıştım. Servis ücretlerinden ve yedek parçadan korkuyordum ama dediğim gibi VW den daha uygun servis ücretleri. Volvo ford grubunun markasıdır doğrudur. fakat bu onu kalitesiz yapmaz. VOLVO Ford grubunun prestij markasıdır. Bir zamanlar Jaguar da aynı grubun markasıydı fakat şu an da çinlilere satıldı. Karar vermeden önce bu araçlara test için binmeni tavsiye ederim. test ettikten sonra daha mantıklı bir karar vereceğine inanıyorum. Ancak test esnasında içinden geçen bir marka varsa ona karşı eğilimli olabilirsin, bu sebeple mümkün olduğun kadar objektif olmaya çalışmanı tavsiye ederim. Ben karar vermekte çok güçlük çekmiştim ama şimdi iyiki VOLVO da karar kılmışım diyorum. Araçla trafiğe çıktığında farkını daha iyi anlıyor insan

• Laguna III ile Yeni C5 'i kıyaslamadan önce önceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor.

Yaşınız 45'in üzerinde ise,aldığınız aracın dış tasarımına önem vermiyorsanız,az yakan ve geniş bir araç istiyorsanız Laguna'yı tercih edin.

Ama 50.000 YTL'ye tasarım-farklılık-konfor-kalite-prestij istiyorsanız düşünmeden C5 alın derim...

Bu arada Laguna III, Yeni C5 ile değil eski C5 ile karşılaştırılmalı...zira her yönden eski C5 örnek alınarak üretilmiş...Arka farlardan tutun,iç tasarıma kadar herşey eski kasa C5...Bu açıdan bakacak olursak Renault, Yeni C5 ayarında bir Laguna'yı ancak 2013'e doğru üretebilir...Tasarım olarak Citroen'in 5 sene gerisinden geliyorlar çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sar2te -- 5 Ağustos 2008; 16:18:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sar2te
    Bu arada Laguna III, Yeni C5 ile değil eski C5 ile karşılaştırılmalı...zira her yönden eski C5 örnek alınarak üretilmiş...Arka farlardan tutun,iç tasarıma kadar herşey eski kasa C5...Bu açıdan bakacak olursak Renault, Yeni C5 ayarında bir Laguna'yı ancak 2013'e doğru üretibilir...Citroen'in 5 sene gerisinden geliyorlar çünkü...

eevet yan direkte bulunan çarpmayı algılayan iki adet sensör de citroen den araklama zaten

tövbe tövbe
  • Selam ben renault kullanıcısıyım ve şirkete citroen kullanıyorum inanın renaulta bindiğimde mercedese mi bindim diyorum renaulta daha az yakmakta ve daha sesiz citroene gore citroen c5 o kadar başaralı olsaydı peş peşe c5 çıkarmazdı
  • Ben olsan ne Laguna 3 ne de C5 alırım,her ne kadar lagunaları çok sevsem de ve 10 yıldır laguna kullansam da ; alma diyorum, laguna 3 o paraya değecek bir araba değil;farklı alternatiflere yönel;

Ben olsam Saab 9 - 5 alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

quote:

Bu arada Laguna III, Yeni C5 ile değil eski C5 ile karşılaştırılmalı...zira her yönden eski C5 örnek alınarak üretilmiş...Arka farlardan tutun,iç tasarıma kadar herşey eski kasa C5...Bu açıdan bakacak olursak Renault, Yeni C5 ayarında bir Laguna'yı ancak 2013'e doğru üretibilir...Citroen'in 5 sene gerisinden geliyorlar çünkü...

eevet yan direkte bulunan çarpmayı algılayan iki adet sensör de citroen den araklama zaten

tövbe tövbe

ben tasarım olarak sizin tabirinizle "araklama" olduğunu söylemek istedim...fakat tasarım kelimesini eklemeyi unutmuşum...kelime eksikliğini giderdim...ayrıca "tövbe tövbe" denilecek kadar sinirlenmenize gerek yok...zira bu arabaları aile fertlerimiz üretmiyor...

saygılar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: brkarakus

quote:

tövbe tövbe

ben tasarım olarak sizin tabirinizle "araklama" olduğunu söylemek istedim...fakat tasarım kelimesini eklemeyi unutmuşum...kelime eksikliğini giderdim...ayrıca "tövbe tövbe" denilecek kadar sinirlenmenize gerek yok...zira bu arabaları aile fertlerimiz üretmiyor...

saygılar

benim arabam yok ama lag ları çok severim kaldı ki o araçları alanlar da çok kızabilir...beğenmezsiniz saygı duyarım ama biraz daha yumuşak yorumlayabilirdiniz....renault un özellikle gidip c5 ten arakladığını düşünmüyorum
    çok sinirlenmedim sonuçta dediğiniz gibi babamızın malı değil

göstermiş olduğunuz üslup için teşekkürler

• C5 çok şık duruyor tasarımı da çok da güzel ama Renault Laguna III daha iyi bir seçim olacaktır. Öyleki,

Renault servisi Citroen servisine göre çok daha fazla. Renault Yol yardım servisi çok daha yaygın ve her yere ulaşabiliyorlar.

Çok sık araba değiştiren birisi değilim desenizde. Herşeyi düşünmek gerek ileride satmanız gerekse heman değerinde satabilecek misiniz C5'İ?

Dergilerde yada internet sitelerinde yapılan testlerden ziyade sizin kendi düşünceniz ve isteğiniz daha sağlıklı bir karar vermenize nede olacaktır diye düşünüyorum.

55.000 YTl gibi bir bütçeniz varmış. Biraz sıkı pazarlık ile Laguna III ü C5e göre Renault bayisinden çok daha uygun fiyat ile alabilrsiniz. Hemde sunrooflu olan modelini bile alabilirsiniz.

Ben olsam Laguna III alırdım.
  • c5 laguna3 e yaklaşamaz bile.Test edenler varsa bilir c5 çok ses geçiriyor iç kabine ve çok ağır bi araba olmuş.Laguna3 te bi üst sınıf havası var.işçilik kalitesi motor kalitesi c5 in kat kat üstünde
  • RENAULT FRANSA'NIN "RESMİ" MARKASIDIR, FRANSA "DEVLET" DESTEĞİ VARDIR. (ALMANYA - VW İLİŞKİSİ GİBİ)
    PEUGEOT VE CITROEN FRANSANIN "ÖZEL" MARKASIDIR, FRANSA "SÖMÜRGELERİ" DESTEĞİ VARDIR.

ARADAKİ FARK ASLEN BU....

BU BENİM GÖRÜŞÜMDÜR; FARKLI KAYNAKLARDAN DA BENZER GÖRÜŞLER BU FORUMDA BELİRTİLMİŞTİR.
  • 2 aydır Citroen yeni C5 kullanıyorum ama söylediğin şikayetlerin hiç biri yok arabada.. Çok ilginç..Dış tasarım, iç tasarım, konfor, kalite ve sürüş keyfi olarak C5 mükemmel bir araba..Alacaklara duyurulur..

quote:

Orjinalden alıntı: agelbal

c5 laguna3 e yaklaşamaz bile.Test edenler varsa bilir c5 çok ses geçiriyor iç kabine ve çok ağır bi araba olmuş.Laguna3 te bi üst sınıf havası var.işçilik kalitesi motor kalitesi c5 in kat kat üstünde
  • C5 almadan önce yeni Lagunayı da inceleme fırsatım oldu..Test sürüşü de yaptım.Ama nedendir bilmiyorum ama arabanın dış görünüşü yüzünden hemen vazgeçtim..Dış tasarımın kötülüğü iç tasarımın bütün güzelliğini bende yok ettti.. Hele dikkatli incelerseniz Laguna'nın ön ve arka kapı kolları resmen dizayn fiyaskosu.Biri aşağıda biri yukarıda..olmaz böyle birşey..simetri diye birşey yok.. Hiç bir arabada ön ve arka kapı kollarının ayrı ayrı yerlerde olduğunu görmemiştim.. Ön farlar, ön tampon ve arka lambalara sanırım bişey dememe gerek yok..Yazık olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expli -- 22 Eylül 2008; 18:24:36 >
  • Bence C5

Laguna III mu Yeni C5 mi?
  • İkisi de kaliteli ve konforlu araçlar...

Laguna:Daha sportif-Daha donanımlı-Daha ekonomik-Daha performanslı

C5:Daha konforlu-Daha gösterişli-Daha sessiz-Daha prestijli
  • Selam,
    Haklısın kardeş ama, Dediğim gibi C5 almadan daha önce Lagunayı da test ettim..İçini çok beğendim.test sürüşü de yaptım..Ama gel gelelim bütün isteğimi dış görünüşü aldı götürdü..En rahatsız eden şeyde arabanın estetik olmayışı idi..Ön ve arka kapı kolları biri anyada biri Konyada..Ayrıca Önden farların görünüşüde çok kötü geldi gözüme..Faraşa benzettim.Benim için bir arabada dış görünüş de çok önemli olduğu için Estetik olarak daha güzel ve heybetli olan C5 de karar kıldım..Çok da memnun kaldım C5'den..Bu kadar kaliteli, konforlu, sessiz, kaliteli olacağını düşünmemiştim..Beklediğimden de kat kat üstün çıktı C5.. 2 aydır kullanıyorum..çok memnunum.. İnşallah yılın aracı seçilir..

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İkisi de kaliteli ve konforlu araçlar...

• Yeni C5 1.6 HDİ gerçekten bir şahaser..Çok seri ve atak..Otobanda resmen canavarlaşıyor..Rampa ve sollamalarda 10 numara..Almayı düşünen arkadaşlar gözü kapalı alabilirler..Ayrıca çoooooookkkk sessiz bir araba..İçeriye tık ses almıyor..İnanamayacaksınız...Çok ta konforlu..Ben aldım. İki ayı geçti kullanıyorum..Bu kadarını beklemiyordum doğrusu..Otobanda yol tutuşu, konforu, seriliği herşeyi ama herşeyi mükemmel..Çok karizmatik ve yakışıklı bir araba..Hani derler ya, hele birde siyahı olunca TAM BİR ERKEK ARABASI..

quote:

Orjinalden alıntı: agelbal

c5 laguna3 e yaklaşamaz bile.Test edenler varsa bilir c5 çok ses geçiriyor iç kabine ve çok ağır bi araba olmuş.Laguna3 te bi üst sınıf havası var.işçilik kalitesi motor kalitesi c5 in kat kat üstünde

• quote:

Orjinalden alıntı: birolperisan

Selam,
    Haklısın kardeş ama, Dediğim gibi C5 almadan daha önce Lagunayı da test ettim..İçini çok beğendim.test sürüşü de yaptım..Ama gel gelelim bütün isteğimi dış görünüşü aldı götürdü..En rahatsız eden şeyde arabanın estetik olmayışı idi..Ön ve arka kapı kolları biri anyada biri Konyada..Ayrıca Önden farların görünüşüde çok kötü geldi gözüme..Faraşa benzettim.Benim için bir arabada dış görünüş de çok önemli olduğu için Estetik olarak daha güzel ve heybetli olan C5 de karar kıldım..Çok da memnun kaldım C5'den..Bu kadar kaliteli, konforlu, sessiz, kaliteli olacağını düşünmemiştim..Beklediğimden de kat kat üstün çıktı C5.. 2 aydır kullanıyorum..çok memnunum.. İnşallah yılın aracı seçilir..

quote:

Orjinalden alıntı: DH-ALEMDAR

İkisi de kaliteli ve konforlu araçlar...

Öncelikle hayırlı olsun hocam...Kesinlikle C5 in çok hoş ve kaslı bi tasarımı var ama herşey tasarım değil..Bence D segmentinde alınacak en iyi araçlar C5 ve Laguna...İkiside çok güzel çok klas..

• c5 in virajlarda yatmasına ne palavra sıkacaksın bakalım

bütün dergiler bunu yazıyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.