Şimdi Ara

Laguna III mu Yeni C5 mi? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
1
Favori
20.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bak arkadaşım sen hala anlamıyorsun. Bana Passat mı C5.mi diye sorsalar Passat derim, Honda Accord.mu diye sorsalar Accord derim. 407.mi diye sorsalar C5 derim. Aynı şekilde Mercedes ve BMW.ye de Citroen C5.i tercih etmem. Bunu neyle açıklayacaksın bilemiyorum?
  • tamam beyler tartışmak yok
  • tamam arkadaslar kimse marka taraftarı diil ama birisi galatasaraylının yanında feneri övse hemen cimbomluda cimbomu över biter gider.hiç sen cimbomlusun sen fenerlısın neden böylesin demez şimdi cimbom o cimbomluya paramı weriyor fener o fenerliye paramı weriyo ne alaka. bırakın kim hangi markanın taraftarıysa taraftarı sen arabaları biliyosun onun demesiylemi o araba harika olcak. bu göreceli bişeydir mesela nerdeyse hiçkimse lagunanın dış tasarımını sewmezken ben çok sewdim ne olmus yani bırakın bu fanatiklik muhabbetlerini fikrinizi söyleyin tamam forumunda tadını kacırmayın kardesim
  • VALLA "YAVUZ" BEYE CITROEN BÜYÜ FALAN YAPTIRMIŞ,
    LAGUNA III TEST BÖLÜMÜNDE DE CITROEN FANATİKLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ...
    BU NEDENLE BEN TARTIŞMAYI BIRAKTIM...
    VE ARTIK YENİ LAGUNA İLE İLGİLİ YORUMLARIMI DA KENDİME SAKLIYORUM...
  • Tamam arkadaşlar sizin dediğiniz gibi olsun. Bu konuda da daha fazla tartışmayı sürdürmeye gerek yok. Birinin kalbini kırdıysam ayrıca özür de diliyorum ama bilin ki körü körüne marka fanatikliği de yaptığıma inanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

VALLA "YAVUZ" BEYE CITROEN BÜYÜ FALAN YAPTIRMIŞ,
    LAGUNA III TEST BÖLÜMÜNDE DE CITROEN FANATİKLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ...
    BU NEDENLE BEN TARTIŞMAYI BIRAKTIM...
    VE ARTIK YENİ LAGUNA İLE İLGİLİ YORUMLARIMI DA KENDİME SAKLIYORUM...

aynen birader
  • Yahu o C5 neymiş öyle ben ilk burada gördüm. Anaaamm harika araba yapmış adamlar. Gerçekten karizma arabaymış ya
  • ikiside alınmaz bence ... giderim japon veya alman alırım..
  • ohoooo yine başladılar şu miletinkini almam bu milletinkini almam. kardeşim nedir bu fransız antipatisi anlamadım. adamlar bizi bi avrupa biriğine istemiyolar diye ben zevklerimden mi wazgeccem alırım arabamı binerim mis gibi hiçde siyyasi krizmiş falan hiç aklıma gelmez(tabiki bu benım şahsi görüşümdür.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertturan273

ohoooo yine başladılar şu miletinkini almam bu milletinkini almam. kardeşim nedir bu fransız antipatisi anlamadım. adamlar bizi bi avrupa biriğine istemiyolar diye ben zevklerimden mi wazgeccem alırım arabamı binerim mis gibi hiçde siyyasi krizmiş falan hiç aklıma gelmez(tabiki bu benım şahsi görüşümdür.)

SİYASİ GÖRÜŞÜM YOK..
  • zaten direk olarak size lafım yok.
  • Valla arkadaşım ben C5'in yenisini bu gün inceledim. Ağzım hayla kapanmadı. adamlar hakketten araba yapmışlar. Çok ama çok güzel bir araba olmuş. Ben olsam kesin C5 alırdım. İçinin tasarımı da hiç te kötü değil. Dış tasarım ile bütünleşmiş.
  • meraba arkadaşlar laguna on numara sağlam kaliteli sesiz yol tutuşu süper ben renaul yetkili serviste çalıştığım için iyi biliyorum müşterilerden şu ana kadar olumsuz bir tepki almadıkc5 hakında fazla bilgim yok ama laguna diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tek35

meraba arkadaşlar laguna on numara sağlam kaliteli sesiz yol tutuşu süper ben renaul yetkili serviste çalıştığım için iyi biliyorum müşterilerden şu ana kadar olumsuz bir tepki almadıkc5 hakında fazla bilgim yok ama laguna diyorum

Ne kadar süre çalıştığını 3 kmden anladım ben
    http://forum.donanimhaber.com/m_24325376/tm.htm
    Şuraya bi gir.Sadece resimlere bak...Okuman gerekmez.Daha 16 Kmde arabanın yarısını yere indirmişler...Viraj'da direksiyon kitlenmiş...Adam direksiyonu nasıl çevirmiş okusana bi...As 950'nin bile direksiyonu daha rahat dönebiliyor

• Şimdi benim zoruma giden ne biliyor musunuz?

Laguna 3 ile Citroen C5 arasında kalsam C5 alırım demekle ve birde Laguna 3 3.viteste 140 km yapamaz diye marka fanatiği olmakla suçlanmak ve üstüne birde büyü yapılmakla ithaf edilmek. Hangi cümlemde Laguna 3.ü karalamışım merak ediyorum.

Bu arkadaşları Allah.a havale ediyorum. Son sözümde budur bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar1646

c5 te 6 lı cd çalar bile yok deli para ödüyorsun.l kesinlikle laguna

Hard disk/SD Card destekli navi/muzik sistemi verelim ? 10 liralık bir 1GB SD Card a 20 cd dolusu şarkı zaten sığar.. Daha da pratik olur kanımca.
  • Dürüst olmak gerekirse konu yanlış yere açılmış. Tarafsız bir bölgeye açacaktınız konuyu. Konuyu açan arkadaş seçimini yaptımı yaptıysa boşuna tartışmalara girmeyelim.
  • seçim yapılsada bu alternatifi yazayım

hyundai sonata 2009 2.0 150 ps!!! 6 ileri vites, sadece 49 papel. bi topic de bu aracın 140 la yokuş çıktğını yazıyodu. bence bu fiyata bu motor kimsede yok, ama hyundai olması tek dezavantaj

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwer -- 10 Temmuz 2008; 11:18:25 >
  • yurtdışındaydım yeni geldim aracı alamadım henüz çünkü karar veremedim daha bu arada arkadaşında önerdiği gibi hyundai sonata yı önerdiler.Amerikada 1 milyon adet satmış bu araç 2. eli de çok uygun sadece adı hyundai diye ülkemizde pek tutulmuyor komfor olarak ta özellik olarak da çoğu araçtan üstün aslında bu araç.bunu da alternatif oalrak düşünmeye başadım :) passat ı ve lagunayı tamamen aklımdan çıkardım onları almaktan vazgeçtim.Şimdi 2. el accord ya da sonata alınabilir diye düşünüyorum yalnız yeni sonataların bnzinli versiyonu yok galiba hepsi dizel benzinl dizel de fiyat olarak yaklaışınca ordan da biraz kafamda sou işareti kalıyor.çünkü sonatalarına tüp taktırıp performans kaybı olmadan çok zevkli sürüşler yaptıklarını anlatan kişiler var.biraz daha araştırma yapıcam galiba :) herkese iyi forumlar..
  • Sonata iyi hoş araç ama yol tutuşu çok vasat..Özellikle virajlı yollarda sert girilen virajlarda güvensizlik veriyor..Araç fazla yana yatıyor virajlarda.Bence sürüş dinamikleri açısından yeni laguna çok başarılı..bence c5 ten de passat tan da daha iyi viraj dinamikleri..ama 159 kadar değil..zaten 159 da d premium bir araç..
    kalite olarakta c5 gerçekten başarılı..işçilik olarakta çok başarılı..ama araç laguna kadar seri değil ve yol tutuşu laguna kadar iyi değil..benim tercihim yeni laguna olurdu..ama yine de test edin..tasarımı da resimlerle yakından baya bi farkediyo..

iyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.