Şimdi Ara

LAİR ALIYORMUYUZ ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: XxXsT

bu oyunun grafik ses vb ozelliklerine verilebilecek en dusuk puanları verdi zaten cogu site(bu puanda 8 dir 4-5 degil) grafiklere ve seslere verilen 8 lerinde ne kadar gercekci oldugunu oyunu oynarken daha iyi gorucez..neyse bu konulara girmemeyim

asıl onemli olan nokta sudur:

kontroller kime ve neye gore berbat?

bir oyunda kontroller berbat denilebilmesi icin atıyorum lair da dragon u istedigimiz yere goturememiz,sixaxis in bizim her istedigimiz sekilde yonetememiz gerekiyor degil mi?

cogu site bu motion sensor olayına basından karsıydı ve sevmiyordu..lair da bunu gayet iyi gosterdiler saolsunlar..ign sixaxis in kullanıldıgı oyunları yok sayar sanki oylesine koyulmus ozellik gibi, baska siteler gereksiz der vs vs..en basından belliydi kontrollere bu kadar kotu puan vericekleri..asıl sorun sizin motion sensor olayına nasıl baktıgınız..oyunda dragon u istedigimiz gibi yonlendiriyoruz motion sensor ozelligiyle ama kimine gore kotu/zor olabilir..oyunu almayı dusunenler puana degilde bu ozellige bakmalıdır..cunku eger motion sensor u begenirseniz verilen puanlara kafadan +3 puan falan eklemeniz gerekiyor..

diger siteleri bosverdimde sahsen ign nin lair a sırf bu motion sensor yuzunden kotu puan vermesine uzuldum gercekten..cogu incelemesi kaliteli ve bilgilendiricidir ama lair incelemesinde cuvalladılar resmen..butun incelemeyi motion sensor u kotulemek icin hazırlamıslar gibi bir izlenim yarattı bende..yakısmadı ign e..

puana gore degerlendirirseniz lair i soyle sacma sonuclar ortaya cıkıyor:

spider man 3 ,transformers, harry potter gibi oyunlardan daha kotu bir oyun lair..kotu olduguna inanıyorsanız almayın. ben inanmıyorum.. ve 4 eylul de alıcam bu kadar kotu reklam yapıldıktan sonra bu oyunu alma istegim daha da arttı.. 4 eylul un gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

sırf bu motion sensor u sevmediler(sevmediler demekte yanlıs olur nefret ettiler desem daha iyi olur sanırım) diye 8.5-9 arası bi puan alıcak oyunu 5 seviyesine getirdiler..sitelerden tarafsız olmalarını ve kisisel tercihlerini sanki kanunmus gibi incelemelerine yazmamalarını isterdim..hic birisini bunları yapmıyor uzuluyorum gercekten..konsolların bu tarz oyunlara ihtiyacı var..oyle sacma puanlamalar yapıyolar ki oyun piyasasını fpslerin ele gecirmesini istiyolar sanki..ısık surdan vurdu burdaki dal modellemesi cok guzel silahta su ozellikler var al sana 10!! diyecekler yakında boyle ozgun oyunlarada 5 versinler heavenly sword da sorunları yoktan var edip puan kırsınlar..bu isi cok iyi yapmaya basladı bazı siteler..

Klasik bir XxXsT cevabı.Senden zaten farklı birşey beklemezdim.Herkes siteler haksız gene sen haklısın doğrusun!Neyse oyunu almayı düşünenler bence demosu çıktıysa filan bir göz atsınlar.Ondan sonra alsınlar.

• sitelerin bana gore neden haksız oldugunu yazdım sana gore neden haklı oldugunu yazda tartısılacak, fikir alısverisi olucak bir ortam olsun ?amacım bu degil diyosanda yerin burası degil baska bolum ve topic lere alalım seni
  • Hocam senle daha öncede tartıştık bu konuda anlaşamamıştık.Uzatmaya gerek yok diye düşünüyorum hadi eyvallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var. Darkness'a bile düşük puan vermişler. Ama 4.9 verdiklerine göre bir derece haklıdırlar. 7 verse düşünmeden alınır ama 4.9 olunca iyi bir oyun olduğunu düşünemiyorum.

Dostum Darkness da rezalet bir oyun ama.

Xbox360'ta oynayıp bitirdim oyunu. Ps3'te oynadıysanız belki arada fark vardır bilmiyorum ama bence güzel oyun. Xbox360'ımda oynadığım ilk oyun. Rezalet olan tarafı neydi merak ettim ? Herkesin zevki farklı tabi. Bende herkesin ballandıra ballandıra övdüğü Gears of War'u beğenmedim. Grafik güzel, atmosfer güzel, ama tat yok. Bildiğin FPS. Senaryo ne hala anlamadım. Ps3'teki Resistance konu olarak daha bağlayıcıydı.

• Darkness cillop gibi oyundu AA eksikliği dışında ben çok beğendim oyunu..

Bir kere hikayesi zaten alıp götürüyordu insanı..

Neyse arkadaşlar heyecan yapmayın, demosu çıkar umarım o zaman karar verirsiniz.
  • Ne zaman cikacakmis LAIR demosu ?
  • Darkness beğenilen bir oyunkan bu kadar eleştirilme sebebi açıklanabilir mi acaba?
  • İyidir Darkness iyidir kötü diyen halt etmiş ben bir solukta bitirmiştim hem de Türkiye'ye ilk geldiği gün almıştım...
  • darkness i hic begenmedim bende ne yani begenmedik diye halt mi ettik zevk benim istedigimi begenirim istedigimi begenmem zevk meselesi ben begenmedim hemde hic begenmedim ne olacak simdi....
  • Beğenmemek ayrı ukalalık edip iyi bir oyunu kötülemek ayrı biraz da vicdani açıdan bakmayı öğrenin artık emeğe saygı duyun bunu da ben mi öğreteyim sana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

Beğenmemek ayrı ukalalık edip iyi bir oyunu kötülemek ayrı biraz da vicdani açıdan bakmayı öğrenin artık emeğe saygı duyun bunu da ben mi öğreteyim sana...
    ya kardesim adam rezalewt demis bende begenmedim dedim yani emege saygiysa adamin oyununu orjinal almis oynamisiz ve begenmemisiz bir tepki koymusuz ....bunun emege saygiyla alakasi ne yaw ....bide soyle benmi ogreteyim falan ayaklari yapma bana olurmu ...kimseye bisey ogretmek zorunda degilsin kimsede senden bisey ogrenmek zorunda degil ...kirici olma kardesim iyi geceler sana
  • yukarıdaki measjındaki üslubun beni böyle bir cevap vermeye itti o agresif tarzın bana bunları yazdırdı amacım kimseyi kırmak değil gece gece insan asabi olabiliyor sana da iyi geceler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokhankoc_brood

valla ben alcam birader. sırf meraktan alıcam. amma speküle edildi bu oyun be. nassı bişey görmek için alıcam. nasıl olsa takas ederiz en fazla 20ytl den olurum.
    quote:

Dostum Darkness da rezalet bir oyun ama.

bu arada darkness çok iyi değil ama rezaletde denmez yani.
    quote:

IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var.

evet ign ööle mükemmeliyetçi biraz. zira bioshock'a bile 9 vermişler. tööbe tööbe sümme haşa. bakalım HALO3 ne alacak?

pc versiyonu 9.7

• quote:

yukarıdaki measjındaki üslubun beni böyle bir cevap vermeye itti o agresif tarzın bana bunları yazdırdı amacım kimseyi kırmak değil gece gece insan asabi olabiliyor sana da iyi geceler...
    dostum yani adam begenmedi diye hesap sorma mantigi yanlis oyun rezalet demis hurraaa adamin uzerine gidilmis yani zevk meselesi begenmemis ustune gidilmesine kizdim ...simdi diyeceksin avukatimisin ...degilim ama basima geldi gi icin tepki verdim yoksa banane ...herkes kendini savunur ..yani insan bir seyi elestirdi diye kendini niye savunmak zorunda kalsin ...anlatabildimmi dostum neyse konu lair saptirmiyim daha fazla
  • quote:

yukarıdaki measjındaki üslubun beni böyle bir cevap vermeye itti o agresif tarzın bana bunları yazdırdı amacım kimseyi kırmak değil gece gece insan asabi olabiliyor sana da iyi geceler...

kardes sen ne ayaksin . hem okuyorum diyorsun hem aksama kadar forumdasin yeni cikan butun oyunalari oynadim diyorsun sacma sapan yorumlar yapiyorsun . ya sen yalan soyluyorsun yada yalanin kendisini yasiyorsun . nesin sen sabancinin oglu filanmi butun oyunlari ciktigi gun aliyorsun nasil oluyor anlamiyorum . bi soz vardir bilirmisin bilmem . SEN KAHINMISIN ?
  • Lair alıyormuşsunuz galiba.. Alın size Lair>>> 4.5
    http://www.gamespot.com/ps3/action/lair/review.html?sid=6178017&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

Yazan adam Lair'ı tamamen unutun gitsin diyor, bence de öyle yapın

LAİR ALIYORMUYUZ ???

No, you idiot--the other right.

• İyi patladı oyun, ign insaflıymıs demekki 0.4 puan fazla vermiş
  • ben anlamıyorum ya günlerce sansasyon oldu bu oyun yok işte böle olucak şöle olucak bu mu yani 4.5 isyan edesi geliyor insanın günlerce bekle bekle ha çıktı ha çıkıyor ertelendi üzül sonra hüsran abi yapmayın o zaman bu kadar reklamı ya....bi ton para verdik konsol aldık oyun çıkmıyor ,hadi dedik xbox360 da alalım aldık korka korka oynar oldur kırmızı ışıktan zevk işi bu oyun ya ne zevk bıraktılar ne iştah...
  • bence bu demo yükleme işi çok iyi oldu özellikle ps3 kullanıcıları için..bir oyuna en az 100 ytl verip sokağa atmak kötü brşy ama sanırım ps3 fanları kabul etmesede kötü oyun..
  • demosuda yokki adam sinir oluyor evde ölee duruyor 2 kez bitirdik ninja gaideni yok işte aşka ne oynucaz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.