Şimdi Ara

LAİR ALIYORMUYUZ ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kavgalardan öle kafam bulandıki ıyunun iiim kötümü olduğuna karar vermiyorum verdiğimiz para az bir para değil almaya değermi arkadaşlar???

• Demo yu oynamadan almak biraz enayilik olacak gibime geliyor.
  • kullanıcı yorumlarını bekle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

kullanıcı yorumlarını bekle.
    KESINLIKLE KOCA BIR HAYIR BU OYUNA ......

nedeni aldigi rezalet inceleme puanlari degil ben bir oyunun basindan sonuna kadar ejderha ucurmak istemiyorumda ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scrapland

nedeni aldigi rezalet inceleme puanlari degil ben bir oyunun basindan sonuna kadar ejderha ucurmak istemiyorumda ondan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

yalnız ejdarhanın üstünden inebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

quote:

Orjinalden alıntı: Scrapland

yalnız ejdarhanın üstünden inebiliyorsun.

Alıntıları Göster
    anlamıyorum başından sonuna kadar elde silah olan bütün öününe çıkanları seviyoruz farklı bir oyun çıktığında ejder sürmek sonuna kadar sıkıcı diyoruz anlamıyoum sizleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: ismeterturk

anlamıyorum başından sonuna kadar elde silah olan bütün öününe çıkanları seviyoruz farklı bir oyun çıktığında ejder sürmek sonuna kadar sıkıcı diyoruz anlamıyoum sizleri...

Alıntıları Göster
    Abi PSN ne güzel imkan sağlamış indirin demosunu beğenirseniz alırsınız oyunu beğenmezseniz almazsınız
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hiç bir inceleme beni ilgilendirmez, isterse 1 puan versinler adamların kırdığı puanlar belli, monoton ve kötü kontrollü oynanış, bu ikiside kişiden kişiye değişir, en güvenilir inceleme oyuncunun kendi incelemesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Hiç bir inceleme beni ilgilendirmez, isterse 1 puan versinler adamların kırdığı puanlar belli, monoton ve kötü kontrollü oynanış, bu ikiside kişiden kişiye değişir, en güvenilir inceleme oyuncunun kendi incelemesidir.

Alıntıları Göster
    IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var. Darkness'a bile düşük puan vermişler. Ama 4.9 verdiklerine göre bir derece haklıdırlar. 7 verse düşünmeden alınır ama 4.9 olunca iyi bir oyun olduğunu düşünemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: koray.83

IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var. Darkness'a bile düşük puan vermişler. Ama 4.9 verdiklerine göre bir derece haklıdırlar. 7 verse düşünmeden alınır ama 4.9 olunca iyi bir oyun olduğunu düşünemiyorum.

Alıntıları Göster
    Eski konsol dönemlerinde kaçımız büyük oyun sitelerine göre oyun alıyorduk?En kötü ihtimalle gameplay videolarını seyrredin high defination olarak game trailerda ya da İGN'de ya da PSN'den indirip oynayın arkadaşın da dediği gibi.Eskiden belki dergilerde okursak o kadar bilgi edinebiliyorduk oyunlarla artık ne güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Eski konsol dönemlerinde kaçımız büyük oyun sitelerine göre oyun alıyorduk?En kötü ihtimalle gameplay videolarını seyrredin high defination olarak game trailerda ya da İGN'de ya da PSN'den indirip oynayın arkadaşın da dediği gibi.Eskiden belki dergilerde okursak o kadar bilgi edinebiliyorduk oyunlarla artık ne güzel

Alıntıları Göster
    demo su çıktımı bu oyunun bayadır girmiyorum psn e

• quote:

demo su çıktımı bu oyunun bayadır girmiyorum psn e

Alıntıları Göster
    Lair demo çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuvelle

Lair demo çıktı mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Lair demo çıktı mı?

EMRE sende ps3 varmı?LAİR'e bulaşıyon, evinde caanım BİOSHOCK dururken
  • quote:

quote:

Lair demo çıktı mı?

Alıntıları Göster
    canımmm bioshock bende de var polemiğe hiç girmiyelim lair hakkında düşünceleri soruyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: koray.83

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: koray.83

Dostum Darkness da rezalet bir oyun ama.

• quote:

quote:

Lair demo çıktı mı?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Lair demo çıktı mı?

Bende PS3 yokta bi arkadaşa indiricem o yüzden sordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Weycell 61

quote:

Ne!?!?!?Veysel abi senin kafa iyi galiba...Darkness su ana kadar yapilan en iyi konulu ve atmosferli saheser.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neuvelle

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Lair demo çıktı mı?

Bende PS3 yokta bi arkadaşa indiricem o yüzden sordum :)

Alıntıları Göster
    valla ben alcam birader. sırf meraktan alıcam. amma speküle edildi bu oyun be. nassı bişey görmek için alıcam. nasıl olsa takas ederiz en fazla 20ytl den olurum.
    quote:

bu arada darkness çok iyi değil ama rezaletde denmez yani.
    quote:

IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var.

evet ign ööle mükemmeliyetçi biraz. zira bioshock'a bile 9 vermişler. tööbe tööbe sümme haşa. bakalım HALO3 ne alacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

valla ben alcam birader. sırf meraktan alıcam. amma speküle edildi bu oyun be. nassı bişey görmek için alıcam. nasıl olsa takas ederiz en fazla 20ytl den olurum.
    quote:

bu arada darkness çok iyi değil ama rezaletde denmez yani.
    quote:

IGN'e göre oyun seçersek hiçbirşey oynamayız. Her oyuna düşük puan verme gibi bir adetleri var.

evet ign ööle mükemmeliyetçi biraz. zira bioshock'a bile 9 vermişler. tööbe tööbe sümme haşa. bakalım HALO3 ne alacak?

Alıntıları Göster
    en azından miilete gösterelim şu sixasix in tiltini be ya .anlatçağımıza eşim hadi leyyn diye dalga geçiyor benle...

• quote:

en azından miilete gösterelim şu sixasix in tiltini be ya .anlatçağımıza eşim hadi leyyn diye dalga geçiyor benle...

Alıntıları Göster
    bu oyunun grafik ses vb ozelliklerine verilebilecek en dusuk puanları verdi zaten cogu site(bu puanda 8 dir 4-5 degil) grafiklere ve seslere verilen 8 lerinde ne kadar gercekci oldugunu oyunu oynarken daha iyi gorucez..neyse bu konulara girmemeyim

asıl onemli olan nokta sudur:

kontroller kime ve neye gore berbat?

bir oyunda kontroller berbat denilebilmesi icin atıyorum lair da dragon u istedigimiz yere goturememiz,sixaxis in bizim her istedigimiz sekilde yonetememiz gerekiyor degil mi?

cogu site bu motion sensor olayına basından karsıydı ve sevmiyordu..lair da bunu gayet iyi gosterdiler saolsunlar..ign sixaxis in kullanıldıgı oyunları yok sayar sanki oylesine koyulmus ozellik gibi, baska siteler gereksiz der vs vs..en basından belliydi kontrollere bu kadar kotu puan vericekleri..asıl sorun sizin motion sensor olayına nasıl baktıgınız..oyunda dragon u istedigimiz gibi yonlendiriyoruz motion sensor ozelligiyle ama kimine gore kotu/zor olabilir..oyunu almayı dusunenler puana degilde bu ozellige bakmalıdır..cunku eger motion sensor u begenirseniz verilen puanlara kafadan +3 puan falan eklemeniz gerekiyor..

diger siteleri bosverdimde sahsen ign nin lair a sırf bu motion sensor yuzunden kotu puan vermesine uzuldum gercekten..cogu incelemesi kaliteli ve bilgilendiricidir ama lair incelemesinde cuvalladılar resmen..butun incelemeyi motion sensor u kotulemek icin hazırlamıslar gibi bir izlenim yarattı bende..yakısmadı ign e..

puana gore degerlendirirseniz lair i soyle sacma sonuclar ortaya cıkıyor:

spider man 3 ,transformers, harry potter gibi oyunlardan daha kotu bir oyun lair..kotu olduguna inanıyorsanız almayın. ben inanmıyorum.. ve 4 eylul de alıcam bu kadar kotu reklam yapıldıktan sonra bu oyunu alma istegim daha da arttı.. 4 eylul un gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum..

sırf bu motion sensor u sevmediler(sevmediler demekte yanlıs olur nefret ettiler desem daha iyi olur sanırım) diye 8.5-9 arası bi puan alıcak oyunu 5 seviyesine getirdiler..sitelerden tarafsız olmalarını ve kisisel tercihlerini sanki kanunmus gibi incelemelerine yazmamalarını isterdim..hic birisini bunları yapmıyor uzuluyorum gercekten..konsolların bu tarz oyunlara ihtiyacı var..oyle sacma puanlamalar yapıyolar ki oyun piyasasını fpslerin ele gecirmesini istiyolar sanki..ısık surdan vurdu burdaki dal modellemesi cok guzel silahta su ozellikler var al sana 10!! diyecekler yakında boyle ozgun oyunlarada 5 versinler heavenly sword da sorunları yoktan var edip puan kırsınlar..bu isi cok iyi yapmaya basladı bazı siteler..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.