Şimdi Ara

LAİR ALIYORMUYUZ ??? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya arkadaş ne savunması,senin her PS3 haberini her oyununu PS3 il alakalı herşeyi yerin dibine sokmana karşı tepkimi yazıyorumben...
    oyun iyiymiş kötüymüş bana ne?
    çek demoyu beğenmezsen alırsın,beğenmezsen almazsın elalemin lafıyla mı hareket ediyorsun diyorum.
    neresi karmaşık bu yazdığımın anlamıyorumki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya arkadaş ne savunması,senin her PS3 haberini her oyununu PS3 il alakalı herşeyi yerin dibine sokmana karşı tepkimi yazıyorumben...
    oyun iyiymiş kötüymüş bana ne?
    çek demoyu beğenmezsen alırsın,beğenmezsen almazsın elalemin lafıyla mı hareket ediyorsun diyorum.
    neresi karmaşık bu yazdığımın anlamıyorumki
  • Savunma şeklin komik ve saçma.. Bende onu anlattım.Daha destekli yerlerden gel
  • bu oyunu kötüleyenlerden kaç tanesin de ps 3 var acaba ya merak ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: XxXsT

adventure ı bu yuzden tebrik ettim yazıyosun yazı ,videolar la oyunu gosteriyosun hala gameplay nasıl acaba gibi sorular soruluyo..ya da ign bu oyuna 5 vermisse 5 dolar bile vermem diye yazılar yazılıyo..

bakınız video ornek 1:http://youtube.com/watch?v=fxPKXfRRNAY&mode=related&search=

bakınız 2. bir video adam cok zor gibi gorunen bolumu sixaxis le nasıl oynuyor :http://youtube.com/watch?v=gU0HUtY-5N8 (bunu daha once gosterdim ama kimse bakmamıs galba)

artık olay oyuncu incelemeleri gosterilen videolarla anlatılma asamasını gecti..bazıları bu oyunun kotu olduguna okadar cok inanmıs ki ign bile biz yanlıs yapmısız bu oyun aslında guzel dese inanmıyacak bazıları..

factor 5 in yapabilecegi 2 sey var:

1. si oyuna analog opsiyonunu eklemek (bazılarını susturmak icin)
    2. si demo yayınlamak (bu persembe demo gelir diye dusunuyorum bu kadar kotu incelemeden sonra en buyuk cevap bu olur zaten sitelere)

artık bizim yapabilecegimiz bisi kalmadı..buraya 20 tane video link i yazsamda 10 larca oyuncu incelemesi yazsamda bisi degismiyecek gibi..

oyun tarihinin en buyuk karalaması basarılı olma yolunda cok buyuk bir hamle yaptı..tebrik edelim profesyonelleri..3-5 dk oyunu inceledikten sonra bu adamlara profesyonel diyebilir misiniz orası da ayrı konu neyse lair siparisimi verdim en kısa zamanda gelir umarım artık lair tartısma topic in de oyunu oynayanlarla tartısırız oyunu..

bu oyun berbat oyun tarihinin en buyuk balon u !!! lolllolololol diyip kapatsak mı bu konuyu?bi yere ulasamıyoruz cunku

Arkadasım oyunda hata aramak yerinde neden devamlı oyun sitelerinde arıyorsun hatayı

Senin bizlere izle dedigin videoyu bahsettigin sitelerin yazarları binlerce defa izliyorlar ve bu oyunu oynuyorlar bunlara dayanarak yazıyorlar.Oyun dünyası neden Lair'ı karalamak istiyor bize bunu acıklarmısın arkadasım neden hepsi bir oldu Lair'ı karalıyor

Oyunun iyi yada kötü olmasını tartısmıyorum oyun medyasının bu tavrını tartısıyorum arkadasım burada dikkatini cekerim

• PSP'de Lair.

• Çıksa da oynasak artık...
  • bunu yaklasık 50 kere yazmısımdır hem buraya hemde baska forumlara yine tekrarlıyorum..

lair a 7-7.5 verilse kimse cıkıp bu kadar savunmaz bu oyunu..ama 4.5-5 bu oyuna hakarettir..incelemeyi yapanlarda bizim gibi insan..ben is olarak muhendisligi secmisim onlarda oyun incelemeyi secmis..ama bu onların yaptıgı incelemeyi dogru bulmamız gerektigini kanıtlamazki..

saatlerce lair ı arastırmısım nerdeyse butun videoları,roportajları,bu oyun hakkında tum haberleri okumusum..ehh yani bende bisiler bildigimi dusunurek yaptıkları incelemenin yanlıs oldugunu dusunuyorum..siyasilere bakarsak turkiye ab standartlarına uygun kendi kendine kalkınabilen bir ulke gibi gorunuyor ama durum gercekten boyle mi?

action/adventure tarzında oyunlar fps ler gibi incelenmiyor..fps de bakarsın kaplamaya guzelse grafik 10 konusu guzelse gameplay 10..istesek action/adventure tarzında oyunu klasik te yaparız ya da 5.0 da verebiliriz..lair da boyle bir oyun..okadar cok tarzı birlestirdilerki elbet bi yerlerde hata/hatalar olucak..isin hatalarında degilim ben..gerci cogu sitenin eksi diye gosterdigi seyler sacmalık..biri diyo fps sorunu var biri yok diyo biri dragon modeli kotu diyo(evet gercekten kotu gecen beyoglunda gezerken bi dragon gordum lair daki dragondan cok daha yakısıklı bi seydi!! lol be )

patlamaları alevleri gosteren yine 10 tane video link i koysam buraya kimsede cıkıp kotu diyemez hepsi cok kaliteli..sesler muzikler zaten harika..kamera acılarının nasıl oldugunu da gordum var tabi kotu yanları da oyle abartılacak bi yanı yok..bi site sanırım egm di son boss bir bina oldugu icin puan kırmıstı..bunun gibi okadar sacma eksiler var ki..

ign nin incelemesini okuyoruz sixaxis le baslıyo sixaxis le bitiyo..simdi su oyuna analog opsiyonu gelse pardon! yanlıslık yapmısız bu yuzden oyunu tekrardan inceliyecez mi diyecek bu adamlar?ayrıca lair alan herkes motion sensor le misler gibi oynandıgı soyluyo..

oyun 30 agustosta cıktı cogu kisi bitirdi oyunu..youtube vb sitelerde tonla bolum gameplay videoları var alın inceleyin..kamera sorunu var mı?fps sorunu var mı?ya da insanlar o kadar ugrasıp bakın sixaxis le boyle oynanıyo diye videolar hazırlıyo..5 yasında cocuk bile oynar gibi gorunuyo o videoları izledikten sonra ama profesyonel olan ign ve gs oynayamıs bu yuzden bu oyuna bu kadar dusuk puanlar vermis mi diyelim? ya da bunların yaptıgı iste bir is var diyip tepkimizi ortaya mı koyalım?

ısıklardan kacma bolumu lair ın en zor bolumlerinden biri olarak gosteriliyo verdim link ini adam sixaxis i gozumuze sokarak nasıl oynadıgını gosteriyo..izledikten sonra yok abi bu oyunun kontrolleri olmamıs diyen biri var mı burda?

drizzt

tabiki her platforma daha 100lerce oyun cıkıcak bunların bir cogu da daha once dedigim gibi kotu/berbat olabilir ama lair onlardan biri degil..daha 2. si cıkıcak bir cogunuzun istedigi multiplayer ve co-op ozelligiyle

not:lair piyasaya ilk olarak cıktıgı amerikada en cok satan ps3 oyunu oldu basarılarının devamını dileyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tholgar -- 3 Eylül 2007; 20:23:09 >

• "Oyundan beklentiler çok yüksekti, bu beklentileri karşılayamadığı için 5 puan kırdık."

Grafik 8.. Sebep: Grafikler şahane, ama oyun bekleneni veremedi.

Ses 7... Sebep: Sesler şahane, ama oyun bekleneni veremedi.

Oynanış 4... Sebep: Ejderha kontrol ediyormuşuz ben tayyare sanıyordum, zaten oyun da bekleneni veremedi.

Multiplayer 5... Sebep: Keşke tayyare kontrol etseymişiz, zaten oyun bekleneni hiç hiç veremedi.

Süper değerlendirme..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.