Şimdi Ara

LAİR ALIYORMUYUZ ??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sabredin ps3 çüler sonbaharda oynanıcak 3,4 kaliteli oyun çıkıcak ztn
  • quote:

Orjinalden alıntı: leo

Lair alıyormuşsunuz galiba.. Alın size Lair>>> 4.5
    http://www.gamespot.com/ps3/action/lair/review.html?sid=6178017&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

Yazan adam Lair'ı tamamen unutun gitsin diyor, bence de öyle yapın

LAİR ALIYORMUYUZ ???

No, you idiot--the other right.

• kullancı yorumlarınada bakın gamespot taki

oyun 1 gundur piyasada cogu kisi merakından aldı oyunu ve hepsi soyle bisi soyluyor:

kontrollere alısınca oyun cok zevkli oluyor..bu alısma sureside 3-5 dk..

bir sixaxis i kotuleyen inceleme daha..yine oyunun tek eksigi olarak motion sensor gosterilmis ve bu yuzden oyundan 5.5 puan kırmıslar..artık siz dusunun gamespot un incelemesinin kalitesini..

neymis bu motion sensor nefreti anlıyamadım ya bu motion sensor u bulan adam analarını babalarını mı oldurmus bunların kan davası mı aralarında?sırf kisisel tercihine dayalı inceleme yazıyosun ve kesinle almayın bu oyunu diyosun helal valla gamespot a da bu yakısırdı

• hocam hastayım senin bu pollyanna ruhuna...
    Yani önemli her yerden 5 ve altı alan bir oyun ne kadar iyi olabilir sence ?
  • sonuç olarak şunu diyebiliriz arkdaşlar fan lığı bi tarafa bırakıp bu oyun farklı bir oyun en azından oynanış farlı var sixasix ten full yararlanıyoruz farklı bir deneyim sunacağı kesin en iyisi alıp konuşmak...
  • ben bu oyun kendim alıp NE KADAR KOTU OLDUGUNU kendim görmek istiyorum... Böyle sağlam patladıysa, alınıp bir görülmeye hak kazanmıştır gözümde

güldüğüme bakmayın üzüldüm aslında bu oyunun patlamasına.. (%70 patlamıştır)

bari demosu çıksada onda görsek :P o da olur. belki o yüzden demo çıkarmıyorlaR? alıcaklarıda kaçırmamak için ha? demoyu veirrsek fiyasko olur, ne kadar satarsak o kadar kar :P bence öyle olabilir.
  • çok doğru bi yaklaşım aslında sony güvendiği oyunun demosunu aylar öncesinden veriyor .ağzımızın suyunu akıtmak için olayın farkındalarki vermiyorlar demoyu ama ne olur beğenmezsem en fazla 20 ytl ye değiştiririm izmirde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

hocam hastayım senin bu pollyanna ruhuna...
    Yani önemli her yerden 5 ve altı alan bir oyun ne kadar iyi olabilir sence ?

iyimser falan degilim var olanı yazıyorum..

ign de gamespot ta sixaxis ve motion sensor olayına basından karsı sitelerdi her fırsatta kotulediler..lair da onlara bulabilecekleri en buyuk fırsatı verdi..oyun sixaxis ozelligiyle oynanıyor bundan daha buyuk fırsat olabilir mi?analog la oynansa eminim 8 den dusuk not almazdı bu oyun..

ign ve gamespot un incelemelerine herzaman bakarım bilgi alma amaclı ama lair ve motion sensor ozelligi hakkındaki yorumlarıyla cuvalladılar..

neyse artık ps3 e harry potter alırım ne de olsa siteler bu oyuna lair dan daha yuksek puan verdiler lol

• quote:

Orjinalden alıntı: esayar42

quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

yukarıdaki measjındaki üslubun beni böyle bir cevap vermeye itti o agresif tarzın bana bunları yazdırdı amacım kimseyi kırmak değil gece gece insan asabi olabiliyor sana da iyi geceler...

kardes sen ne ayaksin . hem okuyorum diyorsun hem aksama kadar forumdasin yeni cikan butun oyunalari oynadim diyorsun sacma sapan yorumlar yapiyorsun . ya sen yalan soyluyorsun yada yalanin kendisini yasiyorsun . nesin sen sabancinin oglu filanmi butun oyunlari ciktigi gun aliyorsun nasil oluyor anlamiyorum . bi soz vardir bilirmisin bilmem . SEN KAHINMISIN ?

Ya bu yazdıklarına söyleyecek bir şey bulamadım ben bir daha oku ve bi düşün ben bunları niye yazdım diye! Bir şeylere sinirlenmişsin belli ama hıncını benden niye çıkarıyosun kardeşim hangi yorumum saçmaymış göster bir tane ben bu forumdan çıkıp giderim... Bir de ben alırım oynarım aynıu zamanda okurum oyunlara istersem dünya kadar bütçe ayırırım ayıp bunlar konuşulacak eleştirilecek şeyler değil sanane bunlardan şu yazdıklarından sonra zaten muhattabım değilsin artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 1 Eylül 2007; 12:22:24 >

• Bu kadar kötü not aldığına göre her yerden belli ki baya kusurları var ama yinede alıp oynadıaktan sonra yorumunuzu yapın derim..

Ayrıca Leo hala 'alın size lair' türünden mesajlar atıyorsun birisi çıkıp güzel bir cevap yapıştıracak ama bekle hele..
  • insanlar bişeyleri paylaşmak için bişeyler öğrenmek için geliyor bu foruma ama olay o kadar aşmışki kavgadan başka herşey var burda
  • aldım sonunda gözümü karartıp 13 gün sonra elimde inşallah görücez nasılmışşşşşş.....
  • ben de takas yapıcam fezaya gelmiş midir acaba?ayrıca şöyle bir şey var ben lair adını ilk duydugumda ağzımın suyu akmıstı ve oyunu sabırsızlıkla bekliyordum.ama son bir kac haftadır dolanan lair in kötü oldugu haberlerini ve incelemelerini okudum.oyunun kötü oldugu sadece kullanıcıyı bağlar.tamam grafik kötüyse ses kmtüyse anlarım ama bunlar lairda iyi oldugunu söylüyorlar özellikle de grafiklerin ama kontroller kullanıcıyı ilgilendirir.mesella bir çok kişi warhawk da analog kullanırken ben motion sensor kullanıjyom.neden daha cok ucma hissi veriyor ve gercekten cok güzel.kaldı ki warhawk taki ucak ile ejderhayı ucurmak birbirine benzer seyler ama sırf bu oyunu kötülemek için bu tür şeyleri ortaya attılar.şimdi ben de alıcaktım ama içimde bir kusku olustu takssız almayı düşünmüyorum.uzun lafın kısası ign gamespot vb bu oyunu patlattı.yani direk mahvettiler.
  • Bu oyun yeni nesil de en çok beklediğim oyundu.Diğer oyunlar hep birbirine benziyor.Ah Lair ah...
  • bence sorun yok kardeşim ya boşver sonuçta bı tamamiyle zevk meselesi yeni bir tat sunacağı kesin ps3 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

Bu oyun yeni nesil de en çok beklediğim oyundu.Diğer oyunlar hep birbirine benziyor.

Maalesef çok haklısın kardeş, artık firmalar başarılı olmuş oyunların türevlerini yapma uğraşlarından özgünlüklerini kaybettiler
  • bende bu oyunu aylar öncesinden tanıtım videolarını izledikten sonra hiç beğenmeyenlerden birisiyim ve söylediklerimde haklı çıktım ejderhalara bayılırım filmlerde olsun oyunlarda olsun çok görmeyi isterim fakat bunun oynanışı konusu felan pek hoşuma gitmedi mesela god of war da da ejderhalarla savaşıyoruz ve çokzevkli yapılmış ama lair bence liar oldu yinede zevkler tartışılmaz isteyen istediği oyunu oynar ben kendi fikrimi belirtmek istedim sadece
  • PSN'ye bakmadan demolarını denemeden oyun almayın ya, o kadar para veriyoruz bir oyuna, beğenmeyede bilirsin sonuçta, bu oyunu her yerde yerden yere vuruyorlar, demoyu denemeden bu oyunu almak sakıncalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sho-ryu-ken

Abi PSN ne güzel imkan sağlamış indirin demosunu beğenirseniz alırsınız oyunu beğenmezseniz almazsınız

Bravo +1500
  • NeoGAF da yapmışlar

LAİR ALIYORMUYUZ ???
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.