Şimdi Ara

LANCER-CERATO-SCENİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Renault Scenic 1.5 DCi Privilege (2007)
    Mitsubishi Lancer 1.5 invite (2009) benzin+lpg
    Kia cerato 1.6 EX Comfort (2009
    Bu araçların ortalama fiyatları 28bin tl çivarı
    Bu araçları sağlamlık- donanım -yakıt tasarrufu- yol tutuş gibi yönlerden kıyaslarsanız 5 yıl masrafsız binmek koşuluyla (yılda ortalama 10.000km ) hangisini tavsiye edersiniz. Veya alternatif bir araç ne olur

• o paralara corolla bulunabilir
    saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rozek

o paralara corolla bulunabilir
    saygılar
    Corollada bu donanımlar yok sanırım. esp gibi özellikler olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 12 Aralık 2010; 22:51:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz25

Corollada bu donanımlar yok sanırım. esp gibi özellikler olsun istiyorum.

Alıntıları Göster
    BU KONUDA kullanıcıların ve güvenilir bilgiye ihtiyacım vardım.
  • quote:

BU KONUDA kullanıcıların ve güvenilir bilgiye ihtiyacım vardım.

Alıntıları Göster
    Hocam yanlış anlamada senin araba alman biraz zor olacak sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Hocam yanlış anlamada senin araba alman biraz zor olacak sanırım

Alıntıları Göster
    NE ZOR İŞMİŞ BU ARABA ALMAK. gALİBA BEN GENE KARTALIMLA YOLUMA DEVAM EDECEM YA DA TUTUP 15.000 TL LİK BİR ARAÇ ALACAM
  • quote:

NE ZOR İŞMİŞ BU ARABA ALMAK. gALİBA BEN GENE KARTALIMLA YOLUMA DEVAM EDECEM YA DA TUTUP 15.000 TL LİK BİR ARAÇ ALACAM

Alıntıları Göster
    Benim Lancer demem çok şaşırtıcı olmasa gerek :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    megan4 sedan
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

Benim Lancer demem çok şaşırtıcı olmasa gerek :)

Alıntıları Göster
    lancer benim de hoşuma gidiyor. Fakat parça fiyatları canımı yakmaz mı
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lancer kullanan arkadaşlarım genelde segmentindeki diğer araçlara göre daha fazla yol sesi aldığını söylüyorlar.Kişisel yorumda bulunmak istemem,kullanmadığım bir araç

Scenic,biraz tuhaf kaçmış aralarında.Lancer da Cerato'da c sınıfı sedan,Scenic c-mpv.Eğer aile ihtiyacınız varsa Scenic derim,ama denemeden almayın tabi.Neticede yüksek yapılı araç,virajlarda ve perofrmanslı Lancer yada Cerato gibi keyif vermez

Cerato içinse nokta atışı şeklinde yorum yapabilirim,sessizdir,fazla yakmaz,bakımları üzmez,yalıtımı iyidir,donanımı yeterlidir,yol tutuşu sağlamdır.Önceki kasalarında kronik debriyaj sorunu vardı,bu kasada sanırım devam etmiyor o sorun.O soruna denk gelseniz de ben çözümlenemeyen sorun görmedim çevremde.Bir de alırken dikkat etmeniz lazım,güçlü bir araç,bazı vatandaşlar hor kullanıp canını çıkartabiliyor

• quote:

kaskosuz olmaz tabi...
  • quote:

quote:

kaskosuz olmaz tabi...

Alıntıları Göster
    İyide senic ve ceratoda esp varmıki ben de lancer derim kartaldan sonra zaten lancer ın sesi ninni gibi gelir bakım maliyetlerini kastediyorsan corolla ve civic ten farkı olduğunu sanmıyorum
  • quote:

quote:

kaskosuz olmaz tabi...

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşım aslında lancer daha çok hoşuma giden bir araç ama yakıt parça fiyatı yol tutuş ses yalıtımı konusunda öndeyse fazla söze gerek yok sanırım. Hangi motoru daha az yakar hangisini önerirsiniz donanım bakımından hangi seri daha iyidir.

• quote:

teşekkürler arkadaşım aslında lancer daha çok hoşuma giden bir araç ama yakıt parça fiyatı yol tutuş ses yalıtımı konusunda öndeyse fazla söze gerek yok sanırım. Hangi motoru daha az yakar hangisini önerirsiniz donanım bakımından hangi seri daha iyidir.

Alıntıları Göster
    tabiki dizeller daha az yakar daha çok kaçar fakat kötü yakıta denk gelme gibi bir risk var epey pahalıya maloluyor senede 10 bin km çok değil bence benzinli lancer al baktın çok ağır gelirse yakıt masrafı lpg taktırırsın 1.5 invite donanımına bak esp li olan donanım o 30 -32 bin civarına esp li dizellerde bulabilirsin örnek toyota coralla elegans donanımı o kadar çıkamam dersen lancer güzel tercih

• quote:

Orijinalden alıntı: talkingbrother

tabiki dizeller daha az yakar daha çok kaçar fakat kötü yakıta denk gelme gibi bir risk var epey pahalıya maloluyor senede 10 bin km çok değil bence benzinli lancer al baktın çok ağır gelirse yakıt masrafı lpg taktırırsın 1.5 invite donanımına bak esp li olan donanım o 30 -32 bin civarına esp li dizellerde bulabilirsin örnek toyota coralla elegans donanımı o kadar çıkamam dersen lancer güzel tercih

Alıntıları Göster
    Lancer Euro 4 motor olan 1.5 ile C sınıfının en az yakan benzinli aracı idi..şimdi ise 1.6 olan Euro 5 motoru da sanırım sınıf lideri...Lancer bu bağlamda c sınıfı benzinliler arasında iddialı...

• quote:

Lancer Euro 4 motor olan 1.5 ile C sınıfının en az yakan benzinli aracı idi..şimdi ise 1.6 olan Euro 5 motoru da sanırım sınıf lideri...Lancer bu bağlamda c sınıfı benzinliler arasında iddialı...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar 1.5 invite lancer lpgli alıcam sanırım. Sanırım bu araç beni 5 yıl sorunsuz getirir götürür. Lancerlerin altı yere çok yakımnı resimlerden öyle anlaşılıyor. 2009 invitelerin özellikleri nelerdir acaba. Lpg lisi km de ne kadar yakar kullanan bilen varsa bilgilendirmesini isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz25 -- 14 Aralık 2010; 14:43:00 >

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar 1.5 invite lancer lpgli alıcam sanırım. Sanırım bu araç beni 5 yıl sorunsuz getirir götürür. Lancerlerin altı yere çok yakımnı resimlerden öyle anlaşılıyor. 2009 invitelerin özellikleri nelerdir acaba. Lpg lisi km de ne kadar yakar kullanan bilen varsa bilgilendirmesini isterim.

Alıntıları Göster
    Sanırım aramızda bu araca sahip arkadaşlarımız yyok. Özellikle bu araca sahip kullanıcıların tavsiyelerini bekliyorum. Olmazsa hp. fabia alacam
  • quote:

Sanırım aramızda bu araca sahip arkadaşlarımız yyok. Özellikle bu araca sahip kullanıcıların tavsiyelerini bekliyorum. Olmazsa hp. fabia alacam

Hocam fabia bu araçların yanına yanaşacak türden bir araç değil.İyi araçtır,fakat segmentine göre iyi araçtır
  • quote:

http://www.mitsubishiclubturkey.com/index.php
  • quote:

quote:

http://www.mitsubishiclubturkey.com/index.php

Alıntıları Göster
    Mitsubishi Lancer 1.5 invite.

• quote:

Orijinalden alıntı: bangsuui

Mitsubishi Lancer 1.5 invite.

Alıntıları Göster
    evliysen scenic alman gerek...yok bekarım, kız tavlarım dersen lancer(yakıt artar),kia cerato gerek yok...
    Ama en akıllı karar scenic olur...Kartal kullanmışsın, sedan arabalara binemezsin, dar gelir,,senin araban scenic, pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.