Bildirim
Lancia Delta 1.6 Mjet kararsızlığı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende sizin durumundayım kalbim ve aklım farklı şeyler söylüyor bakalım forum ne diyecek.. -
Bence alınır. Parça sıkıntısı yaşamazsınız. Piyasada sürüyle olan bir arabayı kullanmaktan daha hoş olur bence Delta kullanmak Tek sıkıntı belki satarken biraz ağır gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vqrno
Maksimum 50.000 liraya temiz ikinci el delta alınır mı sizce? artık italya dışında satılmayan araç bu paraya değer mi ? kalbim ve aklım farklı şeyler söylüyor çok kararsız kaldım. Siz olsanız ne yapardınız?
araç diğer markalardan farklı bir tasarımı var(güzel anlamında)
motoru fiat zaten. servise fiat bakıyor. çoğu parçası bravo ile aynı.
beğendiyseniz almamanız için bir sebep yok...
birazdan gelir birileri yok 2.el zayıf elinde kalır diye boşboş konuşurlar... onlara aldırma.
bende araç alırken daihatsu sirion , chevrolet aveo lara bakıyorum.ilanlarlar 2 gün yayında kalmıyordu satılıyordu. bu araçları sorsan onlara da aynı mantıkla yaklaşırlar..
-
arac bence gorunus ve ozellık olarak cok guzel ama fıyatları çokk ama çok gereksiz yere pahalı helede böyle bızım gıbı 3-5 kısının bılıp bındıgı kısıler dısında hıc tutulup sevılmeyen bı araca göre yanı zor satma olayı yaşanabilir yoksa elde kalıcak araç yoktur 1-2 bişiy fıyat kırıldıgı muddetce kendım 0 arac bakarken o zaman lancıa delta bakmıştım bence taa 2012 senesıydı ama o zaman bıle cok pahalıydı arac ozellıklerıne gore ama uygun bulunursa kesınlıkle alınabılır fıat motoru kullanıyor parca vs sıkıntısı olmaz helede buyuk sehırdeysenız -
güncel.. -
Ne kadar bineceğinize bağlı 1 2 yıl biner hevesimi alır satarım diyorsanız bir zor satılır.
Bu araç kalp ile yaklaşırsanız alırsınız donanım konforu güzel ama akıl mantıkla düşünürseniz yaklaşmazsınız. Türkiye'de satışı yok ama motordan yürüyenden yana parça sıkıntısı olmaz...
1.4 T-jet motorlu olanlara bakabilirsiniz 40-42 ye alınabilir ve satarkende fazla değer kaybı olmaz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-a.a-aydin-otomotivden-servis-bakimli-lancia-delta-186575436/detay 40 lira teklif verin 41-42 ye banko alırsınız
-
2014 ve 2015 yıllarında sıfır satışı oldumu deltanın?? Suanda lancia resmi sitesindede delta fiyatı yok.. Eger sıfır getirilmiyorsa cekilmişse ülkeden bu model almamak gerek. Öyle bir durum yoksa ise alınır süper araç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lancia delta'nin satışı 2014 yılında sonlandi ancak kurallar gereği lancia 2024 e kadar parça temin etmek zorunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X